- 19 Ağustos 2017
- 315
- 469
- 18
- 30
- Konu Sahibi Ragve_anyela
-
Bakın Su gelirse tutmak imkansız. Yani olduğu gibi akar. Kendinizi sıkmış olsanız bile süzülür gider. Siz yine tedbir amaçlı gidin bir kontrol etsinler. Zaten su geldiyse bugün doğum olur Allah'ın izniyle...Sumu idrar mi anlayamadım( tamam en iyisi hastaneye gitmek
Bakın Su gelirse tutmak imkansız. Yani olduğu gibi akar. Kendinizi sıkmış olsanız bile süzülür gider. Siz yine tedbir amaçlı gidin bir kontrol etsinler. Zaten su geldiyse bugün doğum olur Allah'ın izniyle...
Evet Su geldikten sonra sancı belli bir süre sonra başlar ama illa başlayacak da değil. Bazen suni gerekiyor vs. Benim su gelmeden sancılarım başlamıştı. 7cm olunca ebe kendi patlattı suyumu. O yüzden diyorum, siz yine de acilden bir giriş yapın. Baksinlar, muayene etsinler. Yatış bile yapabilirler durumunuza göre. Eşinize de haber verin.Şu geldikten sonra sancı olur yani degilmi çok teşekkür ederim :)))))
Adet ağrısı gibi ağırim oldu dun geceden beri oda doğumla ilgilimiEvet Su geldikten sonra sancı belli bir süre sonra başlar ama illa başlayacak da değil. Bazen suni gerekiyor vs. Benim su gelmeden sancılarım başlamıştı. 7cm olunca ebe kendi patlattı suyumu. O yüzden diyorum, siz yine de acilden bir giriş yapın. Baksinlar, muayene etsinler. Yatış bile yapabilirler durumunuza göre. Eşinize de haber verin.
Adet ağrısı gibi başlıyor zaten sancılar sonra da sıklaşp rahatsız etmeye devam ediyor ama siz hala buradasniz gitseniz ya ?A
Adet ağrısı gibi ağırim oldu dun geceden beri oda doğumla ilgilimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?