- 30 Eylül 2016
- 736
- 488
- 18
- 29
- Konu Sahibi evhanimi1970
Benim şuan bi sıkıntım yok senin ne dediğini ben benim ne dediğimi sen anladın diye düşünüyorumBen arkadasa dolmuşsun ayrı konu aç dedim ama gerekli görmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim şuan bi sıkıntım yok senin ne dediğini ben benim ne dediğimi sen anladın diye düşünüyorumBen arkadasa dolmuşsun ayrı konu aç dedim ama gerekli görmedi
Başta bana içim rahat değil yanımıza gel diye çok dedi ben direttikçe kabullendi.Normal şartlarda aynı evi paylaşmamda rahatsız ediyordu ama eşime de güvendi.eminim diretmesem o gün beni evden alırdı. bi o gün öğrendiğinde bu kadar pişmanlık yaşadım bi de şu 5 aydır nefes alamıyorum sanki
Benim şuan bi sıkıntım yok senin ne dediğini ben benim ne dediğimi sen anladın diye düşünüyorum
önce bir hazırla anneni güzelce. sakince gir konuya. annen üzülecektir belki ama şok olacağını da sanmam. sonuçta berbaer yaşayan ve kendi ayakları üzerinde durabilen insanlarsınız yaşlarınız küçük de olsa. çok da beklenmedik bir şey olmamalı. ardından eşin de gelsin, hemen olmasa bile yarın öbür gün beraber buluşun. senin arkanda olduğunu, sana ve çocuğuna sahip çıkacağını söylesin. kabullenmesi zaman alır belki ama er ya da geç kabullenecektir.
Eşinizin ailesi biliyor mu ?
Gelsin istesin sizi. Annenize söyleyin durumu. Yine yeniden bir nikah töreni yapın.
evet biliyorlar onlar eşim hemen söyledi
Keşke alsaymis sizi. Siz kendinizi , geleceğinizi dusunememissiniz.
Okul , sonrasında güzel bir iş hayatının önüne gecmissiniz. Çocuk yaşta anne ol.ak çok zor hele geleceğe hazırlık evresindeyken
Erkek arkadasinla beraber yasadigina bir sey dememis olan annen habersiz evlendigine de bir sey demez sanirim. Bebek de gayet normal su anda anasi belli babasi belli daha ne? Sorun kalmamis. Uzulme ve annene guzelce anlat, seni anlayacaktir. Hayirli ugurlu olsun insallah canim
Biran önce annene söyle artık gizlemeteşekkür ederim.
çok tepki vermeyecek sanırım benim yükümü hissettikçe bana sarılacak eminim sadece nerden başlayacağım bir türlü bilemiyorum![]()
bu ne demek şimdi? yakışıyor mu işgüzar filan demek, ben size hakaret etmedim, hakaret edemezsiniz.
Umarım bir gün sizide evladınız fıtratınızla sınamaz.hayat görüşü ,yapısı ,kaba tabir mezhebi artık nasıl anlamak istenirse teyzemiz evli olmayan bir çiftin aynı çatıda yaşamasına sıcak bakıyormuş.
bu yüzden fıtratı buna müsaitmiş bence kaldırabilir rahatça söylenebilir dedim.
Hakaret derken?
ben size sormamıştım. sorumu sordum cevabımı da aldım.
İşgüzarlık stresimi alıyo
bu ne demek şimdi? yakışıyor mu işgüzar filan demek, ben size hakaret etmedim, hakaret edemezsiniz.
Şu konuşmada hakaret nerde,işgüzar hakaretse zaten az türkçe bilen kendim için işgüzar dediğimi anlar
Neden peki?Ona bir lafım yok tepkim sadece bu ahlak bekçiliği yapan namus timsali insanlara herkesin kendi görüşü ben sevişip çocuk yapmak için izin alacak değilim kaldı ki dini açı diyecekseniz çok şükür dini nikahım da var ama soyadım aynı olmadığından yerilmeye hiç niyetim yok
Basit kadın?Neden peki?
Resmi nikah yapmaktan neden kaçar insan?
İkide bir insanların damarına basar gibi sorgulamışsınız ve "dini nikahım var" deyip duruyorsunuz. Siz devletin resmi nikahını yapmamış yasal olarak hiçbir haktan yararlanamayan basit bir kadın gibi davranıp dini nikahla yaşıyorsunuz diye biz sizi alkışlayalım mı?
Size ahlak bekçiliği yapmıyorum, siz demeden söyleyeyim de.. Sadece yaptığınızı çok matah birşeymiş gibi insanların gözüne gözüne sokmayın rica ederim.
Kaldı ki nikahınız ilan edilmediği sürece nikahlı da sayılmazsınız da neyse, banane..