Acil!!!Kabin memurluğu

Büyük şirkette rakipler daha donanımlı ama neden tecrübesiz birini seçsinler ki?. Tabiki her insan emeğinin karşılığını almalı ama. İlla ki herkes ilk tecrübe edindiği yıllarda biraz pişmesi gerekiyor.

En önemlisi yabancı dil çok akıcı şekilde İngilizce konuşmanın yanısıra az da olsa 2.bir dil konuşabilirse çok büyük artısı olur.

Sonuc ne oldu acaba
Sonuç tabiki Emirates olmadi ama 3. Aşamada elendim cv yi gectim ilk grup mulakatini gectim 2. Grup mulakatında kaldım. Belki daha sonraki başvurularımda olur 7. 8. Başvurusunda kabul esilen varmış. Aklimda başka bir firma var simdi gerci o da alımları yeni kapattı bekleyeceğim mecburen

Emirates ve diğer Arap menşeili şirketler tecrübesiz eleman almzlar. Ister kabinci ol ister pilot ister yer ekibi. Tecrübe mutlaka istiyorlar. 2 3 yıl maaşı önemsemeden deneyim kazan. Dilini daha da geliştir. 3. Dil mutlaka kat. Diksiyon ve fiziğin güzel olsun. O zaman thy ve diğer büyük şirketlerde güzel maaşlarda ve pozisyonlarda çalışırsın.

Havacılıkta deneyim çok önemli. Bir yerden başlaman faydana.

İnşallah başlayacağım ama ailem pek de sıcak bakmıyorlar nasıl olacak bilemiyorum.

İnşallah başlayacağım ama ailem pek de sıcak bakmıyorlar nasıl olacak bilemiyorum.
Neden? Büyük şirketlere çıkana kadar biraz sıkıntılı ama büyük şirketlere girersen bir gün rahat edersin. Gerek şartlar, maaş, çalışma saatleri olarak vs. Bence çok güzel ve değeri bilinmesi gereken bir meslek.

Ah bence de ah. Ben en çok çalışma şartları için istiyorum aslında para mühim değil plaza ortamına ayak uyduramadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…