- Konu Sahibi Fatimaaise
-
Yok cnm bende yazacaktim ama firsat olmadi cektiremedik malesef randevumiz 16 temmuzdu bundada vardir bir hayor bakalim agustosa kaldi hatta belki biraz daha erteleyebiliriz de hayirlisi bakalim siz naptiniz randevu gunu geldimi
ne kadara çektirdiniz acabaCanim bencede kesinlikle oraya gitmelisin bende orada cektirdim inan cok kisa ve agrisizdi tertemizdi heryer ben dibleninceye kadarda sonucumu verdiler
istanbulda nerde kalıyorsunuz DSİ nin misafirhanesi var kamu personeliyseniz 33 tl geceliği çok da güzel tavsiye ederimHerkes cok agrisiz diyor icim rahatliyor oyuzden ins benimde oyle olur aldim randevuyu c.tesi yine istanbul yollari gozuktu bize bu ay baya gidip gelcez ama ins sonu gzl olur
Tskr ederim zaten kalma durumu oldugunda muhtemelen dsi yada karayollari tercihimiz olur buarada rahim filmi echomarda 500tl bizde suarada rapor cikartmak icin ugrasiyoruz ama ilcede olunca o bile sinir bozucu surekli biyerlere yolluyorlar tedaviye baslamadan once sinirlerim bozuldu baslayinca nolcak bilmiyorum artik bir kisi daha beni baska yere yollarsa tum sinirini ondan cikartirim heraldeederim
haklısınız allah yardımcınız olsun bende zeynep kamil de rapor çıkartıp memorialde yaptırmayı düşünüyorum bakalım inşallah ilk denemelerimizde tutar da allahım bekletmez.. allah kimseyi evlatla imtihan etmesinTskr ederim zaten kalma durumu oldugunda muhtemelen dsi yada karayollari tercihimiz olur buarada rahim filmi echomarda 500tl bizde suarada rapor cikartmak icin ugrasiyoruz ama ilcede olunca o bile sinir bozucu surekli biyerlere yolluyorlar tedaviye baslamadan once sinirlerim bozuldu baslayinca nolcak bilmiyorum artik bir kisi daha beni baska yere yollarsa tum sinirini ondan cikartirim heralde
Amin hepimizin yardimcisi olsun ins yeterki tek zorlugumuz prosedurde kalsin die dua ediyorum artik sonunda raporu cikartabildik duzce arastirmada buarada sizede soyleyen olursa die basta uyarayim duzce bize sgkya gidip verceksiniz dedi sakin oyle bisiye itimat etmeyin tum imzalar tamamlaninca raporu memoriale verin biz sgk kisminda baya sikinti yasadik kimse bilmiyor cunkuhaklısınız allah yardımcınız olsun bende zeynep kamil de rapor çıkartıp memorialde yaptırmayı düşünüyorum bakalım inşallah ilk denemelerimizde tutar da allahım bekletmez.. allah kimseyi evlatla imtihan etmesin
Aaaa bizimde buna yakin bisi oldu ve bizde cumartesi basladik cnm benimde 4.ignem bitti bugun cetrotide da baslicam cuma gun tekrar cagirdilar ayy hakkimizda hayirlisi olsun ins guzel hbrleri ay sonunda beraber aliriz bide ignelerin yan etkisi oldumu ben asiri(özur dileyerek soyluyorum) ishalim ignelermi yapti ki acaba
Aaaa bizimde buna yakin bisi oldu ve bizde cumartesi basladik cnm benimde 4.ignem bitti bugun cetrotide da baslicam cuma gun tekrar cagirdilar ayy hakkimizda hayirlisi olsun ins guzel hbrleri ay sonunda beraber aliriz bide ignelerin yan etkisi oldumu ben asiri(özur dileyerek soyluyorum) ishalim ignelermi yapti ki acaba
hadi hayırlısı inşallah ne kadar zamanda çıkıyor rapor bir de sgk ya neden yönelndrdiklerini anlamadım bende direk raporu alıp hastaneye gideriz diye biliyordumAmin hepimizin yardimcisi olsun ins yeterki tek zorlugumuz prosedurde kalsin die dua ediyorum artik sonunda raporu cikartabildik duzce arastirmada buarada sizede soyleyen olursa die basta uyarayim duzce bize sgkya gidip verceksiniz dedi sakin oyle bisiye itimat etmeyin tum imzalar tamamlaninca raporu memoriale verin biz sgk kisminda baya sikinti yasadik kimse bilmiyor cunku
Ewt cnm normaldr erteleyecektik ama ogretmenim oyuzden okullar acilmadan baslamakda istedim sonra kahraman beyle konustuk o da rahim filmi cok yuksek ihtimal temiz cikacak bizim sorunumuz zaten belli gel de baslayalim artik dedi bizde tamm dedik gonal f 150 benim ama bizdeki kutudada 450 yaziyor bizim 487.5 da bitti bende endiselendim eksik mi vurduk acaba die ama ortalama yazabiliyormusda kutuda o kisminda bende supheliyim glifor bende kullaniyorum benim sali gun olcum yapildiginda en buyuk yumurtam 10 du sol tarafta 7 yumurta sagda 4 tane olusmus yarin gelcez bakalim Rabbim hakkimizda hayirlisini versin ins ikimizde ilk denemede bebislerimize kavusuruzYa canımm bu arada hayırlısı olsun enson rahim filmi vardı 16 temmuzda çektiremedim demiştinnn nasıl karar verdin bir anda sende benim gibi bir iki ay daha erteleyebilirim demiştin yanlış hatırlamıyorum dimii
Ewt cnm normaldr erteleyecektik ama ogretmenim oyuzden okullar acilmadan baslamakda istedim sonra kahraman beyle konustuk o da rahim filmi cok yuksek ihtimal temiz cikacak bizim sorunumuz zaten belli gel de baslayalim artik dedi bizde tamm dedik gonal f 150 benim ama bizdeki kutudada 450 yaziyor bizim 487.5 da bitti bende endiselendim eksik mi vurduk acaba die ama ortalama yazabiliyormusda kutuda o kisminda bende supheliyim glifor bende kullaniyorum benim sali gun olcum yapildiginda en buyuk yumurtam 10 du sol tarafta 7 yumurta sagda 4 tane olusmus yarin gelcez bakalim Rabbim hakkimizda hayirlisini versin ins ikimizde ilk denemede bebislerimize kavusuruz
Ewt benimde canimi yakti biraz cetrotide tmm simdi bakiyorun oraya tskr ederim belki de karsilasiriz yarininşş canımm benimm bak bir topik daha var 2016 ağustos ayında tüp bebek tedavisine başlayacaklar diye simarik83 ün açtığı orayıda takip et canım baya faydalı bilgiler konuşuluyorr bu ben cetrotide başladım dün akşam ortada verilecek iğne o birazcık acıttı sonrasında yarın benimde kontrolüm var canımm inşş dualarımızı kabul etsin rabbimm
Benim bu 3. kontrolüm olucak p.tesi çarşamba cuma 3. cüEwt benimde canimi yakti biraz cetrotide tmm simdi bakiyorun oraya tskr ederim belki de karsilasiriz yarin
Benim sali ilk kontrolumdu ama ereglide bir hastaneye gittim ikinci kontrole memoriala cagirdilar yarin sabah 10.30 da yucel beyde randevum normalde kahraman beyle basladik ama en gec 9 da kabul edebiliyor ameliyati var dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?