Acil destek kızlar konu Kıskaçlik

Kadın ben kıskanç akrep burcuyum, o klasik kova demiş.
Sorusuna uygun cevap verdim
Ona da bu yorumum zaten burclari bu kadar genellestiremeyiz kesin butun kovalar aldatiyor butun akrepler kiskanc diye. Karaktere etkisi var midir vardir ama hepsi boyledir soyledir diyemeyiz bence yani. Maksadim tartisma cikarmak degil yanlis anlasilmak istemem kusura bakmayin kirdiysam.

canım o huy kocanda varsa zincirlere de vursan yapar aldatır kanı bozuktur çünkü. ama düzgün bi insansa nerde olursa olsun yapmaz. kasma.

Çeviri:
Ben akrep burcuyum kızlar. Aşırı kıskancım, ama eşime karşı. Kafamda kuruyorum resmen. Ama eşimin de bu duruma katkısı büyük. 3 kez kazığını yedim. Sadece sosyal medya yazışması. Eşim normalde de sosyal, hemen muhabbete başlar, klasik kova burcu. Telefonda birşey yok. Whatsapp elimde, messenger elimde, play sotoredan kontrol yapıyorum. Telefonda şifre bile yok, dökümanlar var hep.
Şimdi de marketteki kızlara taktım. Oradakilerle sohbet edip duruyor hep.

Duzeltme yapmıs
oğlunuz büyümüştür artık.
aileniz bakmaz mı?
nafakada alırsınız babasından geçinir gidersiniz.
ömür boyu diken üstünde dedektifçilik oynayarak yaşamaktan iyidir.
Oğlum büyüyemezz 1 yıl önce kaybettım

Oturup burçlara bağlamışsınız da benimde ablam akrep burcu rahmetli eşini kıskanırdı ama böyle aşırı hastalık derecesinde değil. Burçlarla alakasının olduğunu çok düşünmüyorum bir insanın içinde varsa bir p**** yapar. İstersen kelepçeyle kendine bağla wc dahil her yere git bakışıyla bile aldatır. Ve size defalarca yapmış bunu hadi engelli evladınız varmış gidememişsiniz şimdi evladınızın vefat ettiğini yazmışsınız başınız sağolsun şuanda kalmanıza sebep bir durum yok. Bu şekilde yaparak kendinizi hasta edersiniz istediğiniz kadar kontrol altında tutun yapmak isteyen her türlü yapar burçla murçla alakası yok bu işin karakterle alakası var. Eşiniz karaktersizin tekiymiş marketteki çalışan kızlardan ne istiyor adi ş..... herif . Kendinizi azıcık düşünüyorsanız bir işe girin ve bu adamı boşayın.

İyi de adam sizi kac kere aldatmiş/ aldatmaya calismiş hala evlisiniz. Kim olsa boyle birinden şüphe duyar yani, aldatilma yasanan evlilikte huzur olur mu

Ablamın eşi Kova. 17 yıllık evliler gayet mutlular. Bıkmadınız dimi genelleme yapmaktan.

hanımefendi güven sorunu yaşıyorum diyorsunuz ama bir yandan da hamile kalmaya çalışıyorsunuz.
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

Hahahah cok sacma , erkek kardesim kova burcu, 13 yildir ayni kizla cikiyor, evden ise isten eve giden bir tiptir, yururken kafasini bile kaldirmaz yerden oyle diyeyim, capkin demissiniz de:) burclarla hic alakasi yok maalesef

Yani adamı 3 kere yakalamışsınız. Dizginleri tutmadığınız sosyal mecra kalmamış. Çok yorucu değil mi böyle yaşamak.

Tedavi olun. Kıskançlık bir ruh hastalığıdır. Eşinizi fanusa kapatamayacağınıza göre kendinizi değiştirmeniz lazım. Ek olarak 3 kez kazığını yediğiniz adamla ne cesaret evlendiniz anlamadım

Ply sotıra çok güldüm allah da sizi güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…