- Konu Sahibi calikusumuz
-
yorumların için teşekkür ederim ama mümkünse laf sokmaya çalışmasan canım...benim için küçük te olsa bi sorun bu anlayıp anlamamak sana kalmışa.s.
merve hanım lütfen tartışma cıkmasın adam gibi konuşun laf sokmadan:dilcikar:
Bence senin giyimden falan anlamadığı düşünüyor..
Yani iyi giyinemediğini düşünüyor ama bunu sana açıkca söyleyemiyor..
Bu şekilde ima ediyor, şunu giy falan diye..
İmza=KK, öküz altında buzağı arama grubu başkanı.............
Songül özür dilerim.
şimdi baştan sona yorumları okudum da neden sürekli size bi laf sokulduğunu düşünüyorsunuz anlamış değilim.:1no2: yani bence kötü bi üslup adam gibi konuşun felan demeler... yok ben anlayamadımneden öyle dediğinizi de , neden bu konuda bu kadar dertlendiğinizi de anlayamadımmirmirmirmir ama tekrar söylüyorum üslubunuzu beğenmedim ben. insanların sizin konunuz için yaptıkları yorumlara bu tarz tepki vermeniz kötü. iyi yada kötü her yoruma açık olmanız gerekirdi. hepimiz arkadaşız kalp kırmaya değmez değil mi canım benim
mesaim bitti ama son bişey yazmalıyım...
bence siz o adamı kıyafetinize yorum yaptığından değil herşeyi size danışarak yaptığı için bırakın...
karateri oturmuş hiçbir erkek herşeyi herhangi birine sormaz...
bu nasıl bişeydir yaaa...
şuraya gideyim mi aşkım, bunu yiyebilir miyim bitanem...
offffffffffff....
kalburabastının kulakları çınlasın...
son darbe bak derdin yoktu ama şimdi kendinide bizide dert sahibi ettin gözüm be
sevgiyle alakalı değilse ne ile alakalı canım
kalp kırmıyorumki kalp kırsam cümlemin sonunda çiçek koymamyerimseniben
ıki aydır berabermişsiniz ne bekliyordun:uhm:
Eğer adam evet her halinle severim seni deseydi yalancının önde gideni olurdu.
Daha şurda 60 gündür birbirinizi tanıyorsunuz
Hemen bayılsınmı adam, ölürüm canımı veririm mi desin ne desin
Bu soruyu çok çok erken sormuşsunuz..
Henüz aranızda ne oluştuki 2 ayda....
ayol sondarbe gencim güzelim çuval giysem gezerim de:teytey: madem kendine güveniyorsunnkaydirigubbakcemile3 yok yani adam sana danışmdan bişi yapmıyo bi yere gitmiyo senin kıyafetlerine özenn gösteriyo şu yakışır diyo bu yakışmaz diyo ee be sevgili din kardeşim daha ne istersinkiii ben anlamadım
ne bileyim arkadaşım sadece sizlerin fikirlerini almak istedimyerimseniben
Bak cicim.. eğer sana aşırı teşhir edici kıyafet göstermiyorsa derin dekolte göstermiyorssa mini mini etekler göstermiyorsa sorun yok demektir aksine mutlu olman gerek seninle ilgileniyor diye... Gerçi sen bana adam ol adam gibi yaz dedin ama adam gibi yazmasanda yinede yorumumu katmak istedim
ayol sondarbe gencim güzelim çuval giysem gezerim de:teytey: madem kendine güveniyorsunnkaydirigubbakcemile3 yok yani adam sana danışmdan bişi yapmıyo bi yere gitmiyo senin kıyafetlerine özenn gösteriyo şu yakışır diyo bu yakışmaz diyo ee be sevgili din kardeşim daha ne istersinkiii ben anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?