acil :( hamileyim kimse bilmiyor

ya zaten ben ağlayınca dayanamayan bir kadın annem.olan olmuş diyecek ama onu üzdüğüm için bebeğime bile tam sevgi veremiyorum şimdiden.tekmesini her hissettiğimde birden annem geliyor aklıma haketmiyorsun öyle bir kadını diyorum :KK43: ona çok ihityacım var omzunda rahatlamaya

ya sana kıyamam annene çok ihtiyacın olduğu o kadar belli ki. lütfen bir an önce söyleyebil de için rahat etsin annen de yanında olsun senin ona ihtiyacın varken.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba lütfen yargılamadan yol gösterici bir şekilde yazın,çünkü bu konuyu bugün çözmem gerek artık :KK43:

Ben 20 yaşındayım erkek arkadaşımla aynı evde yaşıyorduk ben öğrenciyim o memur.
okulum yarım dönem kaldı.
Annem haziran ayından beri biliyor erkek arkadaşımla yaşadığımı.Bir sorun olmadı düzgün biri diye bişey demedi.
Fakat ben o dönemde hamile olduğumu öğrendim.Kimseye söyleyemedim.5 aylık hamileyim.
Birden nikah kıydık çocuk olacağı için,kimsenin haberi yokken.

Şimdi çok vicdan azabı çekiyorum nefes alamıyorum.
eşimi çok seviyorum çok iyi anlaşıyoruz harika bir baba adayı,okuluma rahatça devam ediyorum.

anneme bunu söylemek istiyorum artık çünkü canım acıyor.
bugün annemle buluşacağım nerden nasıl başlayacağım bilmiyorum.

Göbeğim henüz çıkmadığı için anlamadı hamile olduğumu ..:KK43:
ağlamaktan canım çıktı artık,annem benim her şeyim ondan bir şeyler gizlemek canımı yakıyor,bir yandan eşimle o kadar mutluyum ki.

şimdi anneme güzelce nasıl anlatırım her şeyi?akıl verin lütfen
Eşinizle beraber anlatın bence., birbirinize destek olursunuz. Anneniz elbet üzülecektir ama olan olmuş şu saatten sonra yapacak birşey yok. Karnınızdaki bebeği de düşünün. Siz stres oldukça oda stres altında. Ayrıca eşinizide tebrik etmek lazım sizi ortada da bırakabilirdi. Neler var neler.

Ayni evde yaşadiginiza göre cinsellik de olacagini tahmin edebiliyordur.
Bence normal karsilayacak ve anneanne oldugu icin sevinecek bir annen var. O yüzden rahat ol.

umarım sakinleşince sevinecektir ama onu hayal kırıklığına uğrattığım için çok üzgünüm cesaret edemedim bir türlü artık taşıyamıyorum bu kadar saklamayı

ya sana kıyamam annene çok ihtiyacın var o kadar belli ki. lütfen bir an önce söyleyebil de için rahat etsin annen de yanında olsun senin ona ihtiyacın varken.

annem o kadar torun isteyen bir kadın ki ondan daha fazla saklamak beni çok yıprattı. bir gün evde mutluyum bir gün omuzlarım çöküyor resmen.her gece vicdanım sızlayrak uyuyorum

ya zaten ben ağlayınca dayanamayan bir kadın annem.olan olmuş diyecek ama onu üzdüğüm için bebeğime bile tam sevgi veremiyorum şimdiden.tekmesini her hissettiğimde birden annem geliyor aklıma haketmiyorsun öyle bir kadını diyorum :KK43: ona çok ihityacım var omzunda rahatlamaya

Üzmeseydin o zaman,önce kadını aynı evde yaşamanıza ikna etmişsin, döve döve mi.götürecekti çocuğunu kaybetmemek için kabul etti diyosun yani anneni beni kaybedersin diye tehdit ettin, o izlenimi verdin zoraki kabul etti, e şimdi olan olmuş kabul edecek diyosun, neyi dert ediyorsun anlamadım, kadın el mecbur bunu da kabul edecek

en azından evlenmışsınız ne denır anne babasının duğununu gorecek gıbı umarım herşey ıı olur..

Eşinizle beraber anlatın bence., birbirinize destek ıka. Anneniz elbet üzülecektir ama olan olmuş şu saatten sonra yapacak birşey yok. Karnınızdaki bebeği de düşünün. Siz stres oldukça oda stres altında. Ayrıca eşinizide tebrik etmek lazım sizi ortada da bırakabilirdi. Neler var neler.

bu yüzden kendime çok kızıyorum eşim hep yanımda destekçi biri.iyi bir işi var.ben çok iyi bir bölümdeyim 2 yıldr bir kere mi üzmez insan.hele baba olacağını öğrendiğinde beri dahada titriyor üstüme.o ailesine söyledi biz evlendik diye.sıra bende ama ben bir eşime bakıuyorum bir anneme ikiside o kadar iyi ki,onları üzmek istemesemde ara da kaldım sanki tıkandım sanki.

Ben eşimle 4 yıl flört ettim okuldu işti stajdı yurt dışıydı 29 yaşımda evlendik valla evlenir evlenmez çocuk derdine düştük 3 yıldır olmuyor.Bir gün anneme dedim ki keşke beklemeyip gayri meşru çocuk yapsaydım bari unutulur giderdi evlenmeyi beklerken tohuma kaçtım dedim güldü:KK48:
Negüzel kolaycık çocuk sahibi olmuşsunuz dert etmeyin geçer gider bu dönem de anenize söyleyin anneler herşeyi kaldıracak güçte merak etmeyin

Hamileliği öğrenir öğrenmez söyleseydin hemen düğün olurdu, yani ne bileyim belki annenin hayalleri vardı kızının kınası düğünü bohçası şusu busu, anne olunca sen de anlayacaksın evlat başka oluyo

Ne bileyim toruna elbet sevinir de sahipsiz gibi gizli gizli evlenmen...

Kız mi olacak erkek mi?
Ben 3 aylik olmadan gobek cikti 5 aylikken gobek yok oh ne guzel.

Üzmeseydin o zaman,önce kadını aynı evde yaşamanıza ikna etmişsin, döve döve mi.götürecekti çocuğunu kaybetmemek için kabul etti diyosun yani anneni beni kaybedersin diye tehdit ettin, o izlenimi verdin zoraki kabul etti, e şimdi olan olmuş kabul edecek diyosun, neyi dert ediyorsun anlamadım, kadın el mecbur bunu da kabul edecek

hayır anneme gelmiyorum beni kaybedersin demedim tabi ki.
ben mutluyum böyle iyi anlaşıyoruz dedim.
o da evlenmeyi düşünüyor musunuz dedi okul bitince sorun yaşamazsak evet deidm.Peki içim rahat değil pek ama karışmıyorum dedi.
hep tatlı dille söylerim anneme ama annem genel olarak çocuklarına karşı çıkan bir kadın değil hatada olsa kendiniz görün der.zorlasa ters tepeceğini düşünür. şimdide yanımda olacak,,yaptığım hiçbişeyden pişman değilim mutluyum sadece ona kırgınlık yaşatacağım için üzgünüm. sen tehdit olarak algıladıysan bilemedim biz ailede sorunda yaşasak ağlasak sızlar vicdan azabı çekeriz en fazla ama bağırıp çağırıp tehdit etmeyiz

Back
X