acil cevap lutfen :-(

Annemde diyoki eger halen bizi dinlemeyip kadnlar gelirse kocami oturturum yanlarina halletsinler diyo erkek arkadasim ailecek gelicez diyo simdi insallahta oyle olur yoksa biticek bu is

ailecek geleceğiz diyip kadınları toplayıp gelmez bence..öyle iş cevırırse vah haline o sevgılının..

sen kendını doldurma aılenı de sakınlestır. sımdıkı erkek anaları masallah kız evınden nazlı .. yine de ön yargıyla yaklasmayın ılk gunden bozulmasın

Geldiler ailece erkek arkadasimi arabada birakmislar ayip demisler gelme babamdan izin istediler oyle cagirdilar onu garip bi tanismaydi

Oh iyi bari ailece gelmişler en azından da şeyi sorcam memleket olarak birbirinize yakın mısınız?

Direk iptal oldu de cocuga biliyorum sana kizacak sevgilin ama kizsin o sinirle dedigini yaptirir merak etme sen tavrini koy kiz ailesisiniz tamam babamin sozu gecmiyorsa tanisma iptal de olsun bitsin

Bencd meseleyi begenme begenmeme olayina çevirmeyin. Ben on senelik sevgilimle bile prosedürü bu şekilde uyguladım. Once annesi ve annesinin bir arkadasi geldi. Annemlerle tanıştı. Sonra annesi biz kızımızi oglumuza istioruz ne gun gelelim dedi annemde gu n verdi falan. Once kadınların tanışması san aavantaj bile yaratabilir. İsteme gunu herkes birbirine yabanci olcagina anneleein birbirine gülümsemesi ortama sicaklik katar. Birde boyle düşün.

Biz annelerin onceden tanismasina karsi degiliz zaten haftaici gelselerdi gelmeyin demezdi kimse pazar gunu anlasildi ailecek tanisilcak diye babanin agzindan laf cikiyo kalkip baba sen bi dur vazgecmisler kadin kadina gelceklermismi deseydim

Yoo madem onlar pazar ailecek geliceklerdi hemen o hafta icinde birgunde annelerinizi bulusturabilirdiniz belki. Yine pazar ailecek gelmis olurdular babanıza da bisey dememiş olurdunuz. Iki tarafida memnun etmis olurdunuz. Gerci babaniz bu deseniz nolurdu onu da bilemedim.

Neyse geçmiş gitmiş zaten. Madem babaniza bişey diyemiorsunuz yani baba laf edince hersey bitiyor iyice planlamadan babaniza haber etmeyin bi dahakine. Biyle arada kalmazsiniz.

şimdiden böylelerse ilerisini düşünemiyorum . görücü usulünü de geçmiş manavdan karpuz seçer gibi !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…