- Emoji Skoru
- 43
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi kendinemuhendis
direkt eve girmesi damacanayla girmesinden daha kötü sanırım fjdjfjfjEline damacana verin su getirdi sansınlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
direkt eve girmesi damacanayla girmesinden daha kötü sanırım fjdjfjfjEline damacana verin su getirdi sansınlar
evden çıkarken damacana veririz ama belki ahahahaEline damacana verin su getirdi sansınlar
Bu arada komşu zaten çoğu günlerde evde de değil. Acaba sabah mahsus evde mi diye yoklasam mı dedim deEline damacana verin su getirdi sansınlar
Evet, taşıyamadım içeri bırakmak için girdi dersindirekt eve girmesi damacanayla girmesinden daha kötü sanırım fjdjfjfj
4 yıllık bir ilişkim var ama uzak mesafeyiz. ben kendi şehrimden üniversite okuduğum şehre (aynı zamanda da memleketim) gideceğim. 1-2 aydır görüşemedik normalde uzak şehirlerde değiliz ama benden kaynaklı görüşemedik işte. erkek arkadaşım gelmek istigor ben de gece orada olacağım. 2. bir evim var orada ama evin komşuları halamı falan tanıyor (apartman)
Bir kez çılgınca bir şey yapmıştık bir gece gizlice onu eve aldım (sadwce kalacak yer olarak kullanıyor bu arada) şimdi de yine öyle yapmayı düşünüyoruz ama inanılmaz tedirginim. Ya biri denk gelirse ya kapı gözwtliyorsa faln diye. Tavsiyelerinizi alabilir miyim
Ben de artırıyorumİçimden bir ses yakalanmayacaksınız diyor, ama bu yatırım tavsiyesi değildir, yakalanırsan sorumlusu ben değilim![]()
sevişmeyeceksen niye bu zahmete katlanacaksın, evde pişpirik oynamak için mi?cinsel hayatımız yok (olabilirdi de ama amaç o değil yani),
"kız Ayten senin kız sucuyu eve aldı, sucu da zabağnan anca çıktı" korkunç kdmkdmflfmfmfEline damacana verin su getirdi sansınlar
Pehh hiç gerek yok o zamanbiraz uzun bir kadın ne olacak ki
Ya otelde de kaldık amaç beraber kalmak zaten çünkü oturup kpnuşuyoruz öyle cinsel hayatımız yok (olabilirdi de ama amaç o değil yani), otele de ben öğrenciyim para veremiyorum gjfjfjf ve çok pis geliyor
adam zaten daha önce de kaldı off hayatta bir tek sevişmek için mi yaşıyoruz. adam zaten beni biliyor şimdiye kadar da birbirimiz görmediğimiz için pansiyonda kalsa hiçvir anlamı olmaz gelmesinin.sevişmeyeceksen niye bu zahmete katlanacaksın, evde pişpirik oynamak için mi?
adamı da ümitlendiriyorsun eve çağırarak
bırak pansiyonda oda tutsun kendine madem
eve girmesini görme olasılığı yok dediğim gibi. kapının önünden geçecek olsa bile aska kabıl etmezdim"kız Ayten senin kız sucuyu eve aldı, sucu da zabağnan anca çıktı" korkunç kdmkdmflfmfmf
ya eve gelecek ayakta işeyip banyoyu batıracak, kıl tüy dökecek nevresim kirletecek. doymaz da o şimdi, yemekle uğraşacaksın. bari sevişseydin de değseydiadam zaten daha önce de kaldı off hayatta bir tek sevişmek için mi yaşıyoruz. adam zaten beni biliyor şimdiye kadar da birbirimiz görmediğimiz için pansiyonda kalsa hiçvir anlamı olmaz gelmesinin.