Acil nolur bakın

Bu ne rahatlık çocuk evde doğacak nerdeyse

Ben öyle hayal etmiştim son dakka gider doğurur gelirim diyordum. Bir gün sürdü çıkması konu sahibi hazırlandı gitti galiba :) şimdiden hayırlı doğumlar konu sahibine.

Panik yapmış besbelli ne yapacağını şaşırmış:)
Muhtemelen bende buna benzer bir durum yaşarım
Hayırlı doğumlar konu sahibine.

Su tabiki hatta ishalle beraber suyunuz azalmista olabilir endişe etmeyin demekki doğum vakti gelmiş hemen esyanizi alıp ggidin doktora.hayyirli doğumlar

Bı türlü çıkamadım evden eşimi bekliyorum ishalle beraber su siİntisi yaşıyorum şuan agrilarimla çok yok ama şiddeti arttı girdikçe

Bı türlü çıkamadım evden eşimi bekliyorum ishalle beraber su siİntisi yaşıyorum şuan agrilarimla çok yok ama şiddeti arttı girdikçe
Canım su sürekli gelir sürekli akması lazım bence sizin doğum basliyo haberiniz olsun çünkü sancılar basladimi tmmdir

:) Evet ne yazikki o benim hayır barismdim bu gün konuşmaya geldi barismaya diyelim özür dilemeye annem işte evde yok şansıma o goturcekller hastaneye geldiğinde gün sancim başladı

Barışacaksan da süründür güZelim ya. Ne denilir ki ortada bir çocuk var babaya ihtiyacı olacak ama en azından kıymetini bilsin. En ufak tartışmada sana saldırmasın sen de güçlü dur olur mu? Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.. beneğini de sağlıkla kucağına al

:) Evet ne yazikki o benim hayır barismdim bu gün konuşmaya geldi barismaya diyelim özür dilemeye annem işte evde yok şansıma o goturcekller hastaneye geldiğinde gün sancim başladı
Canım benim lütfen doğumda güçlü ol güzel şeyler düşün kötü anılarını aklına getirme inşallah sağlcakla gelir bebeğin
Ambulans da çağırabilirsin eşin gelmiycek olursa

suyunuz gelmıs o adet agrısı benzerı agrı dogum sancısı ve ıshal de dogum belırtısı .. hemen hastaneye gıdın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…