- 24 Mart 2020
- 10.013
- 36.160
- 598
- 32
- Konu Sahibi Dertlibidik
-
Nasıl bir sıfır yenik başlıyor bir sürü etkileyen durum var onu. Sanki her evi terk etme nedeni aynı.Evet bu işin sonunda boşanmak gibi bir düşünceniz varsa hiçbir yere gitmeyin. Boşanma davasında kadın evi terk ettiğinde 1-0 yenik başlıyor. Hee yok boşanma değil blöf diyorsanız yine gtmeyin bir anlam ifade etmiyor
Evini terketme. Onu eve alma burnu sürtünsün2 yıldır evliyim eşim ilk zamanlar çok iyiydi sonra sonra dışarıda çok vakit geçirmeye başladı bu konudan tartışıyorduk ama şu 5 6 aydır iyice abarttı sürekli dışarıda işten çıkıyor yemeğe geç geliyor yiyor hemen yine dışarı ama sürekli bahanesi var onunla şu işimiz var babamla görüşcem gibi gibi bunların yalan olduğunu biliyorum 1 haftadır küstük gece 1bucukta eve geldiği için dün benden gizli rapor alıp işe gitmemiş arkadaşının düğünü varmış içime doğdu gün boyu hissettim onun dışarıda olduğunu akşam geldi nereden geliyorsun dedim işte söyledi rapor alırken yakınıma yakalanmış o bana söyledi sandı kim ne dedi gibisinden birşşey sordu. Neyse gece çok tartıştık ettik ona yarın hiçbir yere gitmiyorsun dedim tamam dedi sabah hazırlanmış hayır dedim gidemezsin bırakmıyorum neyse beraber Biraz gezdik sonra kahvaltı yaptık gitti ek iş yapıyor bazen o şekilde gitti akşam geldi daha iş var dedi yemek yedi gitti ve kontrole gittiğimde iş yeri açık değil bankamatiğe gittim sesi bekledim açılmadı dükkan falan şuan hala dışarıda annemin evine gitmeli miyim çünkü anne evini çok dile getirdim ve sürekli söyleyip burada kaldım ama artık yeter bu lafımı da yersem artık benim kızmam etmem ona iyice fıs gelecek zaten öyle ama çok kararsızım acil yardım o gelmeden gitmem lazım.
Bende bunu soracaktım şimdi kavga edildi vs kadın aynı evde yaşamaya devam ederek boşanma davasını mı bekleyecek? Bu pek mümkün olmuyor malesefNasıl bir sıfır yenik başlıyor bir sürü etkileyen durum var onu. Sanki her evi terk etme nedeni aynı.
Yanlış yönlendirmeyin bence
Sokak kapınız nasıl kilitlenmiyor ki?Kapı da ahşap kilitlenmiyor içeri girdiğinde içeriden dışarı mı atayım o da hep bir hengame
Ciddi olduğunu görünce nolcak gelip seni alcak aynı tas aynı hamamTelefon vs olarak kurcaladım bişey bulamadım annemin evi sakız oldu işte şimdi ciddiye alınmıyorum o yüzden şuanda da bu kadar kararsızım ciddi olduğumu görsün diye gitmek istiyorum ama ailemi de yüz göz etmek istemiyorum
Nasıl bir sıfır yenik başlıyor bir sürü etkileyen durum var onu. Sanki her evi terk etme nedeni aynı.
Yanlış yönlendirmeyin bence
Ben bunu yapmadigima cok pismanim. Eski es de surekli gec geliyodu gece 3 4. Sitem ettigimde de beni hirpaliyodu. Simdiki aklim olsa cevremi dinler onu eve almazdim sokakta surunecektiNeden evi sen terk ediyorsun ki ?
Eve gelmeyen,dışarıda olan,yalan söyleyen o,eve alma.
Kalsın nerede kalırsa.
Kilitleri değiştir,içeriden kilitle.
Bir daha eve adım atmamasink söyle.
Eşyalarını da koy kapıya buyursun istediği yeri gezsin artık
Aynen katılıyorumSen böyle peşinden koştukça biyeri kalkacak.
Bırak kalsın dışarıda görsün nasılmış dünya.
Boşuna rahatını bozma.
He kesin bosanicam,duramam dersen o ayrı.
Ama bırak 1 hafta sokakta bakalım ne değişecek ona göre karar verirsin.
Seni konu sahibi zannettim o üstüne alınsın
Burcunuz akrep olabilir mi acabaKonunu şuan okudum ve ne karar verdin cidden merak ettim ama aldatıldığını dusunuyorsan bunun kanıtını bul elinde bir delil olsun gizli bir iş çevirdiği belli ama belki aldatma değil başka bir şey o yüzden ispatını bulana kadar bir şeyden habersiz gibi evinizde yaşamanızı tavsiye ederim esinizide bunaltmayın sormayin ne yapip ettigini ki kanitlari kolay toplayin sizin pesinde oldugunuzu anlamasın
Yok ikizler burcuyumBurcunuz akrep olabilir mi acabaaynı düşüncedeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?