Acil ne cevap vereyim

Kızlar yarın ilk kez işe gidicem doğum izni sonrası iş yerindeki arkadaşlar bebeğimi görmeye gelmedi bir iki kişi dışında yarın bana kesin getirseydin severdik diyecekler ne cevap verebilirim bu lafa şimdi gelmek isteyen eve gelir severdi falan diyemem mesafeli bir cevap vermek istiyorum

:D Şimdi bunu mu taktınız.... Getirseydin severlerdi tabi neden sevmesinler. İşyerinde birisinin çocuğu oldu mu herkes görmeye gitmez. Kendini yakın hisseden kişiler gider. Gelmeyenler demek ki aranızda o kadar çok samimiyet olduğunu düşünmüyor, bu kadar. Kafanızda senaryolar kurup neden geriliyorsunuz .

Kızlar yarın ilk kez işe gidicem doğum izni sonrası iş yerindeki arkadaşlar bebeğimi görmeye gelmedi bir iki kişi dışında yarın bana kesin getirseydin severdik diyecekler ne cevap verebilirim bu lafa şimdi gelmek isteyen eve gelir severdi falan diyemem mesafeli bir cevap vermek istiyorum
görmek isteyen gelir görür el kadar bebenin işi ne işyerınde en guzeli sen onlara mesafe koy arkadasın degıllermıs

yürümeye başladı benim yavrum kocaman oldu durmaz buralarda deyin sizde
anlayan anlar
ben de yeni doğum yaptım sayılır tebrik için geç arayanlara ve nasıl diye soranlara oooo yürümeye bile başladı teyzesi diyorum bozuluyorlar ama haksız oldukları için çıt çıkaamıyorlar :D

gülüp geçin bence cevap vermeden :d

İş arkadaşlarım bebeğimi görmeye gelmeseler hiç takılmazdım sanırım. Gelmek zorunda değiller ki. Sonrasında “getirseydin, görürdük” de diyebilirler. “İnşallah” der geçerim. Takılacak bir şey göremedim. Anlamadığım bir şey mi var konuda?

Back
X