- 3 Ocak 2014
- 1.279
- 1.114
- 133
- Konu Sahibi Fatimaaise
-
Kizlarrr biz urologdanda randevu aldik ama gerek varmi tup bebegin icindemi o da bosu a muayne ucreti vermeden mi dedim sonradanda ama arada da kaldim yardimci olabilirmisiniz
Offf gun geldikce stres oldum kizlar ben yrn gitcez ins gorusmeye ilk gorusmede neler oluyor bisiler yapiliyormu bilginiz varmi mesela tese yrn mi yapiliyor yada bize bisi yapilcakmi bilen varmi
Cokk tskr ederim cnm icimi rahatlattin simdi yoldayiz ozaman once urologa gidelim sonra randevu saatinde kahraman beye gecelim hadi hayirlisi bakalim icime bisiler oluyor sanirim
Tmm cnm peki özellikle sormam gereken sorular var mi
Tmm cnm hemen basliyorum yazmaya Allah razi olsun ins hepimizin yuzu guler sende hic acı duymadan cektirebilirsin ins Rabbim yardimcisi olsun hepimizin ins
Cok sevindim adina bazi seylerde etraftan duyduklarimizla gereksiz yere korkabiliyoruz . bizde suan urolojideyiz birazdan alacaklar gorusmemize gore degerlendiririz ama muhtemelen bugun doneriz tedaviye baslarken tekrar geliriz
Simdi urolojiden ciktik kizlar genetikde sikinti olmadigi icin sansimiz daha yuksekmis mikro teseye uygunsunuz dedi yumurta toplama islemiyle ayni gun gerceklestirilecekmis ivf yle gorusup ne zman baslanacagina karar verin duruma gore bana hbr verin ben gelecegim dedi simdilik boyle
Hangi ay baslamak istersek o adetin ilk gunu arayacagiz cnm agustos yada eylul ayini dusunduk cok guzel ilgilendiler ama kahraman beyde cok yardimci oldu herseyin aciklamasini yapti seninde dedigin gibi rahatlattilar yumurta rezervim biraz yuksek onun icin bir ilac bide folik asit kullancam yumurtalarin yoplanma zamaninda esimede mikro tese yapilacak hayirlisi bakalim artik sira sizde
Bizimde tarihimiz kesin degil malesef bu konuda benimde kafam karisik ama dogru tarihleri secebiliriz ins buarada rahim filmi istedi ama illa istanbul echomar goruntuleme merkezinde cekilsin istiyorum dedi haftaya tekrar gelcez oyuzden
Herkes cok agrisiz diyor icim rahatliyor oyuzden ins benimde oyle olur aldim randevuyu c.tesi yine istanbul yollari gozuktu bize bu ay baya gidip gelcez ama ins sonu gzl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?