- Konu Sahibi Sibelarslan21
-
Ondan mi 5 ayda o kdr uzulmuski yuzu degismis
Yaa bir de güzel olan kazanmaz. Kaliteli olan kazanır.E daha ne yapcan sana ve ailene saygisizlik yapmis adami? Ne diye stalkliyorsun sosyal medyadan, ne diye arastiriyorsun ne yapiyor ne ediyor diye? Yok kiz cirkinmis de, onla mantiken birlikteymis deNasil bir ruh haline girmissen artik, egona yatirim yapiyorsun acından. Tamam tamam sen daha guzelsin. Oldu mu? Ama o artik baskasiyla birlikte. Gecmisler ola.
Demek ki sizden sonra güzelliğin hiçbir anlamı olmadığını anladı:)Evet
Evet ucubeye bakabilmis benden sonra o kdr coktu ki normal :))
Oyle cunku her yonden ven ondeyim :)))
Neyi değiştirArkadaslar Merhaba,
Yaklasık 4 ay önce ayrıldıgım sevgilimden, yeni bir iliskiye baslamis fakat sosyal medyasindan vs iliskisinin olduguna dair hicbir sekilde anlasilmiyor, baska bir sekilde ogrendim sevgilisi oldugunu.
Sevgilimden ben ayrıldım, Söz, nisan yapmak istiyordu, ben biraz ileri tarihe atalım diyince adeta delirdi, tehditler vs . Ailem de duyunca istemedi. Ayrıldım ama barismak istedi bi sure cok uzuldu. Ciddi bir iliskimiz varken ayrilmak zorunda kaldım, Ve beni her yonden cok begenirdi. Su anda sevgilisi oldugu kız gercekten cirkin vs vs sok oldum ogrenince. Sizce bu kadar cabuk unutmus olabilir mi?
Sevgi sabit kalınarak yaşanamaz. İki taraf da adım atmalı. Yerinde kurulup oh ben şuyum ben buyum tahtından ineceksin önce :)Bana her yonden hayrandi, ve kalbinin iyi oldugunu 1 ayda anlayacak hali yok :) Bana gore cirkin de degil herkese gore:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?