- 8 Haziran 2016
- 922
- 1.916
- 113
- 30
- Konu Sahibi amelie poulain
-
Uzaklar ama babam arabayla götürebilir ama open day'in ne kadar süreceği belli değil.Cok mu uzaklar birbirinden, ikisine de gidemez misiniz?
Estağfirullah. Insanları bir otele topluyorlar sıradan teker teker görüşme yapıyorlar. Kişiye özel bir saat planlaması yok. 9 da orada olunacak ancak ne zaman iimm biter bilemiyorum.Cahilliğimi mazur görün. Open day ne oluyor?
Mülakatta çok maaş veremeyeceğiz diye söylediler ancak direkt bir ücret belirtmediler. Internette ise 3500-3900 diye gördüm ancak ne kadar doğru bilemiyorum.Küçük dediğin şirketin maaşı ne kadar
İngilizcem iyi IELTS Academic overall 7azıcık da rusça biliyorum su an kursuna gidiyorum.Yabancı dil seviyen nasıl?
İkinci dilin var mı?
Emirates e girmek çok zor
Çok az Türk asıllı hostes alır
Bence riske atma diğerine git
O iyi sirkete giremezsem resmen evde kalıcam ama bu riski var. Bu tur şirketler her yıl geliyor acaba birkac yil tecrube edinip sonra basvursam olmaz mi?Bahsettiğiniz şirketi anladım. Kabin memuru arkadaşlarımdan hep duyduğum şey kabin memurluğunun çok zor olduğu, Türkiye'de emeklerinin karşılığını veren tek şirketin THY olduğu. Diğer firmalarda kesinlikle yapılmaz diyorlar. Hele 3500e falan asla yapılacak iş değil. Diğer bahsettiğiniz şirket de çok çok iyi bu arada, o dönem Türkiye'de yoktu o yüzden adı sayılmıyordu. Bence öbür işi riske atmaya değer ancak siz bilirsiniz.
Konuşman nasıl aksanın falan sözlü mülakat olurİngilizcem iyi IELTS Academic overall 7azıcık da rusça biliyorum su an kursuna gidiyorum.
Çok kotü bir aksanım yok ama çok iyi de değil konuşmamdan turk olduğum gayet anlaşılır. Emirates de mi geçerim?Konuşman nasıl aksanın falan sözlü mülakat olur
Boyun kilon güzel bir kız mısın fizik çok önemli
Emirates te gerçekten çok seçiciler
Çok az Türk alıyorlar .bunu bil.ben olsam riske atmam .eski bir kabin memuruyum.düşük bütçeli hava yolu yorar evet ama orda kesin geçersin mülakatı
Şu zamana kadar başarı ve şans hiç benden yana olmadı. Since 94...Merhabalar,kabin memurluğuna hazırlanan biri olarak çok fazla araştırma yaptım o yüzden size şunları söyleyebilirim.
Mülakat saatinde sıraya göre alıyorlar sanırsam ya isim ya da soy isim sırasına göre alınıyor ve maalesef genelde sabah gidenler öğlene doğru öğlen gidenler akşama doğru çıkıyor eğer direk elenmezseniz.
Fakat şansınızı deneyin. Düşük maaşlı dediğiniz şirketi özelden yazar mısınız ? Merak ettim.
Yüksek maaşlı olana muhakkak gidin en azından tecrübe olur o atmosferi görmüş olursunuz. Belki de şans ve başarı sizden yana olur ve elemeleri tamamlarsınız.
Hayır çok zor sen bilirsin amaÇok kotü bir aksanım yok ama çok iyi de değil konuşmamdan turk olduğum gayet anlaşılır. Emirates de mi geçerim?
Şu zamana kadar başarı ve şans hiç benden yana olmadı. Since 94...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?