- Konu Sahibi Fatimaaise
-
Cnm ben bu gece catlatma ignesini olcam simdiden cok heycanliyim biyandan korkuyorum biyandan hevesleniyorum ins sperm bulunurda hayirlisiyla guzel bir sekilde devma ederiz sen naptinBenimde öyle inş yumurtalarımiz kaliteli çıkar canım ya ben 20 tane toplanan arkadaşları biliyorum bizimkiler Nazlı çıktıyarın kontrol car bakalimm
Cnm benimde 5.25 cikti ve banada yuksek dediler ama ohss icin cok temkinli davraniyorlar dusuk dozda baslatiyorlar bende cok sukur bir olumsuzluk yasamadim tek sikintimiz surekli muaynenin orada yapilmak istenmesi o da cok normal.sadece biz il disindan gidip geldigimiz icin zor oldu tavsiye ederim yani kahraman bey ve yucel beyi de tavsiye ederim buaradaCanim ben zaten gecen yil on muayeneye gittim memorial sisliye sevinc hanim bakti bana ama dedigim gibi aksilikler cikti baslayamadik.. ben amh i memorialde yaptirmistim max deger 13 dü benim ki 8 cikmisti..
sen nerde yaptirdin??
max deger kacti??
bu ohss olayini cok taktim
Cnm benimde 5.25 cikti ve banada yuksek dediler ama ohss icin cok temkinli davraniyorlar dusuk dozda baslatiyorlar bende cok sukur bir olumsuzluk yasamadim tek sikintimiz surekli muaynenin orada yapilmak istenmesi o da cok normal.sadece biz il disindan gidip geldigimiz icin zor oldu tavsiye ederim yani kahraman bey ve yucel beyi de tavsiye ederim buarada
Semra hanim cok doludur diye tahmin ediyorum.. sizin doktorunuz kim kizlar
Cnm ben bu gece catlatma ignesini olcam simdiden cok heycanliyim biyandan korkuyorum biyandan hevesleniyorum ins sperm bulunurda hayirlisiyla guzel bir sekilde devma ederiz sen naptin
Ewt gidis gelis biraz daha yipratiyor insani ama yeter ki sonu guzel olsun ins ben hem kahraman beye hem yucel beye gidiyorum gelis saatimize gore doktor degitiriyorlar ama iksindende cok memnunum hatta yucel beyi daha cok sevdim kahraman bey daha soguk geliyor p.tesi sali carsamba semra hanima veriyorlar genelde ama ilk muayneye o bakiyor sadece bilgin olsunCanim bende il disindan gidicem.. gecen yil sevinc unal a muayene olmustum.. simdi ise kimden randevu alsam diye dusunuyorum
Ayyy ewt cnm gercekten kalplerimiz bir atacak yoldas olduk birbirimize ins cokk guzel olur hersey bize de saat 10 da gel dediler gece 3 de oldum yarin 3 de doluyor benimde offf ins guzel aonuclar aliriz canimCanım bende gece 1 de vurdum iğnemi sanırım aynı anda orda olucazz kalplerimiz bir atacak rabbim yardımcımız olsun. Çarşamba günü sabah 7 de merkezde ol dediler ilk önce eşimi teseye alıcaklar sanırım 36 saat 1 de doluyor ozamana kadar inş hayırlı haberler alırız tek umudumuzzz o sen ne zaman vurdun iğneyi
Biz malesef guzel hbr veremiyoruz cnm ins sizlerden guzel hbrler aliriz eslerimizden sperm bulunamadi malesef artik sadece hayirlisi olsun Rabbim buyuk umut kesilmez diyorum
istanbulda nerde kalıyorsunuz DSİ nin misafirhanesi var kamu personeliyseniz 33 tl geceliği çok da güzel tavsiye ederim
Anadolu yakasinda ama sanirim avrupayakasinda da var brde karayollarinin misafirhanesi var arayip öğrenebilirsiniz allahim inşallah hayirli haberlerle istNbuldan ayrilmayi nasip etsin inşallahCanim bende sehir disindan gelicem bu dsi nin yeri sisli memoriale yakin mi ?
Anadolu yakasinda ama sanirim avrupayakasinda da var brde karayollarinin misafirhanesi var arayip öğrenebilirsiniz allahim inşallah hayirli haberlerle istNbuldan ayrilmayi nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?