ÖNCELİKELE 1 AYLIK BİR İLİŞKİM HERŞEY GÜZEL GİDİYORDU. SONRA BEN FACEBOOK ŞİFRESİNİ İSTEDİM TABİKİ ODA VERDİ BURAYA KADAR SORUN YOK AMA SONRASINDA. ARAMA YERİNDE ESKİ SEVGİLİSİNİ VE BAŞKA KIZLARI ARADIĞINI GÖRDÜM EKRAN RESMİ ÇEKİP ATTIM KENDİSİNE. FİLM ORDA KOPTU BEN NASIL BÖYLE BİRŞEY YAPARMIŞIM AMACIM NEYMİŞ VE 2 GÜNDÜR KONUŞMUYORUZ BİLE SİZCE NASIL HAREKET ETMELİYİM ??
Sorma :))evet buradaki kimse sevgilisinin eşinin facesınde kımlerı arattıgına bakmıyor çnk:)))
herkes çok coool
Kusura bakma ama profile bakmak unutamamakmı bazen iyimi diye hiç düşünmüyomusun geçmişteki kişileri valla ben merak ediyorum çoğu evlenmi,ş mutlu çocuklu hatta dua bile ediyorum yani takılma onu unutmamaktan değildir erkek gidince unutamadım ay takip ediyim demez düz mantıkÖNCELİKELE 1 AYLIK BİR İLİŞKİM HERŞEY GÜZEL GİDİYORDU. SONRA BEN FACEBOOK ŞİFRESİNİ İSTEDİM TABİKİ ODA VERDİ BURAYA KADAR SORUN YOK AMA SONRASINDA. ARAMA YERİNDE ESKİ SEVGİLİSİNİ VE BAŞKA KIZLARI ARADIĞINI GÖRDÜM EKRAN RESMİ ÇEKİP ATTIM KENDİSİNE. FİLM ORDA KOPTU BEN NASIL BÖYLE BİRŞEY YAPARMIŞIM AMACIM NEYMİŞ VE 2 GÜNDÜR KONUŞMUYORUZ BİLE SİZCE NASIL HAREKET ETMELİYİM ??
ne saniyordun bir kosede senin hayatina girmeni mi bekliyordu? ayrica seni de oyle bulmustur degil miÖNCELİKELE 1 AYLIK BİR İLİŞKİM HERŞEY GÜZEL GİDİYORDU. SONRA BEN FACEBOOK ŞİFRESİNİ İSTEDİM TABİKİ ODA VERDİ BURAYA KADAR SORUN YOK AMA SONRASINDA. ARAMA YERİNDE ESKİ SEVGİLİSİNİ VE BAŞKA KIZLARI ARADIĞINI GÖRDÜM EKRAN RESMİ ÇEKİP ATTIM KENDİSİNE. FİLM ORDA KOPTU BEN NASIL BÖYLE BİRŞEY YAPARMIŞIM AMACIM NEYMİŞ VE 2 GÜNDÜR KONUŞMUYORUZ BİLE SİZCE NASIL HAREKET ETMELİYİM ??
Değil baş tekmeyi...HANGİ SEBEBTEN HAYATINDA BEN VARKEN BAŞKA KIZLARIN VE ESKİ SEVGİLİSİNİN PROFİLİNİ TAKİP ETMESİNDEN DOLAYI MI ??
Daha çok yeniymissiniz Belki daha önce baktiBENDE ONUN AMACINI MERAK ETTİM NEDEN TAKİP EDİYOR ?
güvenle alakası bal gibi var madem yok neden adama kızıyorsun belki öylesine baktı???GÜVENLE ALAKASI YOK BEN BAŞKA BİRŞEY İÇİN GİRMİŞTİM TESADÜF GÖRDÜM Kİ O WHATSAPPIMA KADAR BAKIYO
ÖNCELİKELE 1 AYLIK BİR İLİŞKİM HERŞEY GÜZEL GİDİYORDU. SONRA BEN FACEBOOK ŞİFRESİNİ İSTEDİM TABİKİ ODA VERDİ BURAYA KADAR SORUN YOK AMA SONRASINDA. ARAMA YERİNDE ESKİ SEVGİLİSİNİ VE BAŞKA KIZLARI ARADIĞINI GÖRDÜM EKRAN RESMİ ÇEKİP ATTIM KENDİSİNE. FİLM ORDA KOPTU BEN NASIL BÖYLE BİRŞEY YAPARMIŞIM AMACIM NEYMİŞ VE 2 GÜNDÜR KONUŞMUYORUZ BİLE SİZCE NASIL HAREKET ETMELİYİM ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?