ACİL hamileyim ama..DR BEBEĞİMİ ALINMASINI İSTİYOR YARDIM

kızlar yarın hastaneye yatacağım dün kontrolmü vardı bebeğim oluşmamış ayın 21 de gittiğimde 4hft.1 günlük tü bebeğim dün yani ayın 6 da gitmeme rağmen 4 hft.6 günlük çıktı kesem yani gelişmemiş bebek zaten yok kesede bu zmana kadar çok az büyümüş ve kalmış.yarın kürtaj olacağım...

cok gecmıs olsun hayırlısı böyleymıs demekkı senağlama

canım çok üzüldüm ama Allah tan işte hayırlısı olsun.bebeğini hiç görmemiş miydin sen?nolur güçlü olmaya çalış tamam mı?demesi kolay biliyorum ama balki daha kötü olucaktı herşey.inş bundan sonrası iyi olur tamam mı canım? senağlama

canım gecmıs olsun vala uzuyldum ama bak demek saglıksızmıs,hayırlısı neyse o olsun

geçmiş olsuncanım, nedesek boş bılıyorum, zorlugu veren rabbim sabrınıda verır. şimdi önemlı olan sensın, senın saglıgın...gün gelecek yenıden hamıle kalacaksın Allah yardımcın olsunnn...

ilginiz için hepinize çok teşekkürederim arkadaşlar...bebeğimi aldırmadım düşünmüyorumda ne olursa alnınımıza ne yazıldıysa o....

çok geçmiş olsun canım ama üzülme herşeyin hayırlısı. kendini bırakma ve güçlü ol. bende 17 haftalık hamileyim ve şu an amniosentez sonucumu bekliyorum. testlerim çok kötü çıktı... her işte bir hayır vardır.. bunu untma..

Son düzenleme:

senınde Allah yardımcın olsun cnm, amınosentez sonuclarınmı kötü çiktı?tam anlayamadım da..ne oluyor bıraz acıklarmısın..ayrıca cok GEçmiş olsun, böyle hamıleyken kötu haber alan kısılerı duydukca otuurup ben aglıyorum

çok geçmiş olsun.üzüldüm mutlaka sende çok üzgünsün ama napalım kader.Allah inşallah sağlıkla sıhhatle bebek nasip eder.bu günler gelsin geçsin.bundan sonra Allah sana gönlünün muradını versin.

sağolu arkadaşlar dualarınızı desteğinizi eksik etmediniz benden ve bebeğimim aldırmamkta direndim istedim ne olausa olsun nasıl olursa olsun onu daha hiç görmememe rağmen onu sevdim bağlandım...ama dualarımda hep sağlılı olmasıydı ve sağlıksız olacakasa allah ım kendiliğinden düşsün diye dua ettim ve dr.gelişmediğin alınması gerektiğini söylemesinde bi,le tereddütetmiştim olmayan bebeğim yaa büyüyverrise diye hala umudum vardı halaaaaaaa ama çok şükür dr.bile almasına gerek kalmadan kendiliğinden düştü allah ım benim dualarını kabuletti ve beni imtahanımı kolaykıldı evet üzgünüm ama onu sevdiğimin en büyük belirtisiii onu bırakmama ona sımsıkı sarılmamdı annele gurur duy babanla gurur duy meleğim ......

Seni seviyorum üzülüyorum seni hiç görmemenin acısını çekiyorum .....ama cvardır bunda da bir hayır diyorum...allah ım sana sığınıyorum her zmana yaptığım gibi......

Inanın rabbim biliyor her şeyin en iyisini.....

Çok üzüldüm karamsar ama demekki en hayırlısı bu imiş....
Sakin üzülme karamsarlığa kapılma.... O şuan seni yukarıdan izliyor eminim buna... Küçücük kalbi sizin için atıyor yukarıda....
Heyecanla bigün annesiyle babasına kavuşmayı bekliyor...

Son düzenleme:
karamsar bende bilmeden ilaç kullanmıştım hemde ağır ilaçlar.drum cerrahpaşaya sevketmişti beni vs...vs...ve dr hiçbisorun olmadığını sölemişti ki olsa zaten rahim sağlıksız bebeği kabul etmez ve düşer demişti.herşeyin hayırlısı diyelim,rabbim en güzel günleri yaşatsın...

sağolun arkadaşlar iyiki varsınız doğru sağlıklıysa zara görmediyse yola devam gördüyse zaten düşüyormuş....

karamsarcım geçmiş olsun inan çok üzüldüm ilk hamilelğimde benimde bebeğim gelişmemişi die dr alabiliriz yada kendiliğinden düşer demişti çok yalvardım senağlama Allahıma düşmesin büyüsün sağlıka die ama o büyümedi ve oda kendi düştü seni çok iyi anlıorum bende onu görmeden çok sevmiştim bağlanmıştım günlük tutuordum ama ona artık üzülmüorum çünkü şimdi bi bebişim daha olacak Allahın ,izniyle bu sefer rabbim bebişimi kucağıma verecek inanıorum Allahıma Rabbim tüm istiyen annelere bebişlerini sağlıkla almayı nasip etsin :Saruboceq:

karamsarcım gecmiş olsun cnmm senle konsumustuk hatrlarsın dr banada demişti.hatta ben sana aldırma demiştim.iyi yaptın sen bebeişine kıymadın aldırmadın Allah verdıgı gibi aldı inş. tez zamanda bir bebiş daha gelır .saglıklı ve hayrlı olsunda ne zmana olursa olsun melege dua et annesı.oda senı sevıyrdur

evet canım hangi anne bebeğine kıyabilirki bende babasıda kıyamadık...oy sa inanki ben nasıl olursa olsun beim yavrum diye şimdiden sahiplenmiştim alışmıştım ona.....mafoldumben:ecrin_bebek:

arkadaslar bu doganın bı kanunu sakat dogeabılecek cocuklar dusuyo bence buda Allahın bıze verdıgı bı lütuf zor bısey ama her serde bı hayır vardır inş rabbım tez zamanda butun cocuk hasretı cekenlerın kucaklarını doldurur:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…