Acil kafaya taktım hanımlar fikir lazım

citoss833

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2016
2
0
1
35
Merhaba hanımlar dün koltukta sigara yanığı oluştu ve tekrar fabrikaya gönderemiyorum kapatmam için bana fikir söyleyin lütfen nasıl kamufle edebilirim yanık izi tam büyük yastığın hizasında gözükmesin diye yastığı öne çekiyorum ama oturunca yine belli oluyo koltuk takımımındadaki diğer renk nar çiçeği değişken bişey yapıp kapatabilir miyim sizce

Eklentiler

• IMG-20161004-WA0007.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 227
Pek bişey yapabilecegini sanmiyorum.
Oraya birsey yapistirsan dikkat ceker.
Surekli ortu orteceksin.
Sigara herşeye zararli.

ben göremedim yanığı

ne kadar neresinde

kalsın öyle diyeceğim kamufle etmeye kalktıkça daha dikkat çeker

benimkini de eşim ve arkadaşı yakmıştı henüz bir aylık evli iken

ama kumaş iyi imiş açmadı sadece o delik kaldı ben tüm içi çıkar oradan sanmıştım

Evin ortasinda nasil sigara iciyorsunuz kendinizi bogarsiniz boyle.
Filtreden dumani cekmek baska, direk sigaradan cikan dumani cekmek bambaska zararli.

Canım benim bizim annemin koltuga da oje dökülmüştü cıktı ama tam değildi koltuk şallarından almıştım anneme kullansın diye hoş ve dekoratif olmuştu

üstüne güzel bir örtü örtün yada değiştirin başka çare yok çünkü

Örtü örtmekten başka şansın yok gibi canım

yastığın tam hizasında yastığa yaslandığın zaman belli oluyor

Ben bısey gormuyorum
Bızımde koltugun uzerınde laptop sarjı patladı sırt kısmından yandı hem rengı degıstı hemde delındı. Gecen sene kaplattım ben 1200 tl ye cokta guzel oldu. Önceden fumeydı sımdı bırı pembe bırı mavı valla tas gıbı oldular. İşte öncesi ve sonrası

Yani ortuden baska ne olabilir ...
Ya da kumasini degistirmekten ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…