Acil cevap verirseniz ona göre davranacagım

Sizin bebeğinize gelen altını, kayınvalidenizle alsa?
Çok çirkin bence..
Analara filan değil.. Bebeğe takıverin.. Babaannesi isterse oradan alsın..

Arkadaşlar bilemedim İnan’ın. Teyzem paragöz bir insan değildir aslında. Belki benim kv. De aldı benim haberim hiç olmadı. Altını kuzenimin yanında teyzeme verdim. Bir de tatlı aldım. Öyle ilk görüş gibi olsun diye. Ben sonra bebeğe bi hediye alırım bir sonraki gelişimde. Şimdilik böyle oldu..

Teyzenin yaptığı ayıp. Sonuçta o altın torununun ihtiyaçları için karşılanacak.
Of şu altın takı olayları düğün sünnet Doğum bi bitmiyor bi bitmiyor

Kuzeninizin eşinin yanında teyzenize verecektiniz. Ne kadar ayıp bir şey. Keşke hiç öyle yapmasaydınız.

Teyzeniz masallah tatli su kurnaziymis bak seeen
Altini bebege takin. Elbette ki. Sormaniz bile anlamsiz.

Teyzen sana borç vermiş sen de geri ödemişsin gibi olmuş. Yani elin boş gitmişsin.

Rezalet....... bebege ilikleseydin ya yada yattigi yere......

Bebeğin annesine ver bence elim bos gitmek istemiyorum dersen tatlı falan al

Nooption

Bebeğe ver nolur dinleme teyzeni

Nasil bakicaksiniz siz o insanlarin yüzüne birdaha? Emin olun sizin alacaginiz bir tuluma yada bir takima ihtiyaclari yoktur. Ama o altini biriktirip ilerde egitimine kullanabilirlerdi. Ben o bebegin ailesi olsam asla ve asla bidaha sizinle görüsmezdim. Danisikli dövüs gibi cikar altini kv ver..... ne demeye bebek görmeye gittiniz? Eminim o altin yüzünden o evde bugün kavga cikacak... yani ben olsam oracikta kiyameto koparirdim..... umarim gelin birde yemek hazirlayip zahmete girmemistir sizin icin. Gercekden rezilligin daniskasi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…