acil :( hamileyim kimse bilmiyor

erkek arkadaşıyla aynı evde kızının yaşamasına müsaade eden ananın yavrum korun demesi caizdi olmamış..zira kimsenin yaşam tarzına yorum yapmak haddimize değil..aynı evde sevişmeden yaşadığınızı mı düşünüyordu korkmayın söyleyin şaşırmaz anneniz fıtratı buna müsaitmiş zaten

bir şey soracağım fıtratı buna müsaitmiş derken ne demek istediniz?

Kızlar merhaba lütfen yargılamadan yol gösterici bir şekilde yazın,çünkü bu konuyu bugün çözmem gerek artık :KK43:

Ben 20 yaşındayım erkek arkadaşımla aynı evde yaşıyorduk ben öğrenciyim o memur.
okulum yarım dönem kaldı.
Annem haziran ayından beri biliyor erkek arkadaşımla yaşadığımı.Bir sorun olmadı düzgün biri diye bişey demedi.
Fakat ben o dönemde hamile olduğumu öğrendim.Kimseye söyleyemedim.5 aylık hamileyim.
Birden nikah kıydık çocuk olacağı için,kimsenin haberi yokken.

Şimdi çok vicdan azabı çekiyorum nefes alamıyorum.
eşimi çok seviyorum çok iyi anlaşıyoruz harika bir baba adayı,okuluma rahatça devam ediyorum.

anneme bunu söylemek istiyorum artık çünkü canım acıyor.
bugün annemle buluşacağım nerden nasıl başlayacağım bilmiyorum.

Göbeğim henüz çıkmadığı için anlamadı hamile olduğumu ..:KK43:
ağlamaktan canım çıktı artık,annem benim her şeyim ondan bir şeyler gizlemek canımı yakıyor,bir yandan eşimle o kadar mutluyum ki.

şimdi anneme güzelce nasıl anlatırım her şeyi?akıl verin lütfen
Nikah kıymadan önce söylemeliydin annene
Bak biz başta babama nikah kıydık biz dedik tepki göstereceği için sonra yok nikahımız ben istemedim dedim kızdı bağırdı etti sonuç olarak evimin kapısını 1 kere açmadı mecbur olduğu durumlar dışında görüşmüyordu ta ki ben hamile kalıncaya kadar tabi senin durumdan farklı olarak ben zaten bu durumu kabul ettirmiştim onlara hamile kaldığıma inanamadan kürtaj olamam gerekti ve en büyük destekçim annemdi. Geç kalmışsın söylemekte hemde çok geç. Keşke öğrendiğin gibi ya da sınırı geçince 11 haftalık falan olunca söyleseydin

Kızlar merhaba lütfen yargılamadan yol gösterici bir şekilde yazın,çünkü bu konuyu bugün çözmem gerek artık :KK43:

Ben 20 yaşındayım erkek arkadaşımla aynı evde yaşıyorduk ben öğrenciyim o memur.
Annem haziran ayından beri biliyor erkek arkadaşımla yaşadığımı.Bir sorun olmadı düzgün biri diye bişey demedi.
Fakat ben o dönemde hamile olduğumu öğrendim.Kimseye söyleyemedim.5 aylık hamileyim.

eşimi çok seviyorum çok iyi anlaşıyoruz harika bir baba adayı,okuluma rahatça devam ediyorum.

ağlamaktan canım çıktı artık,annem benim her şeyim ondan bir şeyler gizlemek canımı yakıyor,bir yandan eşimle o kadar mutluyum ki.

5 aylık nasıl çıkmadı karnın?

Nikah kıymadan önce söylemeliydin annene
Bak biz başta babama nikah kıydık biz dedik tepki göstereceği için sonra yok nikahımız ben istemedim dedim kızdı bağırdı etti sonuç olarak evimin kapısını 1 kere açmadı mecbur olduğu durumlar dışında görüşmüyordu ta ki ben hamile kalıncaya kadar tabi senin durumdan farklı olarak ben zaten bu durumu kabul ettirmiştim onlara hamile kaldığıma inanamadan kürtaj olamam gerekti ve en büyük destekçim annemdi. Geç kalmışsın söylemekte hemde çok geç. Keşke öğrendiğin gibi ya da sınırı geçince 11 haftalık falan olunca söyleseydin

