- Emoji Skoru
- 677
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Sorun olamaz,sonucta sinav gunu regl olup pedle giren de dolusuyla kadin var, zaten ust aramasinda o bolgedeki siskinligi herkes ped olarak yorumlar diye dusunuyorum. :)Kızlar yarın kpss var ben tuvalet sorunu yaşıyorum buyüzden hasta bezi kullancam her ihtimale karşı bu sorun olur mu?farkederlerse bu ne diye bi muameleme görürmüyüm üst aramasında?En az belli edecek bi pantolonm var onu giycem 8 10tane düğmesi var sorun yaparlar mı?Ne yapayım bi çözüm yolu söyler misiniz?
Canim yasli insanlara ya da tuvaletini tutamayan hastalara takiliyor ya boyle bebek bezinin yetiskinler icin olan versiyonu. :)hasta bezı derken?
ne sıklıkta tuvalete gıdıyosunuz tuvalete gıtmek yasak dııl kı gözetmenle gıdebılırsınız hasta bezıne gerek yok benceKızlar yarın kpss var ben tuvalet sorunu yaşıyorum buyüzden hasta bezi kullancam her ihtimale karşı bu sorun olur mu?farkederlerse bu ne diye bi muameleme görürmüyüm üst aramasında?En az belli edecek bi pantolonm var onu giycem 8 10tane düğmesi var sorun yaparlar mı?Ne yapayım bi çözüm yolu söyler misiniz?
zaten hasta bezleri kilot gibi kalında değil... biraz hışırdıyor belli belirsiz..o kadar ...hem ne muamele yapacakalr ki... bez sonuçta içine kopya saklayacağından şüphe diyorlarsa açsınlar baksınlar...Kızlar yarın kpss var ben tuvalet sorunu yaşıyorum buyüzden hasta bezi kullancam her ihtimale karşı bu sorun olur mu?farkederlerse bu ne diye bi muameleme görürmüyüm üst aramasında?En az belli edecek bi pantolonm var onu giycem 8 10tane düğmesi var sorun yaparlar mı?Ne yapayım bi çözüm yolu söyler misiniz?
hasta bezı kullanmadım ama popoya ne taktıgından kıme ne..Eşofmanla elleyince belli oluyor