kızlar ben hoca işinden anlamam, hiç öyle biriyle çalışma yapmadım. bir kez ankara'da büyü bozdurmak için gittim, o adam da sonradan dolandırıcıymış ortaya çıktı vs. gene de laf söylemeyim de...
size şey demek için geldim, her şeyin başında inancınız var. yaptığınız işlemin işe yarayacağına emin olun. ben yıllar önce birine aşıktım, öyle araştırarak, dualar bularak, günlük okunacak şeylerim vardı. günde bir saatim falan ortalama duayla geçiyordu. hiç aramayan, nefret eden, benden köşe bucak kaçan adam yaklaşmaya çalışır olmuştu. özellikle de duaya ara verdiğim, biraz azalttığım dönemlerde geliyordu bana. yani bu şöyle ara vermek, örnek vereyim 5 tane dua okuyorum diyelim, bunlardan biri 4444 olsun, o bitince bir süre 4 duadan devam ediyordum. o sırada adım atıyordu.
bunu da enerjiye bağlıyorum aslında. (çok anladığım bir konu değil ama inanırsanız olur. sonra o adam benim istediğimden çok çok aşık oldu bana. o sıralardaysa ben vazgeçmiş, unutmuştum. ama geldi mi evet geldi.) İnşallah istediğiniz gibi olur, çok içten isterim bunu.