- 30 Ocak 2013
- 29.476
- 43.957
- 798
- Konu Sahibi Ragve_anyela
-
40. Haftalarda girdim hamileyim dün geceden beri ağrım vardı adet ağrısı gibi demin ishal olmuşum tuvalete girdim su gibi bisiyler çıktı içimden idrar gibi çıktı ama tutamadım farklı geldi ısrarlı sumu anlamadım ?? Suyummu geldi acaba ? Şu gelince peşinde ağrı olurmu? Nasıl anlarim
Ben öyle hayal etmiştim son dakka gider doğurur gelirim diyordum. Bir gün sürdü çıkmasıBu ne rahatlık çocuk evde doğacak nerdeyse
Ben öyle hayal etmiştim son dakka gider doğurur gelirim diyordum. Bir gün sürdü çıkmasıkonu sahibi hazırlandı gitti galiba :) şimdiden hayırlı doğumlar konu sahibine.
Bı türlü çıkamadım evden eşimi bekliyorum ishalle beraber su siİntisi yaşıyorum şuan agrilarimla çok yok ama şiddeti arttı girdikçe
:) Evet ne yazikki o benim hayır barismdim bu gün konuşmaya geldi barismaya diyelim özür dilemeye annem işte evde yok şansıma o goturcekller hastaneye geldiğinde gün sancim başladıAy seni hatırladım ben eşin tekmelemişti! Sen barıştın mı yaa?
Canım su sürekli gelir sürekli akması lazım bence sizin doğum basliyo haberiniz olsun çünkü sancılar basladimi tmmdirBı türlü çıkamadım evden eşimi bekliyorum ishalle beraber su siİntisi yaşıyorum şuan agrilarimla çok yok ama şiddeti arttı girdikçe
:) Evet ne yazikki o benim hayır barismdim bu gün konuşmaya geldi barismaya diyelim özür dilemeye annem işte evde yok şansıma o goturcekller hastaneye geldiğinde gün sancim başladı
Canım benim lütfen doğumda güçlü ol güzel şeyler düşün kötü anılarını aklına getirme inşallah sağlcakla gelir bebeğin:) Evet ne yazikki o benim hayır barismdim bu gün konuşmaya geldi barismaya diyelim özür dilemeye annem işte evde yok şansıma o goturcekller hastaneye geldiğinde gün sancim başladı
Sancin ne durumdaDoğum başlamış arkadaşlar hepinize teşekkür ederimmm ama doğması geceyi bulur çok açılmam yok
6 dakikada birSancin ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?