- 9 Ocak 2016
- 395
- 218
- 33
- Konu Sahibi Fulya irem2311
-
Hayır teyzene verme onu sen bebeğe hediye diye aldın degilmi teyzen aç gözlülük yapıyorarkadaşlar erkek kuzenimin çocuğu oldu, altın aldım. Bu akşam için sözleştik, birazdan gidiyorum. Teyzem nerden duyduysa duymuş, altın takacakmışsın bana ver dedi. Çocuğa takma deri. Teyzem babaanne oluyor, yani kv olarak bana ver sesi. Çünkü benim çocuğuma kuzenim değil de teyzem taktığı için ona vermeliymişim. Annem öyle dedi. Yarım saat sonra oradayım. Ne yapayım. Altını teyzeme gizlice verince eli boş gitmiş olurum. Ayrıca bir hediye veya tatlı falan mı alayım. Gelenekçi değilim asla , pek sevmem ama böyle işlerden anlamadığım için soruyorum
arkadaşlar erkek kuzenimin çocuğu oldu, altın aldım. Bu akşam için sözleştik, birazdan gidiyorum. Teyzem nerden duyduysa duymuş, altın takacakmışsın bana ver dedi. Çocuğa takma deri. Teyzem babaanne oluyor, yani kv olarak bana ver sesi. Çünkü benim çocuğuma kuzenim değil de teyzem taktığı için ona vermeliymişim. Annem öyle dedi. Yarım saat sonra oradayım. Ne yapayım. Altını teyzeme gizlice verince eli boş gitmiş olurum. Ayrıca bir hediye veya tatlı falan mı alayım. Gelenekçi değilim asla , pek sevmem ama böyle işlerden anlamadığım için soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?