acil :( hamileyim kimse bilmiyor

Başta bana içim rahat değil yanımıza gel diye çok dedi ben direttikçe kabullendi.Normal şartlarda aynı evi paylaşmamda rahatsız ediyordu ama eşime de güvendi.eminim diretmesem o gün beni evden alırdı. bi o gün öğrendiğinde bu kadar pişmanlık yaşadım bi de şu 5 aydır nefes alamıyorum sanki
artık yapacak bişey yok evlisin hamilesin geri dönüşü varmı anlat kurtul bu yükten

hayat görüşü ,yapısı ,kaba tabir mezhebi artık nasıl anlamak istenirse teyzemiz evli olmayan bir çiftin aynı çatıda yaşamasına sıcak bakıyormuş.
bu yüzden fıtratı buna müsaitmiş bence kaldırabilir rahatça söylenebilir dedim.

Birincisi annemde çok sıcak bakmadı ama direttim ne yapacaktı döve döve evine götüremezdi.
Çocuğunu kaybetmek istemediği için sustu.Şimdide olan olmuş deyip kabullenecek ama ben oınu üzdüğüm için yazdım.

yorumunuzdan fıtratı bu mezhebi geniş gibi bir şey algılanıyor.bu anlamda mı dedin bilmiyorum.
ama bana göre evlilik dışı yaşamaya aa namussuzlar denilmesi de saçmalık.herkesin kendi yaşamı mezhebi geniş ya da yobaz demek saçma.Şayet yorumunuz bu kasttettiğim anlamda değilse kusura bakmayın

Başta bana içim rahat değil yanımıza gel diye çok dedi ben direttikçe kabullendi.Normal şartlarda aynı evi paylaşmamda rahatsız ediyordu ama eşime de güvendi.eminim diretmesem o gün beni evden alırdı. bi o gün öğrendiğinde bu kadar pişmanlık yaşadım bi de şu 5 aydır nefes alamıyorum sanki

Takma bu kadar olan olmuş zaten . Belliki her durumda annen seni kıramıyor . Bence artık bu durumu eşinle birlikte annene söyle en sağlıklısı bu hemende düğün yapın karnın çıkmadan sonrasında gözlerden uzak bebeğini doğurursun 1 sene kadar da ortalıklarda görünmezsin olur biter . Milletin ağzına laf vermemiş olursunuz

yok be hıc üzme kendını sen annene saygısızlık yapmadın kı onu cok seviyorsun oda seni keske bı ona deseydın anne hamıleyim nıkahıma gel falan o zamanda korktun sanırım karsı cıkar dıye

karşı çıkmazdı daha geçen gün hadi evlenin torun verin dedi bana.
o an ben hamileyim diyemedim bilmiyorum sevindim ama üzüldüm de.şoktaydım sanki.
nikahsız yaşamamız rahatsız ediyordu evlenmeme bir yandan sevinecek heel torununa ama ona nasıl anlatacağım bilmiyorum.
çok denedim ama cümleleri toparlayamadım

Birincisi annemde çok sıcak bakmadı ama direttim ne yapacaktı döve döve evine götüremezdi.
Çocuğunu kaybetmek istemediği için sustu.Şimdide olan olmuş deyip kabullenecek ama ben oınu üzdüğüm için yazdım.

yorumunuzdan fıtratı bu mezhebi geniş gibi bir şey algılanıyor.bu anlamda mı dedin bilmiyorum.
ama bana göre evlilik dışı yaşamaya aa namussuzlar denilmesi de saçmalık.herkesin kendi yaşamı mezhebi geniş ya da yobaz demek saçma.Şayet yorumunuz bu kasttettiğim anlamda değilse kusura bakmayın

ben de ona kızdım yani annesi bir şey demedi diye farklı imalarda bulunulması ne derece doğru?

