acil :( hamileyim kimse bilmiyor

Yahu ben annenim babamın iznini aldım bu konu da tamam babamın arkasından bi miktar iş çevirmiş olabilirim ama annem en başından beri biliyordu

Yorumlarına istinaden yazıyorum,ama.dedigim gibi çok dolmuşsun ayrı konu açıp hikayeni paylaşabilirsin

ingilizce ve rusça biliyorum çeviri yapıyorum şuan ayrıca bilgisayar web site üzerine çalışıyorum aylık 3 bin lira kazanıyorum. 2 yıldır eşimle aynı evi paylaşıyorum kira fatura bana ait,ev masrafları gibi şeyler ona ait tek kuruş almadım.

babasız büyüdüğüm için sigortasız olarak küçük yaştan itibaren hep kendi harçlığımı çıkarmak içinde garsonluk,markette kasiyerlik yaptım.

2 yıldır maddi anlamda rahatım .canım çıkana kadar çalışıyorum geç geldiğim oluyor üstüne dersler eklenince zor geldiği oluyor ama başka türlü aynı evde yaşamayı da kabul edemezdim.annemden dahi harçlık alamayan biriyim ben .kendime güvenim olmasa annemden harçlık alarak benim hayatım diye söylemde bulunmazdım

Takdir ettim
Kendine güvenin de tam olduğuna göre korkacak ya da üzülecek birseyin yok

Sonuçta böyle olması aşikar değilmi , ateşle barut 1 arada olursa budur sonuç annenizin çok umurunda olsaymış zaten asla sizi aynı evde 1 erkekle rıza göstermezdi bu saatden sonra onun tepkisi çokmu mühim ?

Resmi nikah hiçbir zaman hoşuma gitmedi soyad alma mevzusu falan değil
Sadece sevmedim istemedim bu yüzden de olmadı
Dini boyutuna gelince herkesin inançları var bazısı fazla bazısı az benim ve eşimin dini inancı dolayısıyla biz bu yolda ilerledik
Ben dininizi çok beğendim. Hangi dine mensupsunuz?

Bence annen hiçbir sorun çıkarmaz gibi geliyor anlattıklarından yola çıkarsak.

Erkek arkadaşınla aynı evde kaldığınızı bilip izin verdiyse çocuk sahibi olabilirliliğini de hesaba katmıştır büyük bir ihtimal.

Aynı evin içinde sevgili sıfatıyla yaşıyorsanız pekala birlikte olacağınızı da biliyordur. Doğal olarak bu ihtimali de işin içine katmıştır annen.

Yani şuan hamile olman annene şok etkisi yaratmaz diye düşünüyorum. Olan olmuş.. evlenmişsiniz de.. Annende zaten sevgilinizi, onunla aynı evde kaldığınızı biliyor. Sadece bu işi resmiyete döktüğünüzü söyleyeceksiniz.. Bunun da annen tarafından sıkıntı olacağını sanmıyorum..

Arkadaşlar marjinal görünme hevesini 2 dk bertaraf edip yorumu göndermeden bir daha okursanız bence daha tutarlı mesajlar gönderirsiniz zira şu halleriyle başı Dublin sonu Bağdat

Birlikte yasamaniza izin verdiginde bunun da olabilecegini düsünmüstür
Hemen söyle ve kurtul.

O ne der korkun da yok önemdediğinde?

Ama hassas noktan annen

millet ne der anlamında dedim her denileni yanlış anlıyorsunuz .
akraba eş dost komşu şöyle der düşüncem yok.sanki her anımda yanımdalar mı?
benim yaşamım onları ilgilendirmez.ki memleketimden uzak bir yerdeyim.

sadece annemin ve kardeşimin düşüncelerini dikkate alırım bu kadar.başkası umrumda olmaz.

yani güvenim tam,elalem ne der düşüncem yok memlekete gittiğim yok zaten kime ne? ama annemi kastetmedim

Resmi nikah hiçbir zaman hoşuma gitmedi soyad alma mevzusu falan değil
Sadece sevmedim istemedim bu yüzden de olmadı
Dini boyutuna gelince herkesin inançları var bazısı fazla bazısı az benim ve eşimin dini inancı dolayısıyla biz bu yolda ilerledik
Resmi nikah neden hoşunuza gitmedi?
Sonuçta sizin haklarınızı korumak ve daha düzenli aile ilişkileri kurmak için
Biliyorum banlanacağım ama yinede yazacağım
Hiç bir imam evlilik cüzdanı olmadan dini nikah kıyamaz...
YASAK!
Acaba neden ? Hadi bir düşünelim.

4 ay sonra dogum yapacaksın ve göbegın nasıl cıkmaz :KK53:

sadece annen var ve hamıle oldugunu söylemıyorsun? her seyıne izin veriyor ama sen hala bişiler gızlıyorsun? ben olsam yolardım saçını başını senin. :işsiz:

evet sadece annem ve kardeşim var. göbeğim çıkmadı :/ annemle paylaşmayı çok istedim ama o dik duruşum anneme gelince bir yokoluyor sanki :(

Back
X