biz polisanın silinebilir boyasını kullanıyoruz oldukça memnunuz tavsiye ederim...salonumuzda sim var ayrıca yine polisanın siminden aldık odayı daha ferah gösteriyor ama çok yoğun sürmemenizi tavsiye ederim tek sefer geçin boyanın üzerinden
altta rengimiz fıstık yeşili birz kapatmak zor oldugundan 2 kat illaki gidilir.2 kat gidilecegi için simini az atınmı diyorsunuz *?
Simini boyanın üzerinden sürüyorsunuz boyanın içine katılmıyor. Boyanızı yapın kuruduktan sonra bir defa sim geçin.Boyanın içine kuaförlerin kullandıkları simlerden katanlar varmış ama onların üzerine boya tutturmak zor oluyormuş o yüzden boya için boyanın üzerine sürülenlerden alın derim ben
marshalllın bayisinde var kutunun içinde 2 tl dedi boyaya katıyorsunuz dedi orada çalışan çocuk acaba dogrumudur bayide satıldıgına göre yoksa katılanıda varmıdır
üzerine sürün derken pardon anlamadım rulonun üzerine simi serpip boyasız ruloyu duvaramı sürecegiz
bende mutfağımda kullanmıştım simli boyayı. sen iki kat boya süreceksen ilk katını simsiz sür ikinci katı sürerken boyanın içine o kuaförlerin kullandığı simlerden kat. boyayı iyice karıştır sonra rulonla duvara ikinci kat olarak simli boyayı sür. biz öyle yapmıştık. simler boyayla beraber duvara yapışıp kalıyor sonradan dökülme falanda olmuyor.
acaba fiyatı kaçtı hatırlıyormusunuz nette bi fiyat yazmıyorda
bende mutfağımda kullanmıştım simli boyayı. sen iki kat boya süreceksen ilk katını simsiz sür ikinci katı sürerken boyanın içine o kuaförlerin kullandığı simlerden kat. boyayı iyice karıştır sonra rulonla duvara ikinci kat olarak simli boyayı sür. biz öyle yapmıştık. simler boyayla beraber duvara yapışıp kalıyor sonradan dökülme falanda olmuyor.
güzel oldumu peki?
acaba duvarınızın resmini çekiP KOYABİLİRMİSİNZ?
sizdemi son kata boyanın içine attınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?