- 12 Temmuz 2006
- 5.055
- 5.695
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
Bence, sen esinle evi terk edin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var tabiki, anlam veremedigim bir sekildeNasil sey o ya bi ev dolusu insan. Evleri yok mu bunca insanin.
Kendime kiziyorum biyandan da 3 yillik adam icin 24 yillik aileni gormeye gitmiyorsun diye... evet yaz tatilini uzun tutmak icin bir firsat bu cok tesekkur ederim degerli fikirlerin icin.Gitme o zaman.. Eşinden söz al ama yaz icin ailenle uzun bir tatile şimdiden hazirlasin kendini:)
Evde olsa karistirtmaz. Benim tek girilmesini istemedigim yer yatak odam aslinda ama oranin da kapi kilidi yok esim isteyken rahatca girebilirler. Insan kurar kader gulermis ya ne hayaller kuruyordum ..Ordu gibi misafirliğe gelen insanlarada hayret ediyorum gerçekten..İnsanda biraz düşünce olur..Bukadar insanın yatması,kalkması,yemesi,içmesi yani ne bileyim ev sahibinede yazık günah ya bukadarda fikirsiz olunmaz ki..Çoluk çocuk toplanıp yatılı misafirliğe gitmek bana çok abes geliyor..Bence git aileni gör sende canım..Eşinin tarafı eve yayılacak diye sen neden aileni göremeyesin ya? Eşine söyle hizmet etsin..Millette çocuğuna sahip çıksın karıştırtmasın ortalığı bu ne saygısızlık!!
Canım zaten maddi olarak söylemedim dediğin gibi para harcatmıyordur o önemli değil..Benim demek istediğim o kadar insan gelip kalıyor hizmet ediyorsun yani misafir sonuçta..Ha kocaman evin vardır,yardımcın vardır evde sen elini sürmezsin o zaman birşey demem..Ama normal bir apartman dairesinde yaşıyorsan ve sen hizmet ediyorsan bence bu düşüncesizlik yani..Çolukla çocukla o kadar kişi yatılı misafirliğe gelinir mi hiç..Birde hepsi aynı anda gelmiş..Bari ayrı ayrı gelselerdi..Bak senin planın bozulmuş yani onların yüzünden..Seninde yapacak işlerin vardır,gitmen gereken yerler vardır..Bak sen git biz takılırız burda demek istemişler resmen..Ben olsam toplanır giderim..Ne işim var evin hanımı yokken o evde yani.Evde olsa karistirtmaz. Benim tek girilmesini istemedigim yer yatak odam aslinda ama oranin da kapi kilidi yok esim isteyken rahatca girebilirler. Insan kurar kader gulermis ya ne hayaller kuruyordum ..
Onlara gore abes degil ki bu ben de aynisini onlara 10 cocugumla yapsam onlar mutlu olur. Kpederim para harcatmiyor bize sagolsun ama cok dusuncsiler dedigin gibi.
Ah esim razi olsaBence, sen esinle evi terk edin :)
Canım zaten maddi olarak söylemedim dediğin gibi para harcatmıyordur o önemli değil..Benim demek istediğim o kadar insan gelip kalıyor hizmet ediyorsun yani misafir sonuçta..Ha kocaman evin vardır,yardımcın vardır evde sen elini sürmezsin o zaman birşey demem..Ama normal bir apartman dairesinde yaşıyorsan ve sen hizmet ediyorsan bence bu düşüncesizlik yani..Çolukla çocukla o kadar kişi yatılı misafirliğe gelinir mi hiç..Birde hepsi aynı anda gelmiş..Bari ayrı ayrı gelselerdi..Bak senin planın bozulmuş yani onların yüzünden..Seninde yapacak işlerin vardır,gitmen gereken yerler vardır..Bak sen git biz takılırız burda demek istemişler resmen..Ben olsam toplanır giderim..Ne işim var evin hanımı yokken o evde yani.
Ben olsam hepsini toptan evden yollardim... Oh masallah o ne yaaa... Hadi abinin 4 cocugu sanirsam onlar umrede diye sizde, ama görümce, cocuklari ve kv kp ne oluyor... Vallah bulmuslar sizi kullaniyorlar... Ayip yahu... Benim sinirim bozuldu...![]()
Hic sanmiyorum... Siz gidincede, gelinsiniz onlara hizmet etmek zorunda kalacaksiniz... Ayrica simdi ailenizi göremezseniz hic bosa yaza heveslenmeyin,yazin ailenizle daha uzun tatil yapabileceginize inanmiyorum, buladar düsüncesoz bi aile, yaz planinida kurarlar sizle ilgili...Heheh. Benim de anlamadigim bir sekilde burda olmaktan cok mutlular.
yazin gorur onlar bir hafta gitcem kahvaltiyi birinden yemegi birinden cayi birinden isticem![]()
Bence kaç kurtul, eşin seni düşünseydi evi pansiyona çevirmezdiEvimde esimin ablassi, 4 kizi, abisinin 4 oglu, kv, kp birkac gundur misafir.
Annemler de 15 tatil icin ananemlerde bulusma plani yapmislardi onceden giderim diyordum.
Annem calisan bir kadin teyzelerimin de cocuklari okuyor diger bulusma ancak yaz tatilinde olabilir ve 4 aydir hic birini gormuyorum.(perembeden pazara kadar ananemlerde olacak hepsi plan bu)
Esimin abisiyle yengesi su anda umrede ve cumartesi aksami donecekler direk bize gelecekler.
Esimin diger abisinin esi de 2 cocuguyla birlikte burada (Ankara) ablasinda yarin da bana geleceklermis. Digerlerinin degil de bu eltimin her yeri karistircagini ve kucuk cocuguna sahip cikmayip esyalara zarar verecegini biliyorum.( esimin ailesi abileri ablasi anne babasi baska ilde yasiyorlar)
Bu kadar uzattim k. Bakmayin size sorum su ben yarin sabah annemlere gidip cumartesi gunu donsem nasil olur ( evdeki misafirlerimin rizasini aldim)
Cok gitmek istiyordum ama esimden ayri kalmak ta istemiyorum, akil verin lutfen![]()
Anladım canım hayırlısı olsun o zaman..Umarım ortak bir yol bulursunuz sende rahatça görüşürsün ailenle..I ihh... asla gitmezler, ben de ne ev onlara kalsin istiyoruuum, ne de ailemden gecebiliyorum.
Iki ucu pasli degnek derler ya. Esimle konusup kesin karar vericem birazdan hayirlisi bakalim.
Konu acinca bir ferahladim yemin ederim kafamin icinde kirk tilki hic birinin de kuyrugu birine degmiyordu.