ACİL! MEMORİAL SEMRA HANİM Mİ EUROFERTİL ALEV HANİMMİ?

Kızlar merhaba.benim ilk denemem bahçeci umutta oldu malesef negatif 2.yi memorial düşünüyorum.eşimin hareket ve morfoloji problemi var. Kışa doğru düşünüyorum tedaviyi çünkü mayıs ayında yaptırdım ilk denemeyi maddi açıdan biraz toparlanmamız lazım.tedaviye yeni başlayacak arkadaşlar aşamaları burdan yazarsanız biZede bilgi vermiş olursunuz.dilerim herkesin yüzü güler

Kizlarrr biz urologdanda randevu aldik ama gerek varmi tup bebegin icindemi o da bosu a muayne ucreti vermeden mi dedim sonradanda ama arada da kaldim yardimci olabilirmisiniz

Canim gec gordum ya kusura bakma bugundu dimi rendevunn hic sıkıntı yapma kendine teseyi hemen yapmiyorlar zaten ilk once sen ignelere basliyorsun igneler icin bile ilk once baska bir eksik yada yapilacak test olup olmadigina bakarlar yolun uzak ins helmisken urologada gitmissindir bence eslerimiz odakli oldugu icin murad beye gozukmekte fayda var muayne parasi veriyoruz malesef ama belki ilac tedavisi der belki ameliyat der tup bebekten once bence bir gorussun esinn canim

Cokk tskr ederim cnm icimi rahatlattin simdi yoldayiz ozaman once urologa gidelim sonra randevu saatinde kahraman beye gecelim hadi hayirlisi bakalim icime bisiler oluyor sanirim

Offf gun geldikce stres oldum kizlar ben yrn gitcez ins gorusmeye ilk gorusmede neler oluyor bisiler yapiliyormu bilginiz varmi mesela tese yrn mi yapiliyor yada bize bisi yapilcakmi bilen varmi

Bu arada ilk gorusme oldugunu belirtirsen kadin hastaliklari muayne ucreti almiyor canim ama murad bey her turlu aliyor dediler tup bebekte 220 tl direk gittiginde 440 tlmis

Cokk tskr ederim cnm icimi rahatlattin simdi yoldayiz ozaman once urologa gidelim sonra randevu saatinde kahraman beye gecelim hadi hayirlisi bakalim icime bisiler oluyor sanirim

Yokk canim benim inanki sen suan stres yapmaya degil inan rahatlamaya gidiceksin kahraman beyi yada murad beyi tanimiyorum ama onlar sana sureci anlatinca. Kafandakileri sorunca okadar rahatliyorsunki anlatamam insan oraya gidince sorcaklarini unutuyorr eline bir kalem kagit al yaz gerekirse yolun uzak maillerini iste irtibatta ol ins hayirlisiyla belki baslayalim bile derler bir adim daha yaklasirsinn bebisine zaten başlayalim bile deseler tupbebege 10 gunluk hormon igneleri varmis oyle hemen ameliyat yada farkli bisey olmaz canimm sen icini ferah tut bizide haberdar ett inss bende rahim filmi cektirmeye gidiyorum simdii

Tmm cnm hemen basliyorum yazmaya Allah razi olsun ins hepimizin yuzu guler sende hic acı duymadan cektirebilirsin ins Rabbim yardimcisi olsun hepimizin ins

Tmm cnm peki özellikle sormam gereken sorular var mi
Tmm cnm hemen basliyorum yazmaya Allah razi olsun ins hepimizin yuzu guler sende hic acı duymadan cektirebilirsin ins Rabbim yardimcisi olsun hepimizin ins

Allah razi olsun ben ciktim simdi cok sukur oyle buyuk bir agri olmadi kendimi bosuna korkutmusum boyle devam ederr ins F Fatimaaise onermisti saolsun simdi sonuclarimi aldim :) canim ne sorulur aslinda cok sey var ama kisiden kisiye degisir hep bunlar bence sen burdayken yapilacak eksik bir test varmi yada rahim filmi cekilmen gerekirmi bunlari sor gidip gelmen yada cektirmen zor olucak seyleri burda yaptirirsin gelmisken hemen donucekmisiniz bugun kalicakmisiniz canim

