Acil düsüncelerinizi alayım, Lütfen?!

Kesin seni unutamamıştır canım. Ömür boyu yası tutar. O kızla da yarabandı olsun diye birliktedir. Sosyal medyaya eklememesinin sebebi de senden sonra o kızın çirkinliğinden utanıyor olmasıdır.

Böyle yorumlar mı bekliyorsunuz anlamıyorum ki?

4 ay dediğiniz o kadar da kısa bir zaman değil. Dün sizi beğeniyorduysa bugün de o kızı beğenmiş işte. Madem isteyerek ayrılmışsınız önünüze bakın artık.

Ondan mi 5 ayda o kdr uzulmuski yuzu degismis

Hayir oyle bi durum soz konusu degil, ben cok seviyordum fakat reddetmedim, cok buyuk saygisizlik yapti bana ve aileme karai ayrilmak zorunda kaldim
E daha ne yapcan sana ve ailene saygisizlik yapmis adami? Ne diye stalkliyorsun sosyal medyadan, ne diye arastiriyorsun ne yapiyor ne ediyor diye? Yok kiz cirkinmis de, onla mantiken birlikteymis de Nasil bir ruh haline girmissen artik, egona yatirim yapiyorsun acından. Tamam tamam sen daha guzelsin. Oldu mu? Ama o artik baskasiyla birlikte. Gecmisler ola.

Erkekler sevmeden de unutmak icin sevgili olabilir
Kendine saygısı olan biri bunu yapmaz. Sevgilin düzgün bir adamsa unutmak için böyle bir şey yapmaz.

Biliyorum duymak istediğin şeyler var. Seni unutamamistir falan dememizi istiyorsun.

Ama adam o kızla tam şu an çok egleniyor olabilir. Kabul et ve unut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…