- 11 Ağustos 2010
- 105
- 20
- 318
- Konu Sahibi catlak1992
-
sevgilin ailesine söylesin, bu kızla bu şekilde olmaz diye. sen de sakın kabul etme.
babana, ailene, sana çok büyük bir ayıp bu.
abartmasınlar. seviyorsun sevgilisin o kadar. sana hakaret bu aileni geçtim.
istenmediğini bilsin ailesi. meraklısı değilsin.
sonrasında onlar gelir bir şekilde merak etme.
eğer aşıksanız sevgilin zaten zorlayacaktır.
Ah canim, cok üzüldüm ya, gercekten nasil heveslenmisindir her genc kiz gibi
Erkek arkadasinla konustunmu? Hani " eger sadece kadinlar geliyorsa senden ayrilirim" gibisine?
Soyledim bosuna gelmeyin biter dedim sabah olsun buyukler konussun bi diyo dua edin benim icin hayirsizsa hic olmasin zaten
sevgilinin ailesi baştan niye söylememiş ki? madem kadınlar gelecekler niye son dakika mı akıllarına geldi?
walla babam "buyursun gelsin istesinler" diyecek onlar "yok önce kadınlar gelip bakacak" diyecekler walla iş orada sonsuza dek biterdi.. baban haklı..
seni daha önce hiç görmediler mi? tanışmadınız mı? ailesini bilmediğin kişiye evet nasıl dedin ki?
ben eşimin annesi ile tanışmaya gittim eşim de babamla tanışmaya geldi. sonra 1 ay sonra istemeye geldiler.. biz öyle yapmıştık. ne bileyim bunlar net konuşulur önceden.
sevgilin ayarlamayı idareyi yapamamış bence. ya da sana son dakika söyledi.
Bırakın gelsinler siz hiç görünmeyin ama hatta evden çıkın..
Gelen kadınlar soruncada annen söylesin bizdede adet böyle pazardan karpuz seçer gibi görücüye çıkarmıyoruz biz kızımızı desin..
Varsa ciddiyetiniz baba gelsin o zaman görürsünüz kızı desin.. Onlarda inadından çatlasınn..
Ah ne demek büyükler konussun? Hani bu nasil bir belirsizlik? Bilemedim canim, elbette hayirli olmasi önemli ama bu gidisle korkarim kalbin cok kirilcak
Ah o erkek arkadasin bi elime düsse, akli basina gelinceye kadar bi evire cevire dövsem[/QUOTE
Farkindayim cunku daha basindan koptu olay orta yol bulmak degil kafalarinin dikine gitmek huylari erkek arkadasima gelince onun heycandan dili tutuluyo resmen agzini acip tek kelime edemez ama bu is olmazsa eger eminim ortaligi ayaga kaldirir 1 sene once bunun kardesi bana faceden mesaj atmsti bu is oldu oldu olmadi annem abime baska kiz bakcak diye benimkide gordu bunu evi ayaga kaldrdi baya tartisma olmustu o konularda susmaz yani ama aile oyle biseyki istedigin kadar kotuluklerini gor kopamazsin 1 hafta kuser sonra yumusar birden anneci babaci kesilir onada guvenmiyorum
Soyluyor oda benimle ayni dusunuyo ben sevdim gorucu usulune cevirmeyin demis anlamiyolar demicem anlamak istemiyolar yarin baba anne cocuk gelseler dahi heves moral kalmadi eger kadinlar tek gelirse annem eve almam diyo tamamen biticek babama nasil aciklicam bunub icinmi mucadele ettin dicek :-(
25 yasinda bende 23Kac yasinda bu adam?
Eger kadinlar gelicez diye tutturup kafalarina gore cikip gelirlerse bende onu yapmak istedim ama annem kapidan sokmam bile dedi burda tek suclu kadinlar kafalarina gore is ceviriyolar akillarinca plan yaptilar bi seytanlik pesindeler diye dusunuyorm bir babanin agzindan laf cikmis hadi birakin ciddi meseleyi evine esiyle misafir olarak davet etmis bu kadar kabalik olmaz
2 yillik iliskim var evlilik dusunuyoruz Yaklasik 1 aydir babami ikna etmeye calisiyorum aileler tanissin diye ikna ettim babam ta sali gununden annesi babasi cocuk gelsinler pazar gunu tanisalim dedi bugun haber geliyo sadece kadinlar gelicez bi bakcaz kiza gitcez diyolar gorucu usulune cevirdiler annem cok sinirlendi bizi takmiyolarmi kiz babasi konustuklarini biliyo cagiriyo babasi gelmeye ne nazlaniyo diyo napicami bilmiyorum erkek arkadasimda onlara anlatamiyo derdini :-( :-( :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?