- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Anlatacakseylervar
Bence böyle bir şey demezler ya hiç mantıkli değil 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar yarın ilk kez işe gidicem doğum izni sonrası iş yerindeki arkadaşlar bebeğimi görmeye gelmedi bir iki kişi dışında yarın bana kesin getirseydin severdik diyecekler ne cevap verebilirim bu lafa şimdi gelmek isteyen eve gelir severdi falan diyemem mesafeli bir cevap vermek istiyorum
görmek isteyen gelir görür el kadar bebenin işi ne işyerınde en guzeli sen onlara mesafe koy arkadasın degıllermısKızlar yarın ilk kez işe gidicem doğum izni sonrası iş yerindeki arkadaşlar bebeğimi görmeye gelmedi bir iki kişi dışında yarın bana kesin getirseydin severdik diyecekler ne cevap verebilirim bu lafa şimdi gelmek isteyen eve gelir severdi falan diyemem mesafeli bir cevap vermek istiyorum
yürümeye başladı benim yavrum kocaman oldu durmaz buralarda deyin sizdeKızlar yarın ilk kez işe gidicem doğum izni sonrası iş yerindeki arkadaşlar bebeğimi görmeye gelmedi bir iki kişi dışında yarın bana kesin getirseydin severdik diyecekler ne cevap verebilirim bu lafa şimdi gelmek isteyen eve gelir severdi falan diyemem mesafeli bir cevap vermek istiyorum
gülüp geçin bence cevap vermeden :dKızlar yarın ilk kez işe gidicem doğum izni sonrası iş yerindeki arkadaşlar bebeğimi görmeye gelmedi bir iki kişi dışında yarın bana kesin getirseydin severdik diyecekler ne cevap verebilirim bu lafa şimdi gelmek isteyen eve gelir severdi falan diyemem mesafeli bir cevap vermek istiyorum