Acil ne cevap vereyim

Anlatacakseylervar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2018
633
488
33
32
Kızlar yarın ilk kez işe gidicem doğum izni sonrası iş yerindeki arkadaşlar bebeğimi görmeye gelmedi bir iki kişi dışında yarın bana kesin getirseydin severdik diyecekler ne cevap verebilirim bu lafa şimdi gelmek isteyen eve gelir severdi falan diyemem mesafeli bir cevap vermek istiyorum

Bir kere adliyeye getirmişti orada çalışan birisi

Bizim arkadaş da kırkı çıkınca getirmişti

Ama işe başlayacağın gün götürülmez zaten çalışacaksın

Önce getirmediğinizi iima edene Kapım açık der geçersiniz

Lakin evine gelmeyenlerden getirseydi severdik vs diyen oldu mu hatırlamıyorum hiç aklıma böyle derler diye düşünmek gelmezdi

Boş verin Gülün geçin şimdi de yatın uyuyun

Sabah yorucu bir gün sizi bekliyor

Kızlar yarın ilk kez işe gidicem doğum izni sonrası iş yerindeki arkadaşlar bebeğimi görmeye gelmedi bir iki kişi dışında yarın bana kesin getirseydin severdik diyecekler ne cevap verebilirim bu lafa şimdi gelmek isteyen eve gelir severdi falan diyemem mesafeli bir cevap vermek istiyorum
Bizim oralarda bebek evde görülür siz işyerinde mi görüyorsunuz derdim heralde.

Ya da mevlütü burda yapıcam ozaman görürsünüz derdim. :KK59:

Bir kere adliyeye getirmişti orada çalışan birisi

Bizim arkadaş da kırkı çıkınca getirmişti

Ama işe başlayacağın gün götürülmez zaten çalışacaksın

Önce getirmediğinizi iima edene Kapım açık der geçersiniz

Lakin evine gelmeyenlerden getirseydi severdik vs diyen oldu mu hatırlamıyorum hiç aklıma böyle derler diye düşünmek gelmezdi

Boş verin Gülün geçin şimdi de yatın uyuyun

Sabah yorucu bir gün sizi bekliyor
Benimde aklıma gelmezdi böyle şeyler ama bir den kırıcı cevaplar vermekten falan hiç hoşlanmıyorum , çabuk da sinirlenen biriyim kaynanamın sokacağı lafları tahmin ederek başladım ne cevap versem diye düşünme olayına :) artık ara ara düşünüyorum böyle

belkide bişey demicekler yani niye getirmedin bebeği gibi.
Kendinizi durduk yere kasmayın.
Akışa göre bişey der geçersiniz.
İnsanları önemsediğinizi göstermeyin.hatta önemsemeyin.

Back
X