kızlar yarın hastaneye yatacağım dün kontrolmü vardı bebeğim oluşmamış ayın 21 de gittiğimde 4hft.1 günlük tü bebeğim dün yani ayın 6 da gitmeme rağmen 4 hft.6 günlük çıktı kesem yani gelişmemiş bebek zaten yok kesede bu zmana kadar çok az büyümüş ve kalmış.yarın kürtaj olacağım...
kızlar yarın hastaneye yatacağım dün kontrolmü vardı bebeğim oluşmamış ayın 21 de gittiğimde 4hft.1 günlük tü bebeğim dün yani ayın 6 da gitmeme rağmen 4 hft.6 günlük çıktı kesem yani gelişmemiş bebek zaten yok kesede bu zmana kadar çok az büyümüş ve kalmış.yarın kürtaj olacağım...
ilginiz için hepinize çok teşekkürederim arkadaşlar...bebeğimi aldırmadım düşünmüyorumda ne olursa alnınımıza ne yazıldıysa o....
çok geçmiş olsun canım ama üzülme herşeyin hayırlısı. kendini bırakma ve güçlü ol. bende 17 haftalık hamileyim ve şu an amniosentez sonucumu bekliyorum. testlerim çok kötü çıktı... her işte bir hayır vardır.. bunu untma..
karamsarcım gecmiş olsun cnmm senle konsumustuk hatrlarsın dr banada demişti.hatta ben sana aldırma demiştim.iyi yaptın sen bebeişine kıymadın aldırmadın Allah verdıgı gibi aldı inş. tez zamanda bir bebiş daha gelır .saglıklı ve hayrlı olsunda ne zmana olursa olsun melege dua et annesı.oda senı sevıyrdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?