- Konu Sahibi benveyineben
-
takip ettigimi nerden cikardiniz kiMadem kızmıyor gizlemiyor bu gereksiz takip neden ki? Açıkça söyleyin facesine bakarken gördüm belki önemli bir durumdur bir ara istersen diye.
ben de "biri bana mesaj yazmis, gelene degil baska kutuya dusmus" demeyi dusundumfacebook da diğer kutusu diye bir şey keşfettim sen biliyor muydun diye konuya gir istersen
yanlış anlamazsa tabi bilemedim eşin nasıl tepki verir
ben de bazi kadinlarin bazi seyleri kesip atmasina hastayimkadınlarımıza hastayım ya hem korkar hem yapacağından geri kalmaz :)) geçen facene bakarsan diğer kutusuna baktım desen olur zannımca ne var bunda?
e hem mesajlarını karıştırdığınızı anlamasın istiyosunuz hemde mesajlarını karıştırıyosunuz :)ben de bazi kadinlarin bazi seyleri kesip atmasina hastayim
korkak oldum takip eden oldum 2 saniyede :)))
evet anlamasin istiyorum bu korktugumdan degil onun alanini karistirdigimi bilmesin "rahat nefes alsin" istedigimdene hem mesajlarını karıştırdığınızı anlamasın istiyosunuz hemde mesajlarını karıştırıyosunuz :)
takip ettigimi nerden cikardiniz ki
arada acip bakmak takip mi
Siz evlisiniz eşinize neden bu kadar basit bir konuda yalan söyleyesiniz ki? Doğruyu söyleyin siz kötü bir şey yapmamışsınız...merhaba hanimlar
bugun esimin facebook' una girdim, diger kutusuna baktim
orda eski tanidigimizdan mesaj gelmis
adam hapisteymis dolandiriciliktan, numarasini gondermis ararmisin diye
esimin bu diger kutudan haberi yok mesaj geleli olmus baya
simdi esime mesajlarini okudum desem olmaz
bir taraftan da adam zor durumdadir diye vicdan yapiyorum
esim bu kutudan haberi olmasi icin ne diyebilirim???
benim onun mesajlarini karistirdigimi anlamayacak bir bahane soyleyip mesaji okumasinin saglamam lazim
merhaba hanimlar
bugun esimin facebook' una girdim, diger kutusuna baktim
orda eski tanidigimizdan mesaj gelmis
adam hapisteymis dolandiriciliktan, numarasini gondermis ararmisin diye
esimin bu diger kutudan haberi yok mesaj geleli olmus baya
simdi esime mesajlarini okudum desem olmaz
bir taraftan da adam zor durumdadir diye vicdan yapiyorum
esim bu kutudan haberi olmasi icin ne diyebilirim???
benim onun mesajlarini karistirdigimi anlamayacak bir bahane soyleyip mesaji okumasinin saglamam lazim
e ozaman onun alanını karıştırmamayı deneyin? rahat nefes alsın.evet anlamasin istiyorum bu korktugumdan degil onun alanini karistirdigimi bilmesin "rahat nefes alsin" istedigimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?