- Konu Sahibi Busrabusram
-
Merhabalar ben hamile miyim değil miyim bilmiyorum sizden yardım istiyorum adet dönemimden sonra eşimle birlikte bir hafta sonra kan testi yaptırdım 8.84 çıktı iki gün sonra bir daha yaptırdım 9.20 çıktı doktora gidip sorduğumda gebelik yok dedi akşam hastaneden aradılar doktor bey emin değil gebelik olma ihtimali olduğunu bir daha kan testi yapmam gerektiğini söylediler sizin bir fikriniz var mı acaba acil cevap verir misiniz ??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhabalar ben hamile miyim değil miyim bilmiyorum sizden yardım istiyorum adet dönemimden sonra eşimle birlikte bir hafta sonra kan testi yaptırdım 8.84 çıktı iki gün sonra bir daha yaptırdım 9.20 çıktı doktora gidip sorduğumda gebelik yok dedi akşam hastaneden aradılar doktor bey emin değil gebelik olma ihtimali olduğunu bir daha kan testi yapmam gerektiğini söylediler sizin bir fikriniz var mı acaba acil cevap verir misiniz ??
Gerçektende mi ama oran iki günde çok az yükseldi 8.84 den 9.20 oldu
Gerçektende mi ama oran iki günde çok az yükseldi 8.84 den 9.20 oldu
Gerçektende çok teşekkür ederim canım doktora gittim doktor gebelik yok dedi daha sonra aradılar bir ihtimal hamilelik varmış şuan gerçektende çok merak ediyorum iki günde iki kat artıyor ya o yüzden olmadığını düşündüm bende
Bende göğüsler yokta çok çabuk yoruluyorum ve çok uyuyorum normalde uyanırım uyanamıyorum
Ve karnım ve alt bölgesi semsert bende oradan anladım hamile olduğumu
Amin canım benim çok teşekkür ederim Rabbim sanada gönlüne göre versin herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?