- Konu Sahibi bir_garipanne
-
Sosyal medyadan peki?Hahahah cok sacma , erkek kardesim kova burcu, 13 yildir ayni kizla cikiyor, evden ise isten eve giden bir tiptir, yururken kafasini bile kaldirmaz yerden oyle diyeyim, capkin demissiniz de:) burclarla hic alakasi yok maalesef
Öyle biri değil, ben kardeşim adına konuşuyorum. Ama çapkın kova burcu tanıdığım da var aynı zamanda. Yani herkes aynı olmuyor o burca mensup olunca, onu demek istiyorum.Sosyal medyadan peki?
Yenı evlıyken kendıne gızlı facebook acmıstı sağdece kız eklemıstı herkezle qyrı telden konusma mesajları vardı ve bu durum 3 kez tekrarlandı farklı yıllarda farklı sosyal ağlarla
kıskandır ahahaahBen ne yapcam kızzzzz
Bende gram anlamadım. 2 3 kere okudum ama yokHiç bir şey anlamadım yazdığınızdan. Türkçeyi katletmişsiniz. konunuzu düzenlerseniz daha iyi olur
Nasıl fanus olsunnnn minnak balıklar için miiiiiBiriniz fanus linki atin hayrina
Adamdan cocuk yapmaya calistgina gore hicbir sey4. kez yaparsa ne yapmayı planıyorsunuz?
Genelleme neden? Eşim ve erkek kardeşim Kova. İhaneti geçin şüphesi dahi olmadı hiç.Sosyal medyadan peki?
Kocam kova burcu diye gavat mi oldu şimdi ? AhdvsvsvKova burcu sadakatsiz ve duygusuz .
P*ç erkek seven kızlar için ideal.
Ben bu kadar rahat sadakatsizligi normallestiren baska biri görmedim.
Siz de aldatin, zerre kızmaz gavatlikta var.
Duygu yok sadece, bu adamlarda duygu eksik.
Siz de çıkarına uygunsunuzdur kesin, o yuzden sizinle beraberdir.
Benimki de öyle olduKocam kova burcu diye gavat mi oldu şimdi ? Ahdvsvsv
Gavatlarin gözü yaşlı ahahahagBenimki de öyle oldu
oğlunuz büyümüştür artık.
aileniz bakmaz mı?
nafakada alırsınız babasından geçinir gidersiniz.
ömür boyu diken üstünde dedektifçilik oynayarak yaşamaktan iyidir.
Ailenize kesin olarak ayrilcaginizi dayanamadiginizi ya destek olmalarini ya da sizin cabalarkenki bitap halinizi goruceklerini soyleyin. Boyle evlilik olmaz
P*ç erkek seviyormuşuz biz de bu arada. Öyle dediler. Hem gavat hem p*ç oluyor eşlerimiz.Gavatlarin gözü yaşlı ahahahag
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?