onu nasıl yapcam o beni sinirlendiriyoönce insanlara ön yargılı yaklasmayın herkes aynı değildir ben herkes gibi bakılmasında bir sorun görmedim herkese bakar bu facebook arkadas bulma sitesi değilmi adamı zamanla sen yola getirirsin bence ama sende o azmi göremedim fazla fevrisin cevaplarda bile fevrisin
nasıl gördün?
aynen öyle olduda onsuzda olmuyorvalla öncellikle sen ne istediğini bir düşün derim nasıl bir adam istiyorsun bu adamda o özellikler var mı eger varsa peki bu adamda aradıgım özellikler ve davranısları tutuyormu evlilik düşünüyormusun bilemem ama suan düşünme evleneceğim insan nasıl olmalı adama lodoslama güvenip 1 ayda hayatının taa içine almıssın aslında sonra sanırım bir dakika demişsin ben napıyorum ver facebook sifreni adamda toymus vermiş kimse kolay kolay vermez kapatalım der en basiti ama yapacak olan her türlü yapar haa uzun sürmez barısırsınız ve burayada yazıyım yine kızımız atar ilk adımı
onu nasıl yapcam o beni sinirlendiriyo
benden önce olanı niye takayım bu kadarSende önce mi sonra mı arattırmış o nemli eski geçmiş kalmış olabilir ama sen varken başkalarınada bakıyorsa burda sıkıntı var demektir
ÖNCELİKELE 1 AYLIK BİR İLİŞKİM HERŞEY GÜZEL GİDİYORDU. SONRA BEN FACEBOOK ŞİFRESİNİ İSTEDİM TABİKİ ODA VERDİ BURAYA KADAR SORUN YOK AMA SONRASINDA. ARAMA YERİNDE ESKİ SEVGİLİSİNİ VE BAŞKA KIZLARI ARADIĞINI GÖRDÜM EKRAN RESMİ ÇEKİP ATTIM KENDİSİNE. FİLM ORDA KOPTU BEN NASIL BÖYLE BİRŞEY YAPARMIŞIM AMACIM NEYMİŞ VE 2 GÜNDÜR KONUŞMUYORUZ BİLE SİZCE NASIL HAREKET ETMELİYİM ??
ayy ciddenmi du bakcam :):) konuma bak istersen biraz karısık benimki aslında özetle ben adam ailesiyle sanarken evimin önünden kızı alıp uzaklastı öylece kalakalaldım
23 ama ona göre hatalı benim benim özelimi bu kdar kurcalamasa benimde öyle huylarım yoktusalla ya aklı hala baskasında kalmış sevgilisisin tabi arastırcak sın kurcalıcaksın hatalı o ağırdan sat gecerli açıklaması yoksa şutla kaç yasındasın
salla ya aklı hala baskasında kalmış sevgilisisin tabi arastırcak sın kurcalıcaksın hatalı o ağırdan sat gecerli açıklaması yoksa şutla kaç yasındasın
ilk defa basıma geliyo benimde lisede bile uğraşmamıştmaynı yaştaymışızzz bu yasta böle saçma selerle ugrasmaman gerekir
aşk yarası var yarabandı olma. ayrıl .ÖNCELİKELE 1 AYLIK BİR İLİŞKİM HERŞEY GÜZEL GİDİYORDU. SONRA BEN FACEBOOK ŞİFRESİNİ İSTEDİM TABİKİ ODA VERDİ BURAYA KADAR SORUN YOK AMA SONRASINDA. ARAMA YERİNDE ESKİ SEVGİLİSİNİ VE BAŞKA KIZLARI ARADIĞINI GÖRDÜM EKRAN RESMİ ÇEKİP ATTIM KENDİSİNE. FİLM ORDA KOPTU BEN NASIL BÖYLE BİRŞEY YAPARMIŞIM AMACIM NEYMİŞ VE 2 GÜNDÜR KONUŞMUYORUZ BİLE SİZCE NASIL HAREKET ETMELİYİM ??
Aynen :) bende.AYNEN YANI NASIL GÜVENEBİLİRİM İLLA Kİ KURCALYCAM
evet buradaki kimse sevgilisinin eşinin facesınde kımlerı arattıgına bakmıyor çnk:)))Konu sahibi mi suçlu oldu şimdi yani anlamadım ben
olabilirHANGİ SEBEBTEN HAYATINDA BEN VARKEN BAŞKA KIZLARIN VE ESKİ SEVGİLİSİNİN PROFİLİNİ TAKİP ETMESİNDEN DOLAYI MI ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?