acil düşüncelerinize ihtiyacım var...

böle bi durumda ben kalsaydım belki de iki şey aklıma gelirdi:
"bana yakışanları söylüyo etek giy elbise giy diyo beni kıskanmıyor mu bu" -etek giymeme falan karışmıyo,bide yakışanları sölüyo falan ya-sırnaşık şey
"beni beğenmiyo giyiniş tarzımı zevkimi beğenmiyo deiştirmeye çalışıyo" derim bozulurum belkide. deişik düşünceli bi hatunum
senin durumunda arada sırada ve alışverişte sölüyosa gayet normal bence,hiç ilgi göremedim ben söyledikleriyle dış görünüşün için çıktığı arasında.hele alışverişte söylemesi gayet normal,fikir vermek amaçlı söylendiği belli

adam ne kaa dürüstmüş bak seni kandırmamış ...bence öp başına tac et..

evet cok dürüst banada öyle geliyor...bana danışmadqan bişey yapmıyor bana sormadan bi davranışta bulunmuyor cok iyi giden bir ilişkimiz var ama insanın içine kurt düşüyor iştemirmirmirmir

bazı erkekler yanlarındakı ınsanların ıyı görunmelerını ısterler..bunu hemen kötuye yormayın kafanızıda bulandırmayın..

merve hanım lütfen tartışma cıkmasın adam gibi konuşun laf sokmadan:dilcikar:

:mymeka:laf sokmadanmı?? pardonda ben kuzumla konuştum seninle değil cevabıda vericekse o verir sen değil.. neyse anlaşılan agresifiz kompslekliyiz.. seni sorunlarınla başbaşa bırakim ben derin darbecim....

evet cok dürüst banada öyle geliyor...bana danışmadqan bişey yapmıyor bana sormadan bi davranışta bulunmuyor cok iyi giden bir ilişkimiz var ama insanın içine kurt düşüyor iştemirmirmirmir

kurt bunun neresinde ? o sana danışıyor , sana da fikir veriyor ..
kurt sende valla ben başka kurtlanacak bi durum göremiyorum,,
ha diyorsan ki ben çok gzelim yürürken kaldırımı titretir trafiği tıkarım..acaba benimle sırf dış görünüşüm için mi ilgileniyor... o zaman bi resim eklede bizimde gözümüz gönlümüz açılsın :jeyyar:

ilahi seldasırnaşık şeyo kadar abartma canım ya güzelim dedikte o kadar değil trafik zaten hep kapalı burada bana gerek yok hayatım:teytey:a.s.

bana danışmadan bir davranışta bulunmuyor demişsiniz ya...
o nasıl oluyor ben anlamıyorum...inanın ki...
bana danışmadan bir davranışta bulunmaz...Allah Allah...

herşeyi soruyor arkadaşımıza, fikrini alıyor işte sevgilisi..

demek istediğim bi yere gitmeden önce danısır haber verir başka bi davranış mesela herşey olabilir bu haberleşmeden vs.bunu anlatmak istedim canım

İlişkin düzgün gidiyormuş arkadaşım
Oturdun düşündün düşündünCADIARZU bunumu kusur buldun...
Alemsin ha, biraz daha tanı adamı bakalım

Bence senin giyimden falan anlamadığı düşünüyor..

Yani iyi giyinemediğini düşünüyor ama bunu sana açıkca söyleyemiyor..

Bu şekilde ima ediyor, şunu giy falan diye..

ımza=KK, öküz altında buzağı arama grubu başkanı.............

Songül özür dilerim.

el ayak=dış görünüş elfida....
Allah Allahh...

ellerim olmasaydı benimle beraber olmazmıydın diye sormuş sevgilisine...
o da gereksiz bunu sorman demiş...
arkadaşta acaba dış görünüşüme mi önem veriyor diye şüpheleniyor...
bende o yüzden endişelenecek bir şey yok bende evlenmezdim eli ayağı olmasa eşimin diye açıkladım yaw.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…