ACİL hamileyim ama..DR BEBEĞİMİ ALINMASINI İSTİYOR YARDIM

sağol canım başta pek bir şey anlamdım ama şimdilerde acısı çıkıyor depresyondayım sanırım sinirli asabi çok tuhafım yaniii.....ben bile kendimi anlamdım her şeye kızıyor hemen parlıyorum....

bence çok erken daha bebek etkilenmez ilaçlardan şu andan itibaren kesersin ilaçları olur biter..

canim bence de sen bir baska dr a daha git .sakin aldirma bebegini Allah tan baska hickimse bilemez ne olacagini.bir suru test yapiliyor belli olur 2.aydan sonra.insallah saglikli sihhatli bir bebek olur.kiyma yavruna annesi.

canım bende oyle olmustum basta ınsan zor alısıo ama zaman herseyın ılacı rabbım bı daha boyle bı acı gostermesın kımseye:Saruboceq:

çook zor bir durum Allah ım kimseye yaşatmasın..
bende kızımdan habersiz çok ağır antibiyotikler ağrı kesici ve diğer ilaçlardan üstüne günde 1 paket sigara & bazen alkol bile aldım kızıma 2.5 aylık hamileyken varlığını öğrendiğim sırada bıraktım..
Allahıma şükürler olsunki herşeyimiz yolunda çook şükür!

ilk 4 hafta yediğinden içtiğinden bebek etkilenmez diye duymuştum dilersen başka uzmanlara görüş..
sağlıklı karar alman dileğiyle Allah yardımcın olsun

senin yeni bir bebeğin var galiba değil mi karamsar?

arkadaşlar sağolun ama bebeğimi düşürdüm sanırım konun sadec başını okuduğunuzdan böyle yazmışsınız....

arkadaşlar sağolun ama bebeğimi düşürdüm sanırım konun sadec başını okuduğunuzdan böyle yazmışsınız....

senin diğer mesajlarında bebeğine mama vermenden falan bahsettiğini okudum o yüzden sordum canım, yaranı deşmek için değil, özür dilerim canım..:1no2:

canım benim anlış anlama sakın senin için dmedim aslaaaa öyle şeyler aklıma gelmedi benim bir yaşında bir kıızm var ...ŞÜKÜR ALLAH IMA ONUN HAKKINDA YAZMIŞIMDIR MUHAKKAKKK.........
senin diğer mesajlarında bebeğine mama vermenden falan bahsettiğini okudum o yüzden sordum canım, yaranı deşmek için değil, özür dilerim canım..:1no2:

karamsarcım inş.atlatırsın bu durumu allah yardımcın olsun bi kızın varmış hiç değilse yanlış anlama canım allah onu sana bağışlasın 2.meleğine de kavuştursun inş.bişey sorucam hangi doktor gitmiştin esk.de?

sağol canım evet dediğin gibi her zman şükrettim en azından kızım var ALLAH IM OLMAYANALRA VERSİN.....mine inana gittim memenunda kaldım ....

sağol canım ben de esk.e gelicem orda doğum yapıcam inş.doktor arıyorum ablamı da mine doğurttu çok ünlü ama ulaşması sıkıntı oluo galiba napsam bilmiyorum hayırlısı bakalım.

memnun kalırsan bence hiçç terddütetem canım git sonuçta hamilelik ve bebek ....
sağol canım ben de esk.e gelicem orda doğum yapıcam inş.doktor arıyorum ablamı da mine doğurttu çok ünlü ama ulaşması sıkıntı oluo galiba napsam bilmiyorum hayırlısı bakalım.

nası yanı yaaa,ne bıcım doktorlar var inanamıyorum.grp ilacı kullandıgın için bebegını aldırmayı aklına soktuguna inanamıyorum.gecen aylarda bı prof un konusmasını dinlemıstım diyordukı " acıklayamadıgımız bır durum var,eger anne hamıle oldugunu bilmiyorsa ve cok agır ilaçlar kullanmıssa yada röntgen falan cektırmısse bile bebek bır şekılde korunuyor.anne hamile oldugunu ögrenene kadar bebek hiçbirseyden etkılenmıyor" demıstı.yanı Allah koruyor dıyemedı ama lafı ona getırdı.
ayrıca sana verebılecegım okadar cok örnek varkı,burda yıllardır seker hastasıu olan ve yüksek dozlarda insilün kullanana bı ögretım üyesi tanıgımız var.cocukları olmuyodu yanı hormon ialçalrıda cok kullandıgı için iyice kıloda almıstı.bazen 4-5 ayda bır adet oldugu için 5.ay gıdıp adet söktürücü içiyo öle adet oluyodu.yıner aynı aylardan bırıymişş ve hem adet olamıyorum dıe hemde aşırı gazım var die doktora gitmiş.ve 24 haftalık hamıle oldugunu ögrendı.tabı doktor dahı herkez şokta.okadar insilünlere hormon ilaçlarına ragmen bebekte en ufak bı hasar dahi yok.suan kızı 3 yasında ve acayıp akıllı,
bence Allah a dua et ve kötü hiçbişe düşünme.bence bebegın Alah ın izniyle gayet saglıklı olacaktır

şimdi okudum canı m bebegını düşürmüşsün.neyse cok gecmıs olsun.ama iyiki bu hamılelgı sen sonlandırmadın kendılıgınden düşmüş sanırım.tekraradn gecmıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…