- 11 Ağustos 2010
- 105
- 20
- 318
- Konu Sahibi catlak1992
-
sevgilin ne diyor peki saat 3 oldu ? napacagz dıye aramıyor mu?
Annemde diyoki eger halen bizi dinlemeyip kadnlar gelirse kocami oturturum yanlarina halletsinler diyo erkek arkadasim ailecek gelicez diyo simdi insallahta oyle olur yoksa biticek bu is
Direk iptal oldu de cocuga biliyorum sana kizacak sevgilin ama kizsin o sinirle dedigini yaptirir merak etme sen tavrini koy kiz ailesisiniz tamam babamin sozu gecmiyorsa tanisma iptal de olsun bitsin2 yillik iliskim var evlilik dusunuyoruz Yaklasik 1 aydir babami ikna etmeye calisiyorum aileler tanissin diye ikna ettim babam ta sali gununden annesi babasi cocuk gelsinler pazar gunu tanisalim dedi bugun haber geliyo sadece kadinlar gelicez bi bakcaz kiza gitcez diyolar gorucu usulune cevirdiler annem cok sinirlendi bizi takmiyolarmi kiz babasi konustuklarini biliyo cagiriyo babasi gelmeye ne nazlaniyo diyo napicami bilmiyorum erkek arkadasimda onlara anlatamiyo derdini :-( :-( :-(
Oh iyi bari ailece gelmişler en azından da şeyi sorcam memleket olarak birbirinize yakın mısınız?
Oh iyi.atlatmışsın Çok şükür :)Geldiler ailece erkek arkadasimi arabada birakmislar ayip demisler gelme babamdan izin istediler oyle cagirdilar onu garip bi tanismaydi
Bencd meseleyi begenme begenmeme olayina çevirmeyin. Ben on senelik sevgilimle bile prosedürü bu şekilde uyguladım. Once annesi ve annesinin bir arkadasi geldi. Annemlerle tanıştı. Sonra annesi biz kızımızi oglumuza istioruz ne gun gelelim dedi annemde gu n verdi falan. Once kadınların tanışması san aavantaj bile yaratabilir. İsteme gunu herkes birbirine yabanci olcagina anneleein birbirine gülümsemesi ortama sicaklik katar. Birde boyle düşün.
şimdiden böylelerse ilerisini düşünemiyorum . görücü usulünü de geçmiş manavdan karpuz seçer gibi !2 yillik iliskim var evlilik dusunuyoruz Yaklasik 1 aydir babami ikna etmeye calisiyorum aileler tanissin diye ikna ettim babam ta sali gununden annesi babasi cocuk gelsinler pazar gunu tanisalim dedi bugun haber geliyo sadece kadinlar gelicez bi bakcaz kiza gitcez diyolar gorucu usulune cevirdiler annem cok sinirlendi bizi takmiyolarmi kiz babasi konustuklarini biliyo cagiriyo babasi gelmeye ne nazlaniyo diyo napicami bilmiyorum erkek arkadasimda onlara anlatamiyo derdini :-( :-( :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?