acil dışarıdan bakan insanların görüşüe ihtiyacım var

Merak etmistir bakmistir,herseyi büyütmeyin ya.ayrica sen daha 1aylik sevgiliyken cocugun özeline saygi göstermiyorsun evlenince neolur bilemicem

bastan saçmalamıssın sanane facebook şifresinden aratmıssa aratmıs eskide kalmıs bişey sonucta durup dururken ilişkini bitirmek için çabalamıssın

Sakladığı bir şey olsa o kızlarla muhabbeti olsa sana niye şifresini versin? belki çok önce aratmıştır bilemezsiniz ki şifresini aldınız diye sürekli onu niye yaptın bunu niye böyle yazdın derseniz bu ilişki de fazla uzun sürmez.

BENDE ONUN AMACINI MERAK ETTİM NEDEN TAKİP EDİYOR ?
BAK BEN DE SANA KOCAMAN YAZIYORUM.
SOSYAL MEDYA HESAPLARI ÖZEL ALANLARDIR. YAPANLAR HERKES BAKABİLSİN İSTESELERDİ ŞİFRE KOYMAZLARDI. SOSYAL MEDYA HESAPLARININ ŞİFRELERİNİ İSTEYEN KİŞİLEN ALENEN SAYGISIZDIRLAR VE SAYGIYI DA HAK ETMİYORLAR.
Bİ B.K YİYORSA DA BUNU BAŞKA YERDEN ÇIKART BUL. GÜVENMİYORSAN ÇIKART HAYATINDAN BU KADAR BASİT.

30 günlük bir ilişki,şifre istemek filan filan.....
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama olgunlaşman gerek canım.

Onun bakması yanlış ama henüz 1 aylık bir ilişki çok yeni. Bazı şeylerin hesabını soracak kadar bi derinlik olusmamistir iliskinizde. O da buna karşılık olarak öyle demiş size. Tatlıya bağlanabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…