acil :( hamileyim kimse bilmiyor

Başta bana içim rahat değil yanımıza gel diye çok dedi ben direttikçe kabullendi.Normal şartlarda aynı evi paylaşmamda rahatsız ediyordu ama eşime de güvendi.eminim diretmesem o gün beni evden alırdı. bi o gün öğrendiğinde bu kadar pişmanlık yaşadım bi de şu 5 aydır nefes alamıyorum sanki

Keşke alsaymis sizi. Siz kendinizi , geleceğinizi dusunememissiniz.

Okul , sonrasında güzel bir iş hayatının önüne gecmissiniz. Çocuk yaşta anne ol.ak çok zor hele geleceğe hazırlık evresindeyken

Benim şuan bi sıkıntım yok senin ne dediğini ben benim ne dediğimi sen anladın diye düşünüyorum

Anladım detayları da merak ettim o yüzden ev sahibi olduğun bi konu aç dedim şimdi banlanacaz oldu mu şimdi, hadi ben göz ameliyatı olucam öğleden sonra ve zaten kk ya giremicem ondan gözüm kara ama sen güme gideceksin

önce bir hazırla anneni güzelce. sakince gir konuya. annen üzülecektir belki ama şok olacağını da sanmam. sonuçta berbaer yaşayan ve kendi ayakları üzerinde durabilen insanlarsınız yaşlarınız küçük de olsa. çok da beklenmedik bir şey olmamalı. ardından eşin de gelsin, hemen olmasa bile yarın öbür gün beraber buluşun. senin arkanda olduğunu, sana ve çocuğuna sahip çıkacağını söylesin. kabullenmesi zaman alır belki ama er ya da geç kabullenecektir.

bugün konuşacağım ama nerden başlamalıyım bilmiyorum. :( hamileliğimden dolayı evlendiğimizi kendimizi anca hazır hissettiğimimi söylemeliyim yoksa önce evlendim deyp sebebini mi söylemeliyim.

bugün ben konuşacağım eşim olmadan daha rahat konuşurum sanırım.sonra bir araya getireceğim artık :(

Erkek arkadasinla beraber yasadigina bir sey dememis olan annen habersiz evlendigine de bir sey demez sanirim. Bebek de gayet normal su anda anasi belli babasi belli daha ne? Sorun kalmamis. Uzulme ve annene guzelce anlat, seni anlayacaktir. Hayirli ugurlu olsun insallah canim

Keşke alsaymis sizi. Siz kendinizi , geleceğinizi dusunememissiniz.

Okul , sonrasında güzel bir iş hayatının önüne gecmissiniz. Çocuk yaşta anne ol.ak çok zor hele geleceğe hazırlık evresindeyken

farkındayım bu yüzden hele ki anneme çok ihtiyacım var.onun ben senin yanındayım demesine çok ihtiyacım var.çocuğumun hevesini de her şeyini de onunla paylaşmaya çok ihtiyacım var.o kadar sorumluluk üstüne bu taşıdığım yük çok zorluyor

Erkek arkadasinla beraber yasadigina bir sey dememis olan annen habersiz evlendigine de bir sey demez sanirim. Bebek de gayet normal su anda anasi belli babasi belli daha ne? Sorun kalmamis. Uzulme ve annene guzelce anlat, seni anlayacaktir. Hayirli ugurlu olsun insallah canim

teşekkür ederim.
çok tepki vermeyecek sanırım benim yükümü hissettikçe bana sarılacak eminim sadece nerden başlayacağım bir türlü bilemiyorum :(

hayat görüşü ,yapısı ,kaba tabir mezhebi artık nasıl anlamak istenirse teyzemiz evli olmayan bir çiftin aynı çatıda yaşamasına sıcak bakıyormuş.
bu yüzden fıtratı buna müsaitmiş bence kaldırabilir rahatça söylenebilir dedim.
Umarım bir gün sizide evladınız fıtratınızla sınamaz.

Bence önce evlendigini söyle biraz desince o acaba hamileydi de mi evlendi diyecek kendi kafasında sonra senin ağzından laf almaya çalışacak. Bu süre içinde zaten hamile olmana kendisini yavaş yavaş alistirmis olacak. Sonra da de evet anne hamileyim.
Annen hem habersiz bunları yasadigina üzülecek hemde bir hata yaptın da bu yüzden evlendin diye düsünüp üzülecek. ..

Ona bir lafım yok tepkim sadece bu ahlak bekçiliği yapan namus timsali insanlara herkesin kendi görüşü ben sevişip çocuk yapmak için izin alacak değilim kaldı ki dini açı diyecekseniz çok şükür dini nikahım da var ama soyadım aynı olmadığından yerilmeye hiç niyetim yok
Neden peki?
Resmi nikah yapmaktan neden kaçar insan?
İkide bir insanların damarına basar gibi sorgulamışsınız ve "dini nikahım var" deyip duruyorsunuz. Siz devletin resmi nikahını yapmamış yasal olarak hiçbir haktan yararlanamayan basit bir kadın gibi davranıp dini nikahla yaşıyorsunuz diye biz sizi alkışlayalım mı?
Size ahlak bekçiliği yapmıyorum, siz demeden söyleyeyim de.. Sadece yaptığınızı çok matah birşeymiş gibi insanların gözüne gözüne sokmayın rica ederim.
Kaldı ki nikahınız ilan edilmediği sürece nikahlı da sayılmazsınız da neyse, banane..

Neden peki?
Resmi nikah yapmaktan neden kaçar insan?
İkide bir insanların damarına basar gibi sorgulamışsınız ve "dini nikahım var" deyip duruyorsunuz. Siz devletin resmi nikahını yapmamış yasal olarak hiçbir haktan yararlanamayan basit bir kadın gibi davranıp dini nikahla yaşıyorsunuz diye biz sizi alkışlayalım mı?
Size ahlak bekçiliği yapmıyorum, siz demeden söyleyeyim de.. Sadece yaptığınızı çok matah birşeymiş gibi insanların gözüne gözüne sokmayın rica ederim.
Kaldı ki nikahınız ilan edilmediği sürece nikahlı da sayılmazsınız da neyse, banane..
Basit kadın?
Sizden ne alkış bekledim ne birşey yaptım ben böyle yaşamak istedim

Bebeğe şaşırır tabi...de sonuçta hayat senin ve büyük işlere kalkıştın....dizini kırıp yaşayacaksın hayatını paşapaşa
anne akraba pek umrunda olmamalı şu an

Back
X