acil cevap lutfen :-(

Oda laf anlatamiyo yaslandim bunlarin yuzunden diyo babam duysa bu olanlari coktan bitmisti zaten ama taviz vermicem

Ah canim, cok üzüldüm ya, gercekten nasil heveslenmisindir her genc kiz gibi

Erkek arkadasinla konustunmu? Hani " eger sadece kadinlar geliyorsa senden ayrilirim" gibisine?

Soyledim bosuna gelmeyin biter dedim sabah olsun buyukler konussun bi diyo dua edin benim icin hayirsizsa hic olmasin zaten

Gecenin bu saatinde ilgilenip derdimi dinlediniz allah hepinizden razi olsun anlaticak kimsem yok ben omrumde boyle bisey ne duydum ne gordum buda benim sinanmammis

Soyledim bosuna gelmeyin biter dedim sabah olsun buyukler konussun bi diyo dua edin benim icin hayirsizsa hic olmasin zaten

Ah ne demek büyükler konussun? Hani bu nasil bir belirsizlik? Bilemedim canim, elbette hayirli olmasi önemli ama bu gidisle korkarim kalbin cok kirilcak

Ah o erkek arkadasin bi elime düsse, akli basina gelinceye kadar bi evire cevire dövsem

sevgilinin ailesi baştan niye söylememiş ki? madem kadınlar gelecekler niye son dakika mı akıllarına geldi?
walla babam "buyursun gelsin istesinler" diyecek onlar "yok önce kadınlar gelip bakacak" diyecekler walla iş orada sonsuza dek biterdi.. baban haklı..
seni daha önce hiç görmediler mi? tanışmadınız mı? ailesini bilmediğin kişiye evet nasıl dedin ki?
ben eşimin annesi ile tanışmaya gittim eşim de babamla tanışmaya geldi. sonra 1 ay sonra istemeye geldiler.. biz öyle yapmıştık. ne bileyim bunlar net konuşulur önceden.
sevgilin ayarlamayı idareyi yapamamış bence. ya da sana son dakika söyledi.

Bırakın gelsinler siz hiç görünmeyin ama hatta evden çıkın..
Gelen kadınlar soruncada annen söylesin bizdede adet böyle pazardan karpuz seçer gibi görücüye çıkarmıyoruz biz kızımızı desin..
Varsa ciddiyetiniz baba gelsin o zaman görürsünüz kızı desin.. Onlarda inadından çatlasınn..

Isteme degil babam gelsinler bi taniyalim birbirimizi dedi ozellikle soyledi istemeye degil tanismaya dedi bende haber verdim sonrasi anlam veremedigim karmasa erkek arkadasim beni cok savundu onlara karsi avucunun icine almis oglumu diye dusunuyo heralde kendi fikirlerini yaptirmaya calisiyo sevdigimide biliyo vazgecemicek kabul etcekler diye dusunuyo heralde ben erkek arkadasmla iki yil konustum bir gun olsun beni uzmedi cok fedakar bi insan onun guzel kalbi olmasa hic kafama bile takmaz bitirirdim onun sucu yok karari vericek bi secim yapicak karsi gelmezse daha soylicek laf yok zaten bitmistir coktan bi an once bu zor gunun bitmesini istiyorum uyku girmiyo gozume

Eger kadinlar gelicez diye tutturup kafalarina gore cikip gelirlerse bende onu yapmak istedim ama annem kapidan sokmam bile dedi burda tek suclu kadinlar kafalarina gore is ceviriyolar akillarinca plan yaptilar bi seytanlik pesindeler diye dusunuyorm bir babanin agzindan laf cikmis hadi birakin ciddi meseleyi evine esiyle misafir olarak davet etmis bu kadar kabalik olmaz

Kac yasinda bu adam?

Bence siz erkek arkadaşınla ortak bir karar alın ona göre herkes ona uydun, kararınızın arkasında da sağlam durun...
Biz eşimle söz ve nişan birarada olacak dedik ve öyle oldu. O yüzden kararınızın arkasında sağlam durun.

Evet cnm.benim cevremde de ilk boyle gidildigini gordum.nedeni ne biliyormusun.kadinlar daha iyi kaynasir,bir tanima fasli gerceklesir.
Daha sonra erkekler le tanidiklari yabanci olmadiklari bir eve gidilir.bu kotu bir sey degil.birak adetlerini yapsinlar.yoksa seni incelemek degil amaclari....
Sonucta siz kararvermissiniz.
Bu ilk tanisma kadinlar arasin da olur.boyle seyleri takarsaniz,evlilik sureciniz de mutsuz olursunuz.birakin her kez adetini uygulasin......bunlar guzel seyler.
Siz mutlu olun yeter cnm.

arada doğru iletişim kuramamaktan kaynaklanan bir sıkıntı olabilir mi?

