- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi evhanimi1970
O dine geçiş yapacağım.ben merakımdan soruyorum, neden sordunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O dine geçiş yapacağım.ben merakımdan soruyorum, neden sordunuz?
Birlikte yasamaniza izin verdiginde bunun da olabilecegini düsünmüstür
Hemen söyle ve kurtul.
O zaman bizim imam sahte öyle mi acaba???Resmi nikah neden hoşunuza gitmedi?
Sonuçta sizin haklarınızı korumak ve daha düzenli aile ilişkileri kurmak için
Biliyorum banlanacağım ama yinede yazacağım
Hiç bir imam evlilik cüzdanı olmadan dini nikah kıyamaz...
YASAK!
Acaba neden ? Hadi bir düşünelim.
millet ne der anlamında dedim her denileni yanlış anlıyorsunuz .
akraba eş dost komşu şöyle der düşüncem yok.sanki her anımda yanımdalar mı?
benim yaşamım onları ilgilendirmez.ki memleketimden uzak bir yerdeyim.
sadece annemin ve kardeşimin düşüncelerini dikkate alırım bu kadar.başkası umrumda olmaz.
yani güvenim tam,elalem ne der düşüncem yok memlekete gittiğim yok zaten kime ne? ama annemi kastetmedim
nikah derken dini nikah mı kıydınız?evet sadece annem ve kardeşim var. göbeğim çıkmadı :/ annemle paylaşmayı çok istedim ama o dik duruşum anneme gelince bir yokoluyor sanki![]()
Yanlış anlamıyorum, burda konu es dost akraba değil zaten, konu annen ve onun tepkisi dolayısıyla "o ne der" ifadesindeki "o" annene tekabül ediyo diye yorumladım, konu O ya hani
O dine geçiş yapacağım.
ben merakımdan soruyorum, neden sordunuz?
nikah derken dini nikah mı kıydınız?
Valla ben nikahım var diye biliyorken yokmuş o yüzden şuan önermiyorumanladım öyle yaparsınız artık, din konusuna girmek istemediğimden bir şey yazmıyorum.
O zaman bizim imam sahte öyle mi acaba???
Tamam haklarımızı korumak için olabilir ben istemedim sadece bunu yapmak
Çok şükür dini nikahım var diye alakasız bi yerde yazınca sordun mu merak ediyorum bunu neden yazdın diye, bu arkadaş da meraktan sordu zahir
ee her şey hallolmuş işte. ama annene haksızlık yapmıssın. kadın her seyıne ızın vermişhayır resmi nikah kıydık.dini nikahımız yok.
Ay resmen zina yapıyormuş şaka bir yana bunu gerçekten araştırıcamYa sahte ya da kanun nizam tanımıyo
o kız yazmak zorunda hissetmiş ki yazmış, herkes her şeyi merak etmese dünyamız daha yaşanılası hale gelebilir bence.
Ay resmen zina yapıyormuş şaka bir yana bunu gerçekten araştırıcam