Acil... Okuldan atılacağım:(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi ahhhu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy kıyamam :çok üzgünüm: bursunu kesmezler inşşallah yaa Allah yarrdımcınız olsun

çok büyük bir hata yapmışsın.umarım sadece uzaklaştırma alırsın.kendin için bu kadar riskli bir eyleme nasıl kalkıştın büyük cesaret doğrusu.en az zararla atlatman dileğiyle cnm.bizide habersiz bırakma:1hug:

ben devlet üni.nde okudumm bi ark.ım da öyle kopya bulundurmaktan yakalanmıştı.3 ay uzaklaştırma aldı sadece.sonra geri döndü.yaz okuluna fln gitti bizle aynı zaman mezun oldu.ama sizin üni.de nasıl olur bilmiyorum canım.

canım bende devamsızlıktan kalıcaktım ama beni çok seven bi hocam vardı okulda onun sayesişnde kurtuldum..bak ders notlarında yüksekmiş aranızın iyi olduğu bir hocanla görüşsez o ikna etse diğerlrini..

canım ya hocalarınla konusmayı dene
durumunu anlat szö ver bıda yapmıycagına dair
burssum kesilirse okuma sanssım yok de
allah yarımcın olsun dua larım senınle bızı durumdan haberdar et lütfen :teselli:

İkna kabiliyetini konuşturmak zorundasın , evet bir hata yapmışsın..
Önce bunu kabul edip ben hatalıyım demeyi bil.
Daha sonra pişmanlığını dile getir disiplin kurulundaki hocalarına.
Hata yaptığını ve çok büyük bir ders aldığını güzelce ifade edersen belki af edilebilirsin.

ohh ıyı olmus demıyecegım cunku burslusun !! emeklerıne yazık olur
umarım halledersın
baskaların hakkını yemek calısanların emegıne ayıp etmek kopya cekmek cok kızıyorum cekenlere

arkadaşım bende hukuk okuyorum ama devlet üniversitesinde... bu kadar ağır bölümde iyi cesaret valla o dersten kalacağımı bilsem yanaşmam değil ki sen burslusun çok büyük bi riske girmişsin zaten en başta anayasa gibi bi derste niye kopya çekmeye çalıştığını da anlayabiliyorum :jeyyar: ah o anayasa yok mu ahhdelikafadulden bence aranın iyi olduğu hocalarını araya sok en mantıklısı bu bence bizdede katı okuldan atıyorlar ama umarım bursun kesilmez canım

ohh ıyı olmus demıyecegım cunku burslusun !! emeklerıne yazık olur
umarım halledersın
baskaların hakkını yemek calısanların emegıne ayıp etmek kopya cekmek cok kızıyorum cekenlere

canım haklısınız fakat ben zaten bu derse coook calısmıstım hayatımda tek cok calıstıgım derstır ve en korkunc derstır.1 hafta calıstım ama yınede guvenemedım kendıme koluma yazdım bıan seytana uydum ama zaten hııcc bakmaya gerek de duymadım ama ıste gel dee anlatttt

zaten konustum dersın hocasıyla hem sınav cıkısında konustum hemde bugun kendısının baska bır sınavının cıkısında yakalamak ıcın gıttım okula yakaladım konustum ama benden cıktı dıyor baska bısey demıyor

ya yapmayın etmeyin ben de 6 senedir lisanstayım uzatmalı. kopya çekmeyen adam mı var Allahınızı severseniz kimse de niye yaptın ne cesaret demesin, hiç inandırıcı değil. kimse mi çekmedi? bırakın yahu. istanbuldaki 2 teknik üniversiteden birinde okuyorum ki anlayın ne kadar ciddi bir kurum olduğunu. ama disipline adam gönderildiğini kopyadan ilk kez duyuyorum. bu kadar abartmaları saçma, bursu kesmek için ne yapacaklarını şaşırmış sizinkiler ahu. Allah kurtarır inşallah canım. tek kopya çeken sen olmadığını eminim o sınavda, ama sen burslu olduğun için hepsinin gözü senin üstündeydi. yaptıkları ş..sizlikten başka bişey değil, hele ki vakıf ünilerinde uça kaça adam geçiren hocalar biliyorum. yazık.

bende hukuk okuyorum suana kadar buna benzer durumlarda en fazla uzaklastırma verılır zanetmem okuldan atılacagını bursunun kesılmesınden bahsetmıssın okugun okulda burslu ogrencılerın bursunun kesılmesınde kopya ve benzerı seyler etken oluyormu bence once bunu arastır ama aılenle bunu paylasmanı tavsıye ederım sımdı sen ne konussan fayda etmeyebılır ama rektorluge gıt aılevı durumunu ızah et her ınsanın hata yapabılecegını senınde o anda sonuclarını dusunmeden yaptıgını vede burslu ogrencılerın ortalamalarını yuksek tutması gerekıyor ya sende sırf bursunu kaybetmemek ıcın sonuclarını dusunmeden kopya cektıgını falan soyle canım allah yardımcın olsun

canımm derdımı ne kadar ıyı anlamıssın ve cok da haklısın bılıyormusun o sınavda benden baska herkes catır catır kopya cektı.ben yazdıgım kopyayı cekme geregı duymadım cekerken yakalanmadıgım halde pıyango bana vurdu okuldan atılmam soz konusu ustelık...
ama sanırım bursla alakası yok benden baska 10 kısı daha dısıplınde suan ve farklı sınavlardan hepsı hukuktan sanırım hukuk oldugu ıcın bu kadar sıkı davranıyorlar...

zaten hep bu asıstanlar ya adamın okulda kopya yakalama uzerınde unu varmıs oda geldı benım anfının gozetmenı oldu olay aslında tam su sekılde oldu sıcaktı ben bır kolumu cekmıs dıgerını uzun bırakmıstım basımda dıkılıyordu asıstan baktı baktı dedı nıye senın tek kolun acık tek kolun kapalı terlıyosun ama acmıyosun kolunu ac dedı dırettım acmamak ıcın bu sefer kendı hocamızı cagırdı veee olay koptu...

senın su asıstanı merak ettım benımde boyle bır tanıgım asıstan vardı ogrencılık zamanındada en cok kopya ceken kısı kendısıymıs sımdı asıstan olduya kımseye goz actırmıyormuss offf sınır oluyorum boyle ınsanlara sen hangı unı okuyosun canım

ben de asistanım canım, mutlaka dekanınla görüş, kopyadan uzaklaştırma alırsın ve disiplin cezası da siciline işlenir, seni kopya çekerken görmediği için suçlayamaz kimse, bunu mutlaka söyle dekanına, asistanla yüzleştirsinler seni gerekirse, gerçi kopya çekmeye yeltenmek de suçtur ama öğrenci olarak hakların var, sakın kabul etme her şeyi, yerini, geleceğini kolay kolay bırakma. hatalısın ama dekanı ikna edebilirsin. şansını dene. kolay gelsin.

yeditepe üniversitesindeyim canım maaallesssefffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff hayatımda yaptıgım en buyuk HATAAAA sanırımmm

canım bende sultan hocadan ders aldım ama ben baska bır unıversıtede okuyorum ve anayasa dersını cok zorlanarak gecmıstım. suanda son senem ama bana sorsan en zorlandıgım dersımdı ama sultan hoca ıyı nıyetlı dır sen yıne sultan hocanın kapısını çal ama asıstan arkadasında dedıgı gb dekanlıga gıt derım benım bır akrabam sızın okulda asıstan ama kendısıyle sadece uzaktan akrabayız umarım o degıldırrrrr senın canını yakan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…