Acil düsüncelerinizi alayım, Lütfen?!

Karsinizdaki de bir bayan bence kıyaslama yapmayın ilişkiniz bitmiş dönse tekrar bunlar da sizin için sorun olacak kim bilir neler yaşadılar kimse bilemez bunu.

Herşey dış güzellik değildir. Huyu güzeldir belki??? Huy güzelliği daha önemlidir her zaman. Ve evet sizi çabuk unutmuş.

Ayrilmissin neden hala takip ediyorsun?
Bir de sevginin guzellikle alakasi yok. Gonul cirkini sevmez diye bir kural yok.
Asik Veysel'in dedigi gibi:
"Guzelligin 10 para etmez, bu bendeki ask olmasa"

Çirkin mi ?
Sizde güzelsiniz bu yorumu yaptığınıza göre
Bence o şahıs şöyle düşünmüş olabilir
Güzelle birlikteydim de ne oldu?
Ki o kişi belki onun gözünde sizden de güzel bu da var..

Bana saldıran kızlaarrr. Yaraniz var ki gocunuyorsunuzz demekki
Ben terk ettim diyorum. Evet cirkin ve beni her yonden begendigini soylemistim. Karakterim de dis gorunus vs hayrandı bana. Benim icin neler yaptigini duysaniz dudaginiz ucaklar ) Ayrıca unutmus olsa beni hala ortak tanıdıklarımıza sorup bir seyler.ogrenmeye.calismazdi:))) Ayrica guzel olanlar kotu kalpli mi oluyor kendinizi avutmayın bosuna :))) Bir de erkekler ilk dis gorunuse sonra ic guzelligine bakar siz avutun daha kendinizi. Size gore guzeller kotu oluyor. Turkiye de guzel kadin aayisi yuzde 10 oldugu icin sizin gibilerr guzeli duyuncaa hemen saldiriya gecti daha ayrintilari dinlemeden. Sizi anlayabiliyorum )))

La madem o kadar güzelsin (kendince)...sen at bir foto da biz de bir görelim ordan öyle ben güzelim ay bana hayrandı demekle olmuyor keza öyle olsan bile bu EGO’yla güzelliğin on para etmezde...ayrıca seni sevse yenisini bulmazdı sen basbayağı sindirememissin o kızla olmasını eziklenip duruyorsn kız çirkindi kız çirkindi diye

Bu kadar özgüvenli isen açtığın konuyu silmeseydin,kaçak dövüşçüsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…