sağol canım başta pek bir şey anlamdım ama şimdilerde acısı çıkıyor depresyondayım sanırım sinirli asabi çok tuhafım yaniii.....ben bile kendimi anlamdım her şeye kızıyor hemen parlıyorum....
Arkadaşşlar biz eşimle korunurken ben hamile kalmışım haberimde olmadığından ve grip olduğumdan ilaç kullanmıştım.dün drçgititk 4 hft.1 günlük dedi anlattım ilaçlarımı ve dr.zararverebileceğini söyledi siz bilirsiniz alalım isterseniz dedi ve ben çok kararsızı mçünkü bebeğimie hamile kaldığıma çok sevindim çok istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum ...kullandığım ialçlar her türlü yerine her şeyine zararverebilirmiş.........testlerden belli olurmu dedim her şey görülmez dedi mesala kulağının olamamsı kemikleinde sorun olması vs...kafam çok karışık ne yapmalım sizce...........
canım bende oyle olmustum basta ınsan zor alısıo ama zaman herseyın ılacı rabbım bı daha boyle bı acı gostermesın kımseye:Saruboceq:
arkadaşlar sağolun ama bebeğimi düşürdüm sanırım konun sadec başını okuduğunuzdan böyle yazmışsınız....
senin diğer mesajlarında bebeğine mama vermenden falan bahsettiğini okudum o yüzden sordum canım, yaranı deşmek için değil, özür dilerim canım..:1no2:
karamsarcım inş.atlatırsın bu durumu allah yardımcın olsun bi kızın varmış hiç değilse yanlış anlama canım allah onu sana bağışlasın 2.meleğine de kavuştursun inş.bişey sorucam hangi doktor gitmiştin esk.de?
sağol canım ben de esk.e gelicem orda doğum yapıcam inş.doktor arıyorum ablamı da mine doğurttu çok ünlü ama ulaşması sıkıntı oluo galiba napsam bilmiyorum hayırlısı bakalım.
Arkadaşşlar biz eşimle korunurken ben hamile kalmışım haberimde olmadığından ve grip olduğumdan ilaç kullanmıştım.dün drçgititk 4 hft.1 günlük dedi anlattım ilaçlarımı ve dr.zararverebileceğini söyledi siz bilirsiniz alalım isterseniz dedi ve ben çok kararsızı mçünkü bebeğimie hamile kaldığıma çok sevindim çok istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum ...kullandığım ialçlar her türlü yerine her şeyine zararverebilirmiş.........testlerden belli olurmu dedim her şey görülmez dedi mesala kulağının olamamsı kemikleinde sorun olması vs...kafam çok karışık ne yapmalım sizce...........
arkadaşlar sağolun ama bebeğimi düşürdüm sanırım konun sadec başını okuduğunuzdan böyle yazmışsınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?