Acil cevap nolur

Pammikprensess Pammikprensess , ablacım sen eşinden ayrılmak istiyor musun istemiyor musun? Önce buna bir karar vermelisin çünkü bir kere evden çıkarsan bir daha dönmemen gerekiyor, evlenmek nasıl ki çocuk oyuncağı değilse ayrılmaya karar verip evden gitmekte çocuk oyuncağı olmamalı, bugün gideyim 2-3 sonra burnu sürter af diler dönerim deyip her kavgada evden gidilmesine karşıyım zira, bir kere gidilir o kapı bir kere çarpılır ama tam çarpılıp gidilir dönüşü olmaz.

Sakin kafayla herşeyi iyice ölçüp tartmalı bu evliliği devam ettirip ettirmeyeceğine karar vermelisin önce, boşanmaya mı karar verdin, o zaman eşyalarını toplayıp oğlunu da alacak ve annenin evine gideceksin.
Annen bekar ve çalışıyor değil mi? Öyle hatırlıyorum sanki, annenle yaşaman babanla yaşamandan iyidir, açarsın boşanma davanı zaten mahkeme çocuğu sana veriyor küçük olduğu için, evde yapabileceğin işler bulursun, bir yandan da açıktan okumak için ders çalışırsın, zaten eşin çalışmadığın ve çocuğunuz olduğundan sana nafaka vermek zorunda, gayette güzel geçinir gidersin, çocuğun kreş yaşına gelince verirsin kreşe, bir yandan okur bir yandan iş bulur çalışırsın.

Senin gibi küçük kızlar erken yaşta evlenmemeli aslında ama geçmişi ne yapmakta değiştiremeyeceğimize göre bundan sonrasına bakmamız lazım, bundan sonrası senin için söylediğim gibi hareket etmektir, yoksa maalesef şiddet görmeye devam eden bir kadın olarak yaşayıp gitmek zorunda kalacaksın.
Bu arada babanı falan da düşünme, annen yanında olduğu sürece kimsenin sana söz söylemeye hakkı yok, artık sen de bir annesin, evladın var, kendi hayatının sorumluluğunu kendin alabilirsin, baban da olsa kimsenin senin üstünde baskı kurmasına izin verme küçüğüm, geçmişte ne yapıtında eşin seni bunlarla tehdit ediyor sen de mahvolurum diyorsun bilmiyorum ama bırak ne söylerse söylesin babana, sen 21 yaşındasın, kimse seni kolundan tutup zorla babanın evinde yaşamaya mecbur edemez veya evli kalmaya zorlayamaz.
Annemle babam ayrı degil abla. Dün konuştum herseyi döktüm, bu sekilde yapamam dedim. Biz uyusmuyoz dedim. Sen dısarıfa cıktık tan sonra ben yine gidebilirdim dedim ama gitmedim. Sanma ki cocugumu alırsın diye, o cocuk emiyor eger bir polisi arasam direk bana verirler. Güçlük çıkarırsan uzaklaştırma bile alırım dedim. Bana saygılı olucaksın, sen nasıl insansan bende insanım. Bu sekilde yürütülmez. Dedim. Çok konuştum abla dün. İçimde attıklarımı, söyleyemediklerimi söyledim hep. Kendini düzeltmezsen giderim bir daha da dönmem dedim. Tamam dedi. Kendini düzelticegini söyledi. İnsallah düzeltir abla. Ben ona herseyimi verdim. Okumadım evlendim. Cocuk yaptım. Evimi temiz tuttum yemegimi yaptım. Benim yasımdakiler suan üniversitede geziyor. Benim hatalarım hep. Annem çok dedi oku evlenme diye. Dinlemedim. Hersey toz pembe geldi. Ama artık cahil degilim. Kendimi ezdirme yi de düşünmüyorum. Ya düzelir yada kaybeder. Ben daha gencim, giderim annemin evine dısardan okudum, bende o kafa var. Lise de taktir getirirdim hep. Çok basarılıydım. Atletizmle ugrastım. Bir sürü sehit gezdim. Oyle bir hayattan böyle bir hayata düşmek çok kötü. Bakıcam, artık önüme zaman belli edicek. Degişmezse giderim bunu onada söyledim. Son noktayı da koydum.

Bak canım ne olursa olsun eşin değişse de değişmese de git okulunu dışarıdan oku bitir. Atletizm yaptıysan onu da yap. Eşim değişti herşey çok iyi oldu düzeldi desen bile. Önce kendini düşün. Daha önce sana bunları yapan adam yine yapabilir unutma. Allah gönlüne göre versin.

Yaparsa giderim. Dışarıdan okutmuyor çok ugrastım ama istemiyor.
Bak canım ne olursa olsun eşin değişse de değişmese de git okulunu dışarıdan oku bitir. Atletizm yaptıysan onu da yap. Eşim değişti herşey çok iyi oldu düzeldi desen bile. Önce kendini düşün. Daha önce sana bunları yapan adam yine yapabilir unutma. Allah gönlüne göre versin.

Yaparsa giderim. Dışarıdan okutmuyor çok ugrastım ama istemiyor.
Neden istemediğini bir düşün cevapla canım. Senin cevabın orada. Senin güçsüz olmanı, bağımlı olmanı çekip gidememeni istiyor. Sen çekip gitsen de zaman kaybetmiş olarak git istiyor. Sen barışıp şans tanıyorsan “dışardan okulumu okumam şartıyla sana şans veririm” de. Sen kendi şartlarınla git yani. Yoksa hiçbirşeyi değiştirmeden gidersen bir fark olacağını zannetmiyorum. Umarım sonucu iyi olur.

Kızlar hemen yorum istiyorum esimle kavgalıydık biliyorsunuz. Bugun ayrılacagımı söyledim kavga kıyamet cıktı anahtarı aldı babamı aradı. Kızın gitmek istiyor dedi. Babam gelicek simdi ama cocugumu vermem lan cıkarmıs diyor polisi arasam cocuk bende kalır mı yardım edin nolır
Allah yar ve yardımcınız olsun İyi bir avukat tutun çocuklar annede kalır ama ahlak sınırlarını aşmıyorsanız bu anlamda çok ama çok dikkatli ve temkinli yaşamanız gerekiyor gerisi teferruattır ısıracak olan köpek havlamaz canım direk uygular

Back
X