Annenin pek sasiracagini sanmiyorum sadece uzulecektir bu sekilde evlendigin icin uzulebilir.
Zaten sevgilinle ayni evde yasadigini bildiginden aranizda biseyler gececeginide biliyodur heralde.
Keske 5 ay beklemessydin ilk ay deseydin belki habersiz evlenmezdiniz.

derhal söyleyin zaten aynı evde yaşamınıza izin vermişse bunun olacağını düşünmemiş mi buda garip yani ee nikahta kıymışsınız olan olmuş yapcak bişey yok

karşı çıkmazdı daha geçen gün hadi evlenin torun verin dedi bana.
o an ben hamileyim diyemedim bilmiyorum sevindim ama üzüldüm de.şoktaydım sanki.
nikahsız yaşamamız rahatsız ediyordu evlenmeme bir yandan sevinecek heel torununa ama ona nasıl anlatacağım bilmiyorum.
çok denedim ama cümleleri toparlayamadım
eşinle beraber anlat sana destek verecektır kesin

YOOOO ASLA
kocasını/karısını aldatan döven ama NİKAHLI olan insanlar her zaman namuslular zina yapmalarına rağmen
Bizim Müslümanlığımız bile sorgulanıyor evli değiliz dediğimizde ama dini nikahımızın olup olmadığı sorulmuyor
Eşleriniz sayıp söverken bize sevgililerimiz en ufak laf etmiyor
Ama evlilik müessesi çok kutsal

bilmiyorum hadi şimdi diye çok gittim eve söylicem dedim tıkandım hep.o kadar şefkatli bir annem var ki söylediğimde üzüleceğini bilmek canımı çok yaktı yapamadım :KK43:
İlerde senin çocuğunda sana yapınca görürüm der. Benimki öyle demişti :)

İlerde senin çocuğunda sana yapınca görürüm der. Benimki öyle demişti :)

ya zaten ben ağlayınca dayanamayan bir kadın annem.olan olmuş diyecek ama onu üzdüğüm için bebeğime bile tam sevgi veremiyorum şimdiden.tekmesini her hissettiğimde birden annem geliyor aklıma haketmiyorsun öyle bir kadını diyorum :( ona çok ihityacım var omzunda rahatlamaya

YOOOO ASLA
kocasını/karısını aldatan döven ama NİKAHLI olan insanlar her zaman namuslular zina yapmalarına rağmen
Bizim Müslümanlığımız bile sorgulanıyor evli değiliz dediğimizde ama dini nikahımızın olup olmadığı sorulmuyor
Eşleriniz sayıp söverken bize sevgililerimiz en ufak laf etmiyor
Ama evlilik müessesi çok kutsal
yok cnm ne kutsallıgı resmı nıkah altında birbirlerini aldatan ama nedense yakalandıgında ben evliyım dıyen insanlar cookk nvar

ya zaten ben ağlayınca dayanamayan bir kadın annem.olan olmuş diyecek ama onu üzdüğüm için bebeğime bile tam sevgi veremiyorum şimdiden.tekmesini her hissettiğimde birden annem geliyor aklıma haketmiyorsun öyle bir kadını diyorum :KK43: ona çok ihityacım var omzunda rahatlamaya
Hop hop abartma kızım ya naptın sen bak annen torunu olacağı için sevinecektir. Ama bebeğini üzmeye Hakkın yok

canım sende bi annesin seninde bebeğini düşünmen lazım. her beklediğin gün bebeğinede yazık. annenin yüzüne söyleyemiyorsan bi mektup yaz her şeyi anlat annene.

yok cnm ne kutsallıgı resmı nıkah altında birbirlerini aldatan ama nedense yakalandıgında ben evliyım dıyen insanlar cookk nvar
Biz 2 kere ev değiştirdik bu yüzden neymiş zina yapıyormuşuz Ada'mın evinde bak bak Nasıl edepsizlik bu kendisi kızı yaşındaki kadınları süzerken çok ahlaklı ama

Ayni evde yaşadiginiza göre cinsellik de olacagini tahmin edebiliyordur.
Bence normal karsilayacak ve anneanne oldugu icin sevinecek bir annen var. O yüzden rahat ol.

Back
X