Cok sevindim adina bazi seylerde etraftan duyduklarimizla gereksiz yere korkabiliyoruz . bizde suan urolojideyiz birazdan alacaklar gorusmemize gore degerlendiririz ama muhtemelen bugun doneriz tedaviye baslarken tekrar geliriz

Cok sevindim adina bazi seylerde etraftan duyduklarimizla gereksiz yere korkabiliyoruz . bizde suan urolojideyiz birazdan alacaklar gorusmemize gore degerlendiririz ama muhtemelen bugun doneriz tedaviye baslarken tekrar geliriz

Ohh cok sukurr tamam canim haberdar edersin

Simdi urolojiden ciktik kizlar genetikde sikinti olmadigi icin sansimiz daha yuksekmis mikro teseye uygunsunuz dedi yumurta toplama islemiyle ayni gun gerceklestirilecekmis ivf yle gorusup ne zman baslanacagina karar verin duruma gore bana hbr verin ben gelecegim dedi simdilik boyle

Simdi urolojiden ciktik kizlar genetikde sikinti olmadigi icin sansimiz daha yuksekmis mikro teseye uygunsunuz dedi yumurta toplama islemiyle ayni gun gerceklestirilecekmis ivf yle gorusup ne zman baslanacagina karar verin duruma gore bana hbr verin ben gelecegim dedi simdilik boyle

Kadin hastaliklariyla girusebildinizz mi canim bizim gibi demis sanada ilac tedavisi falan vermediler bizede gunu netlestirdiniz mi

Hangi ay baslamak istersek o adetin ilk gunu arayacagiz cnm agustos yada eylul ayini dusunduk cok guzel ilgilendiler ama kahraman beyde cok yardimci oldu herseyin aciklamasini yapti seninde dedigin gibi rahatlattilar yumurta rezervim biraz yuksek onun icin bir ilac bide folik asit kullancam yumurtalarin yoplanma zamaninda esimede mikro tese yapilacak hayirlisi bakalim artik sira sizde

Hangi ay baslamak istersek o adetin ilk gunu arayacagiz cnm agustos yada eylul ayini dusunduk cok guzel ilgilendiler ama kahraman beyde cok yardimci oldu herseyin aciklamasini yapti seninde dedigin gibi rahatlattilar yumurta rezervim biraz yuksek onun icin bir ilac bide folik asit kullancam yumurtalarin yoplanma zamaninda esimede mikro tese yapilacak hayirlisi bakalim artik sira sizde

Cok sevindim canim bizde ay sonunda hayirli haberler aliriz ins agustosa kadar bile zor gelicek vakit biliyorum ama bazi sebepler belki eylule ertelememize sebep olabilir doktorla görüşüp bizde kesin karar vericez allahinn izniyle

Bizimde tarihimiz kesin degil malesef bu konuda benimde kafam karisik ama dogru tarihleri secebiliriz ins buarada rahim filmi istedi ama illa istanbul echomar goruntuleme merkezinde cekilsin istiyorum dedi haftaya tekrar gelcez oyuzden

Bizimde tarihimiz kesin degil malesef bu konuda benimde kafam karisik ama dogru tarihleri secebiliriz ins buarada rahim filmi istedi ama illa istanbul echomar goruntuleme merkezinde cekilsin istiyorum dedi haftaya tekrar gelcez oyuzden

Canim bencede kesinlikle oraya gitmelisin bende orada cektirdim inan cok kisa ve agrisizdi tertemizdi heryer ben dibleninceye kadarda sonucumu verdiler

Herkes cok agrisiz diyor icim rahatliyor oyuzden ins benimde oyle olur aldim randevuyu c.tesi yine istanbul yollari gozuktu bize bu ay baya gidip gelcez ama ins sonu gzl olur

Back
X