siz en başından beri babanızı ikna etmeye çalışırken , erkek arkadaşınız durumu ne derece biliyordu?
siz açık açık konuştunuz mu?

yoksa tanışmaya gelelim istiyorlar, gelin buyurun şeklinde kapalı bir şekilde mi konuştunuz...?
çünkü size göre tanışmaya gelmek babayla oluyor, onlara göre tanışma kadınlarla oluyor anlamında olabilir...

bir haftadır ailesi gelelim gelelim diye aslında kadınlarla gelmeye heves ediyor olabilir mi?
erkek arkadaşınız arada düzgün bir iletişim kuramamış olabilir mi?

kadınların önce gelmesini de kötüye yormayın, böyle şeyler olabilir... erkekli ortamda rahat konuşamayız diye kadınlar önceden konuşup anlaşacak tanışacak olabilir... adetiniz nedir, babasıyla gelince isteyelim mi, vs bunları da konuşacak olabilir...

hemen kendinizi pazarda ki karpuz durumuna sokup, küçük düşürmeyin.. ne münasebet yani.......
daha önce kaç eve gidip kız bakmışlar da siz de kendinizi bakılacak kız moduna sokuyorsunuz?

sevgilinizin annesi ve yakın çevre kadınları sizi, evinizi, annenizi, yaşantınızı görmeye, sizi tanımaya , tanışmaya gelecek...
yok beğenmedik olmaz diyeceklerine değil, önceden gelip muhabbet kurmaya,

evlerine gittiklerinde de ; gelin kızımızı da gördük, annesini de tanıdık vs diye güzellikle erkeklere anlatacak uygun zamanda da hep beraber gidelim diyeceklerdir...

bu kadar kendinize hakaret olarak algılamayın...

bu arada kendi annenizin tutumunu da çok saygısızca buldum...
kapıyı açmamak da neyin nesi?
bu mudur size yakışan?

kapınıza öyle ya da böyle sevdiğiniz adamın annesi gelmiş, kocasız geldi diye eve mi alınmayacak...?
alınıp en güzel şekilde ağırlanıp, bizde böyle adet yoktur ama biraz değişik geldi bize kusura bakmayın şaşırdık diye güzelce açıklama yapıp hem şaşkınlığınızı, kırılmışlığınızı anlatıp hemde en iyi şekilde misafirleri ağırlasanız

kötü mü olur yani???

onların sizi şaşkına çevirdiği, babanıza karşı mahçup ettiğini bildirip kendi yaptıklarından utanmasını sağlamanız yerine, saygısızlığı siz mi yapacaksınız kapıdan almayarak?

bence tüm bunlara sebep tek kişi; SEVGİLİNİZ...
o arada iletişim kuramamış...

Laf anlatamiyorum diye bir şey yok sevgilin bakti durumu idare edemiyor hop beni dinlemiyorlar bilmem ne.şimdiye kadar nasil anlasmis annesiyle uydurmasin.

Diyeceğin tek şey dinleyip anlamamalari babami ilgilendirmiyor ve beni de mahcup etmeye hakkin yok ya babanla usulüne gore gelirsin ya da kapimizi calmayin yoksa rezillik cikar ,ben başka seçenek sunmuyorum kendinize gore de adet uydurmayin bu kadar.

Once annelerin tanismasi mantikli olabilir. Ama karsi tarafin tavri cok cirkin. Kiza bakip gidicez nedir. Cok ayip bi laf. Terbiyesizlermis. Bu insanlara bastan gardinizi alin yoksa ifrit ederler adami. Ailen dogru davraniyor yani su durumda. Sen canini sikma. Erkek arkadasini bekle adam gibi ailesini tutsun getrsin. Eger yapamazsa zaten evlilikte de seni cok ezdircektir.

Annen annesini arasın ve desin ki,
Merhaba X hanım kadınlar olarak kız görmeye geleceğinizi haber etmişsiniz ancak kızım ve oğlunuz anlaştıkları için bizde böyle bir adet yok. Biz sizi ailecek ağırlamak istiyoruz, siz eşiniz ve oğlunuz olarak tanışmaya bekliyoruz. Babamız kız görmeyi hiç hoş karşılamaz.
X hanımın cevabı ters olursa, gelmesinler daha iyi.
O zaman da annen desin ki, kız görme ziyaretiniz için uygun değiliz.
En azından erkek arkadaşın belki bi ay belki iki ay laf anlatmaya çalışsın. O ikna etsin. Fikirlerini değiştirsin. Biraz katı ol. Üzülme stres yapma. Ama annelerin konuşması daha iyi. Çünkü erkek arkadaşının kendi ailesiyle iletişim kopukluğu da olabilir. Ha eğer anneler konuşup da bu durumdaysanız, dediğim gibi, hiç gelmesinler. Geri çevirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…