ACİL hamileyim ama..DR BEBEĞİMİ ALINMASINI İSTİYOR YARDIM

canim ben kardesime sakat demis doktor annemler yikilmis resmen ama annem inat etmis dogrucam o da benim yavrum demis.. dogdu ve masallahi var essek gibi su anda 15 yasinda :)
bi dusun derim..

ya kalk bugün başka bii doktora git pzartesi git başkasına ondan çık başkasına
bu kadar çabuk vazgeççilmezki
o çocuk kolaymı geliyor dünyaya
bi arkadaşım söktürücüyle ham,le kaldı doktor kesn alınması lazım dşük yaparsın diyip durdu şimdi sapasağlam doğdu
hem tarma testleri var madem bu çocupu aldırmayı düşünüyosun bırak büyüsün onlarda sorun çıkarsa aldırırsın.
bikaç doktor aynı şeyi söylesin vazgeç anlarımda bi doktorun dediğine bu kadar takılmak
ayrıca sana %100 sakatmı doğacak diyo ya ikilide üçlüde sakat down sendromlu gözüküp sağlıkla doğan ne kadar çocuk var

Karamsar, çok üzüldüm okuduğumda. İnsanlar cinsiyet için aldırma, binbir yol arama çabalarına girerken, bir anne adayı ne dertte...
Diğer arkadaşlara katılıyorum. O şekilde söylenip doğmuş çok çocuk var. Sonuçta akla gelen her şeyin doğumdan önce anlaşılması mümkün değil değil mi.. Üstelik herhangi bir ilaç vs kullanmaksızın türlü arazlarla doğan bebekler de var. Bebeğine biraz daha müsade et. Kendini sana tanıtacaktır o yavaş yavaş.
Ve farklı dr lara gitmeyi sakın gözardı etme.
Umarım bir an önce iyi haberlerini duyarız. Herkese bebeğini sağlıkla kucağına alması dileklerimle..

ilginiz için hepinize çok teşekkürederim arkadaşlar...bebeğimi aldırmadım düşünmüyorumda ne olursa alnınımıza ne yazıldıysa o....

bence en oğru kararı vermişsin canım
inşalah bebeğin sağlıkla tutunacak sana sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın

zaten saglıksız gebelikse sen istesende gidiyo canım o yüzden bu kadar erken karar verme bn 5 gün önce bebegimi kaybettim zaten bi sorun varsa kendi gider bnce 4 haftalık cok erken bi zarar vermemiştir..

Açıkcası doktorunuzun söylediklerine şaşırdım. Bu nasıl doktor anlamadım.Kusura bakmayın ama biraz paragöz gibime geldi.
Benim doktorum bana, hamile olduğunu öğrenene kadar aldığın ilaçlar çocuğa zarar vermez. Bir kadın hamile olduğunu ortalama 1,5 aylıkken öğrenir zaten bu dönemden sonra da kullanılan ilaçlar zarar verir demişti. Kaldı ki, bende ilk hamileliğimde çok ağır bir ağrıkesici almıştım, hatta prospektüsünde düşüklere yol açtığı ve hamile bayanların asla kullanmaması gerektiği yazıyordu. Ama ben hamile olduğumu bilmiyordum. Doktorum içimin rahat olmasını ve hiçbir şey olmayacağını söyledi.
Bence sende ikinci bir doktora daha git. Yada hemen doktorunu değiştir.

Canım bende 16 haftalık hamıleyım ve gecenlerde zeka testı yaptırdım sırf merakımdan allaha sukur temız cıktı ama allah bılıyor ya bıŞı cıksaydı da aldırmayacaktım kesınlıkle
sen saglıklı cocuk getıreyım dunyaya dıyeceksın herseyı temız cıkacak guzel cıkacak buyuyuyecek allah korusun eger basına gelecekse ınsanın bır trafık kazası ne hale getırıyor ınsanı sakın aldırma bebegını bende ılac kullandım hemde antıbıyotık ınanclı ol

karamsar arkadaşım rabbim sana bir can verdi ve o cana bir can daha ekledi
rabbim herşeyin koruyucusudur
bende olsam doğururdum
dualarımız seninle inşallah sağlıklı şekilde uçagına alacaksın

hayırlısı neyse o olur inşallah korundugun halde hamile kalmışsın en dogru kararı vermişsin inşallah sağ salim bebegine kavuşursun canım

hepinizden ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞLAR....
bende aynı sizler gibi düşünüyorum hamile kalmayı okadar çok isteyen insan varken rabbim bana hiç ummadığım bir anda verdi bu benim için bir mucize mutluluk benim yerimde olmayı okadar çok isteyen insan varken ben ayağıma hazırca gelmiş bu güzel fırsatı tepmeme doğru olamzdı zaten...hakkımda en hayırlısı neyse inş.o olur....

yapma allah aşkına canım yaa nasıl bir doktor bu daha kesebile tam oluşmamışken bebeğin neresie zarar vermiş olabilir bu ilaçlar
çoğu doktor ilk 6 haftada her türlü ilacı kullanabilirsiniz diyo ( yani bilmeden kulanıdysanız)

sen en iyisi doktorunu değiştir canım başka bir doktora görün daha damarları bile oluşmamış bebeğin neresini alıcakmış katil doktor

bir de merak ettim canım şuan kaç haftalık oldun

canım perşembe günü 21 mayısta muayenehanesinde 4 hft.1 günlük çıkmıştım buna göre 5 hft.1günlük oluyorum bugün...ama pazartesi 25 de de hastaneye gitmiştim ordada 5 hft.3 günlük çıkarmıştı ona görede 5 hft.6 günlük oluyorum bugün aynı çıkmıyor her ultrasonda....

canım kullandığın ilaçların adını ve kaçıncı haftanda kullandığını öğrenebilirmiyim

Arkadaşlar bende hamile olduğumu bilmeden önce antibiyotik ve idrar iltihabı için bi ton ilaç içtim ama doktorum bana hiçbişi olmaz dedi içini ferah tut ve kalbini Allaha bağla o bütün bebeklerin yardımcısı ve koruyucusudur:Saruboceq:

bu ne ya doktorum dio bide????

sakınnnnn ama sakın üzülme brdahada o doktra gitmee....ii bı doktr bul..tekrardan ilk kez gıder gıbı git..sakın ha allhın verdıgı canı almak onamı düşmş????hıc bişe olmaz...allha sıgın verende o allh korusun alanda o olsun...benm annemde bana haıleyken zature olmuş öluyomuş kadın:)))) sadece dişlerımde haff lekelenmelr var o kadar...hiçççççççççç bişe olmaz...sen morelini sakınn sakın bozma amaaaa ve mutlakkkkkkkkkk baska doktora git mutlakkkkkkkkkkkkkk /I]

bo doktor kafayı yemiş yahu..nasıl her ult farklı cıkar hafta hesabı???sen adet tarıhını yanlış verrrsen ok ama onun dısında öle bı saçmalık olmazzz.....arstr mutlak burda arkdaslar yardımcı olur...eskısehrde doktr arıom die konu ac..herkesın fıkrı vardr mutlaka /I]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…