canım perşembe günü 21 mayısta muayenehanesinde 4 hft.1 günlük çıkmıştım buna göre 5 hft.1günlük oluyorum bugün...ama pazartesi 25 de de hastaneye gitmiştim ordada 5 hft.3 günlük çıkarmıştı ona görede 5 hft.6 günlük oluyorum bugün aynı çıkmıyor her ultrasonda....
cnm karamsar ne yaptın
bence sen baska drlara git.bak bende hamile kalmadan evvel ilaç kullandım 5 gun baktımkı hamile kalmısın dr benıde korkuttu tmm ben kullanırken kesın hamile değildım ama dedı yumurta o ay oluşuyor dedı belkı o yumurttaya zarar vermsıtır dedı ..nasıl korktum.ama dedı ya hep ya hiç kuralı dedı eger kalbı atarsa bişey yok demektır dedı.nette bir site var orayı oku dıyorkı adet gecıkmesını öğrenene kadar yaptıkalrınız bebgı etkıleemz dıyor orayıda okuyunca rahatladım.kagan kocatepe dr onun sitesınde bak sitersen.sonucta cokkkk insan hamile kaldıgını bilmeden ilaç içiyor neler neler yaptıyr..bence işinde uzman bir dr a git.valla alınamsınalr ama dr var dr var yanii!!!
canım başka dr.gitmedim aynı şeyelrşi desin demsin farketmez çünkü aldırmayacağım bunun içinde başka drç.gezmek bana boş geldi önemli olna RABBİMİN BİZE VERECEĞİ HEDİYE...HAYIRLISIYLA İNŞ.HER ŞEY YOLUNDA GİDER VE BEBEĞİMİ SAĞLICAKLA ALIRIM KUCAĞIMA...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?