ACİL hamileyim ama..DR BEBEĞİMİ ALINMASINI İSTİYOR YARDIM

10. haftaya kadar ultrasonlardaki farklılıklar sorun olmaz diye biliyorum bebeğe göre haftalanıyoruz adet tarihine göre değil
belki güzel büyüdü o yüzden büyük çıktı

cnm karamsar ne yaptın
bence sen baska drlara git.bak bende hamile kalmadan evvel ilaç kullandım 5 gun baktımkı hamile kalmısın dr benıde korkuttu tmm ben kullanırken kesın hamile değildım ama dedı yumurta o ay oluşuyor dedı belkı o yumurttaya zarar vermsıtır dedı ..nasıl korktum.ama dedı ya hep ya hiç kuralı dedı eger kalbı atarsa bişey yok demektır dedı.nette bir site var orayı oku dıyorkı adet gecıkmesını öğrenene kadar yaptıkalrınız bebgı etkıleemz dıyor orayıda okuyunca rahatladım.kagan kocatepe dr onun sitesınde bak sitersen.sonucta cokkkk insan hamile kaldıgını bilmeden ilaç içiyor neler neler yaptıyr..bence işinde uzman bir dr a git.valla alınamsınalr ama dr var dr var yanii!!!

slm canım k.maraşta ibrahim bildirici adında hayat hastanesinde kadın doğum ve perinatoloji doktoru inan eğitim düzeyi çok iyi onun sitesine gir ve mail yeri var kullandığın ilaçları yaz durumunu anlat sana mutlaka cevap yazıyor.

canım testlerde ve gelişiminde herhangi bir problem olduğunu belli eder zaten eğer çok istiyorsan vee testlerde bir problem çıktığında tam ona alışmışken kaybetmeyi göze alıyorsan yola devamö et derim ben herşeye değer meleklerimiz çünkü sağlıkla doğurur kucağına almayı nasip eder inşallah allah

canım benimde bir arkadaşım 1 aylık hamileyken trafik kazası geçirdi
kazadan sonra mecburen rontgen falan çektirdi
onada doktorlar sorun olabilir demişler fakat doğurdu
iki yaşında çok sağlıklı bir oğlu var darısıda senin başına inşallah
pozitif düşün umarım herşey yolunda giderr

canım bende dediğn yerleri inceledim okudum da ve hatta benim içtiğim ilaçötan içen biri daha olmuş seninde yazdığın gibi ilk 4 hft.da içinde düşer demiş yada sağlıklıdıtr yoluna devaöeder diye yazmış...benmde hesabıma göre zaten 16 da öğrendim 21 gittiğimde 4.hft 1 günlük çıktı buna görede 6 gün daha geç,iyor yani 3 hft.ya tekabül ediyor ama hastaneye görede 25 de gittim 5 hft.3 günlüktü...tam 4.hft.yı doldururken öğrenmiş oluyorum yani her harukarda 4.hft.nın içinde kullanmış oluyorum yani yaaa düşer yada sağlıklı oluyormuş...anlamadım yazılar böyle bakalım ne olacak...

bence bişey olmıcak zaten bişey olacagı varsa bunları yapmayanlardada oluyor sonucta.ben böyle düşünüyorum allah büyük testlerimizi yaptrırız yicek ekmegı varsa doğar yoksada yapacak bişey yok. bak yukarda arkadaslar ne cok örnek vermiş

Canım bence başka bi doktorla falanda da konuş, ne kullandıysan ne kadar kullandıysan hepsini anlat doktora,,

cnm gittinmi başka dr a cevap yazmamışsın hiç
allahım sağlıklı bi şekşilde doğum nasip etsin inş

canım başka dr.gitmedim aynı şeyelrşi desin demsin farketmez çünkü aldırmayacağım bunun içinde başka drç.gezmek bana boş geldi önemli olna RABBİMİN BİZE VERECEĞİ HEDİYE...HAYIRLISIYLA İNŞ.HER ŞEY YOLUNDA GİDER VE BEBEĞİMİ SAĞLICAKLA ALIRIM KUCAĞIMA...

canım bu kararına cok sevındım Allahın iznıyle hıc bısey olmayacak saglıklı bı sekılde kucagına alcaksın bebişini:ecrin_bebek:

içini rahat tut canım sapasağlam alıcaksın bebeğini kucağına
hiçbirşey kullanmayanlara bile dr.lar neler diip yüreklerini ağızlarına getiriyolar insanların
bende kullanmıştım hamile olduğumu bilmeden hemde neler neler grip için ayrı alerji için ayrı majezik kaçtane içtim alkol kullandım ohooo
allahıma binlerce şükür çok sağlıklı bi oğlum war.
allah ne dilerse o olur
sağlıkla kal sağlıkla al bebeğini

canim çok dogru bir karar vermissin.o nasil doktor öyle ya.neyseki sen dogru olan karari vermissin.allahimda yardimci olcaktir sana bak gör.bol bol dua et.rabbim seni ve bebegini korusun...

bence de en iyisini yapıyosun.ben de hamile olduğumu bilmeden ilaç kullanmıştım doktoruma sordum daha yerine yerleşmediğinden ilk zamanlar alınan ilaçtan bişey olmaz dedi.merak etme sen inş.sağlıkla kavuşcaz bebişlerimize :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…