- 11 Ağustos 2010
- 105
- 20
- 318
- Konu Sahibi catlak1992
-
Babaniz ve anneniz hakli.... Isiniz zor...
Annenler haklı ya babanda gelsin ya hiç gelmeyin de
Kizi görelim bi nedemek yaaa? Begenmezseler olmiycakmis mi bu is? Cok sacma...Ne yapicam bu durumda ne yapilir cok caresiz uzgunum istemediklerindenmi yapiyolar anlamiyorum
Sizinkiler ne diyorsa o dogrudur. Siz gorusup tanismissiniz. Gorucu usulu degil bu. Anneniz ve babaniz cok hakli. Taviz vermeyin. Sevgilinizin ailesi icin sorun edilecek bir durum yok ki ortada sevgiliniz neden soyleyemiyor ailesine, tuhaf.
Kizi görelim bi nedemek yaaa? Begenmezseler olmiycakmis mi bu is? Cok sacma...
Gelirlerse ki yarin geleceklerse su ana kadar belli olmasi gerekiyor, heves kalmadi diye dusunme ve bu olayi unut. Ama gelmezlerse annen hakli ben de almazdim. Saygisizlik bu. Ev sahibi nasil isterse oyle gelebilirler. Ve babanin o cumleyi kurmasi da olagan. Erkek arkadasin bu olaya el atmaz ise uzul ama sonunda unutmaya calis.Soyluyor oda benimle ayni dusunuyo ben sevdim gorucu usulune cevirmeyin demis anlamiyolar demicem anlamak istemiyolar yarin baba anne cocuk gelseler dahi heves moral kalmadi eger kadinlar tek gelirse annem eve almam diyo tamamen biticek babama nasil aciklicam bunub icinmi mucadele ettin dicek :-(
Iyi de bu eger gencler henuz tanismiyorsa yapilan birsey. Gencler tanisiyor ve ailelerin tanismasina karar verildiysr bu zaten isteme toreni oluyor direk. Yani anlamadim kadinlar gelip seni bi suzcek begenmezlerse va mi gececekler? Bence sen onlari hamama davet et amaclarina daha uygun olur.
Gelirlerse ki yarin geleceklerse su ana kadar belli olmasi gerekiyor, heves kalmadi diye dusunme ve bu olayi unut. Ama gelmezlerse annen hakli ben de almazdim. Saygisizlik bu. Ev sahibi nasil isterse oyle gelebilirler. Ve babanin o cumleyi kurmasi da olagan. Erkek arkadasin bu olaya el atmaz ise uzul ama sonunda unutmaya calis.
Ben olsam kacarak uzaklasirdim hepsinden. Daha dakika bir, gol bir. Bu aile seni ezme pesinde ve erkek arkadasin söz geciremiyor.
Velev ki ailesini ikna etti, ya sonrasi? Bu adam seni nereye kadar koruyacak? Ve koruyacakmi? Hele bi baktin evlendin ve ailesi kiymete binince ne yapacan?
Cok haklsiniz insan sevince kor oluyomus gercekten bu aile bu cikisimdan sonra beni benimsemez zaten insanlarin duygulariyla oynamak bu kadar kolay olmamaliydi ellerim titriyo uzuntuden 3 gundur heyecanla hazirlik yaptim kalkip son gece oyun yaptilar sogutmaya calstilar allaha havale ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?