- 28 Ağustos 2013
- 397
- 21
- 38
- Konu Sahibi bilgilitugba
-
kızlar kaç gündür göğsümde iğne batması gbi ara ara acı oluyo şimdi yine başladı bildiğiniz bi krem falan veya bir sonuç var mı siz ne diyorsunuz en müsait olduğum anda doktora gidicem zaten acil cevap bekliyorum korkmaya başladım çünkü annemde kitle var genetik olabilr mi acaba yoksa ben mi panik yapıyorum
Canım kitle her kadının meme yapısında mevcut bundan korkma fibrokist denir bir çeşit yoğun meme yapısıdır birde adetin yakınsa ondan olabilir veya gebe olabilirsin
6 gün önce adet geçirdim bitti ve evli değilim
kotu seyler dusunme.. bir an once doktora gitmeye calis.. gecmis olsun..
kızlar kaç gündür göğsümde iğne batması gbi ara ara acı oluyo şimdi yine başladı bildiğiniz bi krem falan veya bir sonuç var mı siz ne diyorsunuz en müsait olduğum anda doktora gidicem zaten acil cevap bekliyorum korkmaya başladım çünkü annemde kitle var genetik olabilr mi acaba yoksa ben mi panik yapıyorum
6 gün önce adet geçirdim bitti ve evli değilim
18 yasiniz bitti ise muhakak her sene mamagrofi cektirin gogus cerrahisi gogus bolumu de olabilir muane olun cevresel bir once elle muane edin ya da arkadasiniz etsin elinize findik gbi bze varmi bi baksin en dogru sonuc once mamagrafi suph]pheli durumda renkli mr dir /
bazen kalp de olabilir en dogru bilgi dr vericektir
:) 20 yaşındayım kanserden değilde kalpten korkuyorum sırtımda da ağrı var zaten tam aynı yer uzman hanım keşke bir krem önerseydiniz off ya :S yinede teşekkür ederim ki :)Korkma canım benim eline kitle geliyosa dr a git ultrason ve elle muayene de belli oluyor hemen. Allah korusun kötü bişey olsa yani kanser gibi inan hiç belirti vermiyo ağrı hiç hiç olmuyo bu yüzden erken teşhis çok önemli çünkü ele gelen sert, hiçbir yere oynamayan sınırları düzgün olmayan dağınık kitleler genelde kanser çıkıyor ama kitle genelde dokundun mu kaygan hemen kayıyor sağa sola sınırlarını hissedebiloyorsun ben artık uzman oldum bu konuda
evet aynen öle 40 yaşından sonra ben da 20 yaşındayım annemden biliyorum kitlesi var elinin altında kayganlık yapıyor çok şükür bende sadece ağrı var :SCanım olur mu 40 yaşın altındakilere nerde görülmüş mamografi yapıldığı yoğun ışın verilmez asla o yaşta birine kanser bile olsa asla verilmezsadece ve sadece ultrason artı dr un el muayenesi artı dr un şüphesi varsa bu bulgulardan sonra çok çok biyopsi yapar o kadar mamografi çocuk doğurmuş ve 40 yaşın üstüne yapılır
Canım sen yarın git genel cerraha o sana söyler gerekirse kardiyolojiye git diye burdan krem ilaç tavsiyesi verilşr mi hiç:) 20 yaşındayım kanserden değilde kalpten korkuyorum sırtımda da ağrı var zaten tam aynı yer uzman hanım keşke bir krem önerseydiniz off ya :S yinede teşekkür ederim ki :)
haklısınız çok sağolun :)Canım sen yarın git genel cerraha o sana söyler gerekirse kardiyolojiye git diye burdan krem ilaç tavsiyesi verilşr mi hiç
18 yasiniz bitti ise muhakak her sene mamagrofi cektirin gogus cerrahisi gogus bolumu de olabilir muane olun cevresel bir once elle muane edin ya da arkadasiniz etsin elinize findik gbi bze varmi bi baksin en dogru sonuc once mamagrafi suph]pheli durumda renkli mr dir /
bazen kalp de olabilir en dogru bilgi dr vericektir
:) 20 yaşındayım kanserden değilde kalpten korkuyorum sırtımda da ağrı var zaten tam aynı yer uzman hanım keşke bir krem önerseydiniz off ya :S yinede teşekkür ederim ki :)
teşekkür ettim :)yarin doktora git kremlee filan olucak is degil o hatta bir an once git
sirt agrisin varsa kalkp olabilir skolyoz olabilir fitik olabilir olabilirde olabilir bence doktora gidip sonuca gore fikrimizi yazalim bu sekilde herkez her seyi yazar ?D ucu yok yani
kalp damar ve goguse ayni gun sira aliniz
teşekkür ettim :)
Kas agrisi da olabilir. Arada bende de oluyor.kızlar kaç gündür göğsümde iğne batması gbi ara ara acı oluyo şimdi yine başladı bildiğiniz bi krem falan veya bir sonuç var mı siz ne diyorsunuz en müsait olduğum anda doktora gidicem zaten acil cevap bekliyorum korkmaya başladım çünkü annemde kitle var genetik olabilr mi acaba yoksa ben mi panik yapıyorum
martın on ikisine randevu buldum hayırlısı artık :)rıca ederım haber et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?