• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil taktik

4 yıllık bir ilişkim var ama uzak mesafeyiz. ben kendi şehrimden üniversite okuduğum şehre (aynı zamanda da memleketim) gideceğim. 1-2 aydır görüşemedik normalde uzak şehirlerde değiliz ama benden kaynaklı görüşemedik işte. erkek arkadaşım gelmek istigor ben de gece orada olacağım. 2. bir evim var orada ama evin komşuları halamı falan tanıyor (apartman)
Bir kez çılgınca bir şey yapmıştık bir gece gizlice onu eve aldım (sadwce kalacak yer olarak kullanıyor bu arada) şimdi de yine öyle yapmayı düşünüyoruz ama inanılmaz tedirginim. Ya biri denk gelirse ya kapı gözwtliyorsa faln diye. Tavsiyelerinizi alabilir miyim
🤣🤣 nasıl bir tavsiye istiyorsun ki? Kapı görme yerlerine bant yapıştır 🤣🤣🤣

Peruk taksın, etek giydir topuklu ver. Üniversiteden arkadaşım diye yutturursun 😂

Kurye kılığına sok. O da anlasın eve o kadar rahat girilmeyeceğini. Çabalasın biraz uğraşsn :rolleyes:

Uzun yıllar önce burda bir konu okumuştum aklıma direkt o geldi başlığı okuyunca;

14 sene önceki konuymuş 😵 hafızama tüküreyim lanet gibi bir şey bu kadar güçlü hafıza insan hayatında. Okuyun güzel konuydu :D yakalanmamıştı da 😬

Şabaniye stayla girebilir bence.

sabaniye-filmi-konusu-nedir-sabaniye-filmi-oyunculari-kimlerdir.webp

cinsel hayatımız yok (olabilirdi de ama amaç o değil yani),
sevişmeyeceksen niye bu zahmete katlanacaksın, evde pişpirik oynamak için mi?
adamı da ümitlendiriyorsun eve çağırarak
bırak pansiyonda oda tutsun kendine madem

gündüzden tamirci gibi sok sonra zaten takip eden olmaz skdmkdmdldöld bir filmde geçiyordu sanırım "elinde merdiven ve tamir çantasıyla giremeyeceğin yer yoktur" gibi bir replik geçiyordu. denenir dkmdkdmdld

biraz uzun bir kadın ne olacak ki😂

Ya otelde de kaldık amaç beraber kalmak zaten çünkü oturup kpnuşuyoruz öyle cinsel hayatımız yok (olabilirdi de ama amaç o değil yani), otele de ben öğrenciyim para veremiyorum gjfjfjf ve çok pis geliyor
Pehh hiç gerek yok o zaman

sevişmeyeceksen niye bu zahmete katlanacaksın, evde pişpirik oynamak için mi?
adamı da ümitlendiriyorsun eve çağırarak
bırak pansiyonda oda tutsun kendine madem
adam zaten daha önce de kaldı off hayatta bir tek sevişmek için mi yaşıyoruz. adam zaten beni biliyor şimdiye kadar da birbirimiz görmediğimiz için pansiyonda kalsa hiçvir anlamı olmaz gelmesinin.

adam zaten daha önce de kaldı off hayatta bir tek sevişmek için mi yaşıyoruz. adam zaten beni biliyor şimdiye kadar da birbirimiz görmediğimiz için pansiyonda kalsa hiçvir anlamı olmaz gelmesinin.
ya eve gelecek ayakta işeyip banyoyu batıracak, kıl tüy dökecek nevresim kirletecek. doymaz da o şimdi, yemekle uğraşacaksın. bari sevişseydin de değseydi

Back
X