acil dışarıdan bakan insanların görüşüe ihtiyacım var

Sizin facebook şifresini istemeniz hatalı onunda whatsapınızı bu kadar kurcalaması hata.
Neden denetlemenin şüphenin olmadığı bir ilişki yaşamayı denemiyorsunuz, yaşlarınız da olgun olması gereken yaşlar aslında ama ikiniz de çok çocukça davranışlar sergilemişsiniz.
Bilmiyorum ben ilişkilerde bu kadar güvensizlikler ve denetimler sevmiyorum. Bu kadar ıncık cıncık karıştıracak kadar güvenmiyorsanız neden berabersiniz?

onu nasıl yapcam o beni sinirlendiriyo

Ay bu ne sacmalık madem baska kızlarla fıngırdeyecek senle ne ısı varmıs eskı sevgıkısını ck merak edyrsa ayrılmasaymıs yol yakınken dehle gtsn ya hıııc lafaya takma sal gtsın

aynen öyle olduda onsuzda olmuyor

Sende önce mi sonra mı arattırmış o nemli eski geçmiş kalmış olabilir ama sen varken başkalarınada bakıyorsa burda sıkıntı var demektir

onu nasıl yapcam o beni sinirlendiriyo

önce sakin ol insanların konusarak anlaşma gibi bir özellikleri var rabbim vermiş cok sükür karsına al konus birbirinizin hayatına bu kadar girmeden tanıyın birbirinizi sevgili olmak facebook sifresi vermekten ibaret değil o neleri sever sen nelerden hoşlanırsın daha bunları bile bilmeden sifrelerinizi biliyorsunuz

Bak ne iyi yapmışsın şifreyi istemekle. Yaptığını görmüş oldun. ( tabi ilişkimizden sonra aramışsa)

Evet şifreyi istemek hoş değil belki ama ne yaptığı ortaya çıktı işte.

salla ya aklı hala baskasında kalmış sevgilisisin tabi arastırcak sın kurcalıcaksın hatalı o ağırdan sat gecerli açıklaması yoksa şutla kaç yasındasın

salla ya aklı hala baskasında kalmış sevgilisisin tabi arastırcak sın kurcalıcaksın hatalı o ağırdan sat gecerli açıklaması yoksa şutla kaç yasındasın
23 ama ona göre hatalı benim benim özelimi bu kdar kurcalamasa benimde öyle huylarım yoktu

aynı yaştaymışızzz bu yasta böle saçma selerle ugrasmaman gerekir

Yazış tarzından 16-17 yaşlarında sandım bende seni :) bence de şifre olaylarına girmeyecektin. Güven sadece sosyal medya ağlarından ibaret değil, yapan her yerde yapar emin ol

aşk yarası var yarabandı olma. ayrıl .

Reactions: s u
yapma yapma bende yedim aynı haltı 2 sene sonra terkedildim senin bir aymış neyseki ama bundan sonraki ilişkilerinde ders olsun sana güven yoksa o ilişkiden hayır gelmez

HANGİ SEBEBTEN HAYATINDA BEN VARKEN BAŞKA KIZLARIN VE ESKİ SEVGİLİSİNİN PROFİLİNİ TAKİP ETMESİNDEN DOLAYI MI ??
olabilir
bende ciddi dusundugum bi iliskide eski sevgilimi merak edip bakiyodum arada sirada ha bu ona tekrar donmek icinmi hayir kiskanmak icinmi hayir merak iste insan oglu
kotu bisey yok abartmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…