Kişi işi kendinden bilirmiş demek ki kendisi para kaçırıyo, kirayıda dayın veriyosa para az değil yani, dediğinde çok mantıklı annen biraz geçimsiz biri anlaşılan
Anneniz pek iyi niyetli değil gibi geldi.
Kiranızı dayılarınız, karşılıyormuş.
3000 TL az para değil ve çoğu eve o para girmiyor bile..
Bilhissa kavga çıkartması, kötü düşüncelerimi tetikledi. Eğer kaçacak bir durumu olmasaydı, al bakalım kolaysa sen ev idare et deyip size yüklerdi sorumluluğu, anlayın diye.
Kavga çıkartması işler istediği gibi gitmediği içindir, bence.
Günahını almak istemem, anneniz, siz daha iyi bilirsiniz tabiki ama ben sizin düşüncenizi mantıklı buldum.
söylediğin çok mantıklı, ki senin yerinde başkası olsa anne yarın bigün bende evlenicem para biriktircem diyip maaşını vermeyedebilirdi ya da bi kısmını verirdi 150 tl'ye talim etmezdi, şunu dese anlarım siz gençsiniz çok harcarsınız ben para biriktiriyorum ilerde çeyiziniz ya da kötü günümüz için, ama annen yok diyomuş fakiriz diyomuş
cevap vermek zorunda değilsin ama baban hayatınızın neresinde?
emin olun 4 yıllık ilişkim var annem yüzünden evlenemiyoruz. 150 tl ile ben aylık neyi karşılayabilirim. Bende evlenmek istiyorum yuvam olsun istiyorum. Kardeşimide okutayım diyorum ama izin vermıyor bize bakmak zorundasın diyor.
evlenirsen de kocan bakmak zorunda dediğini okuyana kadar , zor durumlar için ilerisi için paramı biriktiriyor acaba diye düşünmüştüm ama öyle değil sanırım yada öyleyse de paraya biraz düşkün gibi bence , peki annenin emeklilik durumu varmı en azından şimdi olmasa da ileride , fikrim de senin kendi söylediğini uygulaman ve para düzeni yapman hatta ayırabiliyorsan annenden ayrı da kendin için ufak tefek para biriktirmen çünkü ileride evlenicek olursan annenden bir yardım gelmiycek gibi en azından kıyıda köşede biraz paran olsun ki eş adayın mahçup olmayasın
babamla ayda yılda bir görüşüyoruz. Annem 7 yıldır hiç görüşmedi. Bize hiç faydası yok. içki kumar ile bitiriyo kendisini.
sen niye zorunda olasın babanız nafaka vs vermiyomu destek olmuyomu hayret bişey al işte anneye bak süngüye davran
Annemin dedemden emekliliği var dedem vefat ettiği için yetim aylığı alıyor. Annem para canlısı biri olsada yok diyor. Kenarda ne kadar var diyorum. para yok diyor. Anne harcamıyoruz nereye gidiyor diyorum. ses yok. ben nasıl evlenıcem diyorum. seni alıcak adam böyle kabul etsin diyor.
dedigin çok mantikli kirayi dayin ödüyosa faturalara mi 3000tl yetmiyo?? Bence artmasi lazim. Biraz da siz yonetin bakalim artiyo mu artmiyo mu anneniz de gorur boylece... Ama tahminimce 7yılda kenarda baya bi birikmisinizin olmasi ve annenizin bunu sizden gizliyor olabilecegi yonunde...
nafaka vermıyor zaten çalışmayı sevmıyor arkadaşlarından geçiniyor. yani kendıne bile hayrı yok babamın.
Annemin dedemden emekliliği var dedem vefat ettiği için yetim aylığı alıyor. Annem para canlısı biri olsada yok diyor. Kenarda ne kadar var diyorum. para yok diyor. Anne harcamıyoruz nereye gidiyor diyorum. ses yok. ben nasıl evlenıcem diyorum. seni alıcak adam böyle kabul etsin diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?