Acil nolur bakın

Ragve_anyela

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2017
315
469
18
30
40. Haftalarda girdim hamileyim dün geceden beri ağrım vardı adet ağrısı gibi demin ishal olmuşum tuvalete girdim su gibi bisiyler çıktı içimden idrar gibi çıktı ama tutamadım farklı geldi ısrarlı sumu anlamadım ?? Suyummu geldi acaba ? Şu gelince peşinde ağrı olurmu? Nasıl anlarim

Sumu idrar mi anlayamadım ( tamam en iyisi hastaneye gitmek
Bakın Su gelirse tutmak imkansız. Yani olduğu gibi akar. Kendinizi sıkmış olsanız bile süzülür gider. Siz yine tedbir amaçlı gidin bir kontrol etsinler. Zaten su geldiyse bugün doğum olur Allah'ın izniyle...

Şu geldikten sonra sancı olur yani degilmi çok teşekkür ederim :)))))

Şu geldikten sonra sancı olur yani degilmi çok teşekkür ederim :)))))
Evet Su geldikten sonra sancı belli bir süre sonra başlar ama illa başlayacak da değil. Bazen suni gerekiyor vs. Benim su gelmeden sancılarım başlamıştı. 7cm olunca ebe kendi patlattı suyumu. O yüzden diyorum, siz yine de acilden bir giriş yapın. Baksinlar, muayene etsinler. Yatış bile yapabilirler durumunuza göre. Eşinize de haber verin.

A
Adet ağrısı gibi ağırim oldu dun geceden beri oda doğumla ilgilimi

31. Haftada benimde adet ağrısı gibi ağrım vardı. İçe doğru kanama başlamış. Bebek eşinden ayrılmış. Acil sezeryana alındım. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

yahu Allah akıl fikir versin, yardım etsin 40. haftadasınız. ayağınıza iğne batsa doktora koşmanız gerekiyor. bu ne rahatlık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…