Annem asla aldır demezdi bana.Ama ben her gittiğimde şimdi söylicem desemde yapamadım korkmakta değil her şeyde yanımda olur üzülsede. üzüleceği için cesaret edemedim

ama evlenmıssın artık ve bebek 5 aylık.annen üzülecek kızacak sana fakat sonucta babası var ve nıkah yapmıssınız.keske biraz uzun zaman korunsaydın daha yasın kücük kocanı cok ıyı tanımıyorsun nese olan olmus Allah saglıkla bebegınızı kucagına almayı nasıp etsın.kız olursa annenın adını koyarsın :)

annen birlikte yaşamanıza izin verdiyse kızmaya da hakkı yok. sonuçta kardeş kardeş yaşamayacağınızı tahmin etmiş olmalı

Annem asla aldır demezdi bana.Ama ben her gittiğimde şimdi söylicem desemde yapamadım korkmakta değil her şeyde yanımda olur üzülsede. üzüleceği için cesaret edemedim
Üzüleceği tek şey hamileliğinin en başından beri yanında olamamak ve nikahında bulunamamak olacak.

ama evlenmıssın artık ve bebek 5 aylık.annen üzülecek kızacak sana fakat sonucta babası var ve nıkah yapmıssınız.keske biraz uzun zaman korunsaydın daha yasın kücük kocanı cok ıyı tanımıyorsun nese olan olmus Allah saglıkla bebegınızı kucagına almayı nasıp etsın.kız olursa annenın adını koyarsın :)

oğlum olacak.biliyorum annem benim üzüntümü görünce yıkılsa da kızmayacak ama ben mutlu da olsam vicdan azabı çekiyor gibiyim resmen :(

beraber yaşamanıza onay veren kişi eminim sonuçlarınıda düşünmüştür bence çok üzülmez sen anlat bi an önce

bir şey soracağım fıtratı buna müsaitmiş derken ne demek istediniz?
hayat görüşü ,yapısı ,kaba tabir mezhebi artık nasıl anlamak istenirse teyzemiz evli olmayan bir çiftin aynı çatıda yaşamasına sıcak bakıyormuş.
bu yüzden fıtratı buna müsaitmiş bence kaldırabilir rahatça söylenebilir dedim.

beraber yaşamanıza onay veren kişi eminim sonuçlarınıda düşünmüştür bence çok üzülmez sen anlat bi an önce

Canım daha aşamasındayken birlikte kalmanıza ses çıkarmayan annen bu durumuda anlayışlı karşılar.

Başta bana içim rahat değil yanımıza gel diye çok dedi ben direttikçe kabullendi.Normal şartlarda aynı evi paylaşmamda rahatsız ediyordu ama eşime de güvendi.eminim diretmesem o gün beni evden alırdı. bi o gün öğrendiğinde bu kadar pişmanlık yaşadım bi de şu 5 aydır nefes alamıyorum sanki

Onunla ayni evde yasamanina musade ettiysen, olabileceklere de hazir olmasi gerekiyor. Uzulecegi yer elbetteki sizin bunlari ondan saklamaniz. Artik soylemeniz sart, cok agir olacak ama bugun bulusma aninda soyleyin yavas yavas. Dogum ettiksen sonra soylemekten daha iyidir.. Bence dogrulari tek tek anlatin, ufak bir yalan dahi soylemeyin cunku ileride gercegi ogrenirse size artik guveni kalmaz. Ustelik 20 yasindasin,.. Umarim senin cocugun sana bunu yapmaz.

hayat görüşü ,yapısı ,kaba tabir mezhebi artık nasıl anlamak istenirse teyzemiz evli olmayan bir çiftin aynı çatıda yaşamasına sıcak bakıyormuş.
Neden evlilik bu kadar gerekli ?

annesinin böyle bakması bizi ne derece ilgilendirir peki? izin vermiş olması kaldırabileceği anlamına mı geliyor, eğer öyleyse bu kız niye bu kadar üzgün, bizlere akıl danışıyor?

oğlum olacak.biliyorum annem benim üzüntümü görünce yıkılsa da kızmayacak ama ben mutlu da olsam vicdan azabı çekiyor gibiyim resmen :KK43:
yok be hıc üzme kendını sen annene saygısızlık yapmadın kı onu cok seviyorsun oda seni keske bı ona deseydın anne hamıleyim nıkahıma gel falan o zamanda korktun sanırım karsı cıkar dıye

Back
X