- 14 Şubat 2012
- 6.204
- 8.822
- 448
- Konu Sahibi Sibelarslan21
-
Hayır arkada kalmışsın maalesefOyle cunku her yonden ven ondeyim :)))
Ondan mi 5 ayda o kdr uzulmuski yuzu degismisGüzel bakışın, kalbin bayağı bi gerilerde kalmış ama eminim birlikte olduğun zaman zarfında da bu benden asla ayrılmaz, başkası ile olmaz düşüncesinfeydin.BElki maymun gözünü açmış doğru kişiye de kalbini vermiştir:)
Sen cirkinsin galiba ondan bu kdr zoruna gitti:))Hayır arkada kalmışsın maalesef
Ne duymak istiyorsun?Ondan mi 5 ayda o kdr uzulmuski yuzu degismis
Ok.Hayir oyle bi durum soz konusu degil, ben cok seviyordum fakat reddetmedim, cok buyuk saygisizlik yapti bana ve aileme karai ayrilmak zorunda kaldim
Erkekler sevmeden de unutmak icin sevgili olabilirOk.
Ama o artık başkasını seviyor.
Maalesef tatlim herkes tarafindan begenilen biriyim :)
YÜREĞİM ÇOK GÜZELSen cirkinsin galiba ondan bu kdr zoruna gitti:))
Resmini koyda cirkinmisin guzel misin biz karar verelim şekerimSen cirkinsin galiba ondan bu kdr zoruna gitti:))
Evet ucubeye bakabilmis benden sonra o kdr coktu ki normal :))Öyle olsa başkasıyla beraber olmazdı
Demekki kız çok çekici gelmiş eski sevgiline
Olabilir.Erkekler sevmeden de unutmak icin sevgili olabilir
E daha ne yapcan sana ve ailene saygisizlik yapmis adami? Ne diye stalkliyorsun sosyal medyadan, ne diye arastiriyorsun ne yapiyor ne ediyor diye? Yok kiz cirkinmis de, onla mantiken birlikteymis deHayir oyle bi durum soz konusu degil, ben cok seviyordum fakat reddetmedim, cok buyuk saygisizlik yapti bana ve aileme karai ayrilmak zorunda kaldim
Kendine saygısı olan biri bunu yapmaz. Sevgilin düzgün bir adamsa unutmak için böyle bir şey yapmaz.Erkekler sevmeden de unutmak icin sevgili olabilir
Resmini koyda cirkinmisin guzel misin biz karar verelim şekerim
Bana göre güzellik fizikte aranmamali yuregide güzel olmalı
Bana göre sen cirkinsin insanları küçük gördüğün için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?