Acil fikirlerinize ihtiyacım var evi terketmeli miyim?

Sabah hazırlanmış hiçbir yere gidemezsin dedim kısmına takıldım ben. Neden ?
Tehditle ikazla zar zor yanınızda tutup gezmeye çıkmışsınız ve gelince yine tekrar çıkmış dışarı. Kendinizi neden bu duruma sokuyorsunuzki. Sizinle vakit geçirmek istemeyen insanla siz de vakit geçirmeyin. Anne evine falan gerek yok kendi evinizde kalın. Kilidi değiştirin( gerçi bu doğru olur mu bilmiyorum eşler birbirinden habersiz kilit değiştirdiğinde aleyhte kullanılabilir belk bu durum boşanma durumunda falan)

Evet bu işin sonunda boşanmak gibi bir düşünceniz varsa hiçbir yere gitmeyin. Boşanma davasında kadın evi terk ettiğinde 1-0 yenik başlıyor. Hee yok boşanma değil blöf diyorsanız yine gtmeyin bir anlam ifade etmiyor

Sakin anı karar veripte anne evine felan gitme.gidecek biri varsa o da kocan olsun.evinterkeden boşanma davasında üstteki yorumda bir arkadasinda dediği gibi 1-0 yenik başlıyor.yanlis bilmiyorsam kapı kilidini değiştirmekte suç.sakin sessiz kal delil toplamaya bak muhtemelen biri vardır hayatında . Mail mesaj foto...çaktırmadan araştır bakalım guclen planli hareket et

Anladığım kadarı ile burnu sürtsün diye gideceksiniz ama ya sürtmezse ve gelin diye ikna etmeye çalışmazsa?
Ya da siz gitmeyip onu eve almadınız diyelim başka ev tutup yaşayıp böyle de iyiymiş derse?
Yani tersi duruma da hazır mısınız?
Öyleyse yapın.
Ama gidip veya eve almayıp üstüne bak aramadın hani nerde sevgin vs yazacaksınız iki gün aramayınca başka çare arayın.
Yok ayrılığı göze aldım diyorsanız ki bana hiç öyle gelmedi ki muhtemelen eşiniz de boşa tehdit ettiğinizi anladı,başka yol arayın

Nasıl bir sıfır yenik başlıyor bir sürü etkileyen durum var onu. Sanki her evi terk etme nedeni aynı.
Yanlış yönlendirmeyin bence

Evini terketme. Onu eve alma burnu sürtünsün

Nasıl bir sıfır yenik başlıyor bir sürü etkileyen durum var onu. Sanki her evi terk etme nedeni aynı.
Bende bunu soracaktım şimdi kavga edildi vs kadın aynı evde yaşamaya devam ederek boşanma davasını mı bekleyecek? Bu pek mümkün olmuyor malesef

Ciddi olduğunu görünce nolcak gelip seni alcak aynı tas aynı hamam

Hayati bir tehdit oluşturacak darp yoksa maalesef boşanma durumunda kadının evi terk etmesi olumsuz yansıyor mahkemeye. Annem ve babam boşandı, yakın 3 arkadaşım boşandı, çevremde boşanmış bir sürü tanıdığım/komşum var. %99u için durum hep aynı. Ortada anlaşmalı boşanma yoksa ve aldatma ile ilgili bir şüphe mahkemeye sunulmuşsa kadının evi terk etmesi gidebileceği bir yer olduğunu gösteriyor. Boşanma sürecinde evin kullanım hakkı erkeğe bırakılıyor (kadın zaten bir kere başka yere gitmiş bu süreçte de gittiği yerde kalabilir diye)
Hangi avukata danışırsanız danışın verdiği tavsiye hep, evi terk etmeyin, oluyor.

Dışarıdan bir göz olarak aldatıldığınızı düşünüyorum.. bir yakınınız rapor alırken görmüş? Bence yanındakiyle göründüğünü sandı, üzgünüm ama ben olsam böyle düşünürdüm. Bu raporlara bakılıyordu sanki Mhrs'den. Kaç kez almış acaba.

Konunu şuan okudum ve ne karar verdin cidden merak ettim ama aldatıldığını dusunuyorsan bunun kanıtını bul elinde bir delil olsun gizli bir iş çevirdiği belli ama belki aldatma değil başka bir şey o yüzden ispatını bulana kadar bir şeyden habersiz gibi evinizde yaşamanızı tavsiye ederim esinizide bunaltmayın sormayin ne yapip ettigini ki kanitlari kolay toplayin sizin pesinde oldugunuzu anlamasın

Ben bunu yapmadigima cok pismanim. Eski es de surekli gec geliyodu gece 3 4. Sitem ettigimde de beni hirpaliyodu. Simdiki aklim olsa cevremi dinler onu eve almazdim sokakta surunecekti

Aynen katılıyorum

Burcunuz akrep olabilir mi acabaaynı düşüncedeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…